לאדון ארז לוך!

נועלה 123

New member
די כבר../images/Emo70.gif

למה כמה אנשים פה חושבים שהם יותר טובים מפריקים?? חצי מהפורום פה פריקים, וזה יותר טוב מהחצי השני, שהוא פקצות מתלהבות.

ADCMAN

New member
יש פה כמה שלא פריקים...

אבל באמת הרוב פה פריקים\פוזרים

רונוש3

New member
מי כאן פריקים? ../images/Emo12.gif

לפעמים יש לי הרגשה שאני היחידה כאן שלא "פריקית" או פאקצה.. /:

barboshkiss

New member
את לא יודעת כלום

תפסיקי כבר לנחש פריק זה מוזר (אולי לא הכי הגדרה נכונה אבל הכי פשוטה)

רונוש3

New member
חחח לא יודעת כלום עלק... כנס

אוקיי פריק איך שזה ניקרא אצל רוב הילדים כאן בפורום זה שחור, שחור ופוזה בעיק אוקיי.. פריק "אמיתי" זה אחד שהוא פשוט מוזר כזה.... בכללי הוא מוזר וגם בצורת לבוש... ותעשה לי טובה רוב האנשים כאן זה הפריק הראשון שאמרתי ולא השני

barboshkiss

New member
אני בת!!!!!!!!!!!!!

טוב יאללה בואי אני יגיד לך שאת חכמה נורא ותיהיה מרוצה ואם הם פריקים? זאת זכותם תפסיקו להידחף לאנשים בחיים כבר שיהיו מה שהם רוצים ...

רונוש3

New member
זה לא כל-כך משנה (אם את בן או בת)..

את עדיין מתנהגת כמו מטומטמת.. /: וחוץ מזה אם את עצבנית.. אל תוציאי את זה עליי.. אוקיי? מה הקטע שלך מה את מתנפלת? מי נדחף לחיים? ילדה יש לך בעיות רציניות.. זה מאוד עצוב... ועזבי אל תגיבי בכלל להודעה שלי כי אין לי כוח לשמוע עוד פעם את הזיוני שכל שלך...

barboshkiss

New member
אוי

תחשבי מה שבא לך...
מה??? לא יודעת לקבל ילדים בעיות חחחחח סתם תשמעי בא לך לא לריב?...כפי ששמת לב לא רשמתי לך תגובה להודעה שלך אז...

ADCMAN

New member
פריק

פריק זה בעצם השם שהערסים נתנו לפוזרים, הפוזרים הם כול אלה שהם מלאים בפוזה שחושבים שהכל מגניב בלי לדעת מה הוא אומר(למשל אנארכיה) הולכים בשחור רק כי זה מגניב להיות שונה ודברים מוזיקה של פוזרים... וכולם שונאים אותם, ערסים,פרחות,פקאצות,ראפרים,פרוגרים,מטאליסטים,פאנקיסטים,אפילו היפים

WiseL

New member
בשביל ערסים

כל הפריקים פאנקיסטים מאטליסטים וכל שהטויות זה ניראה אותו דבר.

Pink Pig

New member
פריק לדעתי

זה מישו כמו מרלין מנסון, שהוא מוזר בטירוף! או דון מ"אחוזת הטירוף" או הליצן של מקדונלדס. אני היחידה שחושבת שהוא מטריד?

Cut Up Angel

New member
פריק זה מוזר.

ובקשר למי שאמרה שפריק זה-שחור.שחור.שחור WTF? זה סטיגמה שכולם ניפחו.

barboshkiss

New member
תשמעו

תלמדו לכבד שיש עוד סוגים של אנשים פריקים- יש אנשים והם פריקים אבל אזמה שהיו מה שהם רוצים פקאצות- למה יורדים עליהם בכלל, בגלל שהם אוהבים דברים אחרים משלכם תלמדו לכבד כבר את השונה ממכם! כפי שאני בטוחה כמו שרשמו למעלה שאתם רוצים שיכבדו את הדעות שלכם, תלמדו לכבד אנשים עם דעות לא כמו שלכם הרי כל בנאדם מאמין בדברים אחרים וזאת זכותו לחשוב ככה!

למעלה