לאברהם שלום "חוק ההשתלות"

mushtal

New member
לזוז קדימה

אחלה אנחנו ב 100% צמיחה
מבקשים מחברים נוספים להצטרף דרושים לנו לפחות עוד שמונה מופלאים הנושא רציני ושווה השקעה אישית

mushtal

New member
הצטרפות

חברה' - בואו תצטרפו שנוכל להתחיל יש כבר שניים שמוכנים להשקיע מזמנם מה איתכם ??? הנושא רציני וחשוב . העמותה מה קורה אצלכם ?

mushtal

New member
אתה צודק

שמי יובל בן 54 (חצי ממה שחשבת) מושתל כבר שנה וחצי האימייל שלי [email protected] חברה' רק תשאלו אל חחבישו

Avraham F

New member
שאלות

1. מה למושתל (שנה וחצי) ולהתארגנות נגד "חוק ההשתלות" ? 2. אני צריך שתזכיר לי מה גרם לי (המותקף נאולטימטיבי), לפני שנה, לכתוב לך, "עוד לא נתקלתי בפורומי הנפרולוגיה, בחולה כליות או מושתל מר-נפש ורגזן כמוך." וכל זה היה בגלל בדיחה ? (על שינוי באופי לאחר השתלה). שנה של בריאות טובה יותר.

miko007

New member
אני מוכן לתת יד ולהיות שותף מלא

בתקווה שאני יעבור את ההשתלה הקרובה בשלום, בנובמבר. למה אחרי ההשתלה יהיה לי איכפת? כי זאת השתלה שנייה ואני יודע כמה קל היה באופן יחסי לעשות השתלה לפני 13 שנה ואני רואה כמה קשה עכשיו אפילו אם זה מבן משפחה. אני עם בעיות בשתי הכליות מגיל 0. עברתי את כל הבתי חולים בארץ. רק לפני שלושה שבועות ראיתי בפעם הראשונה מזה דיאליזה. בלי קשר המאבק צריך להיות עד הסוף - כלומר, השתלות מן החי בארץ!!! באופן ממוסד ומסודר!!! יש גם כמה יותר סלבס שקשורים לבעיה - כגון, אשתו של יהודה ברקן, אסתר רות שחמורוב, גלי עטרי (בגלל שוש ז"ל) מומי לוי (זמר). חג שמח-שנה טובה והמון בריאות

יש עוד ידוענים שגורלם קשור בגורלנו:

התמלילנית שמרית אור-פיק, הרב אברהם רביץ - שניהם מושתלים. בזמנו אבא של דני סנדרסון עשה איתי דיאליזה.

mushtal

New member
אני ?

נראה לי שאתה מבלבל אותי עם מישהוא אחר , אין לי מושג על מה אתה מדבר תהיה בריא

Avraham F

New member
קח תזכורת ../images/Emo8.gif

ב-הדגש| 19.9.07| שאלתי בפורום: "שלום לכולם, 1. האם כלייה שמאלית שמושתלת בימני ולהיפך, יכולה לשנות את אופיו ואת מוסר כליותיו? 2. האם יש סיכוי לדחית כליה ימנית שמושתלת באיש שמאל ולהיפך? 3. מה לדעתכם גורם למרבית המושתלים, שמאליים וימניים כאחד, לשכוח מחבריהם הממתינים להשתלה, מיד לאחר ההשתלתם? העוקץ היה בשאלה 3 כלפי המושתלים עם הזכרון הקצר. תשןבתך הישירה ב- 26.9.07 היתה: "עד עכשיו לא ניתקלתי בפורום, בטפשות יותר גדולה משלך !!! הנושא הוא רציני וכבד , יש מספיק מקום ברשת לקשקש שטויות. אל תשכח שחלק מהפונים נמצאים בטראומה רצינית וליצנות של מפגרים זה הדבר האחרון שהם צריכים !!! כלומר, לא הבנת אז לצערי, את העוקץ. שנת בריאות טובה יותר.

למעלה