מה רע בזה? הוא היה אחלה.
ר רונוש3 New member 27/6/05 #97 זהו שמצד אחד זה מצחיק ומצד שני זה אידיוטי... אבל לשים צלב קרס זה משהו אחר!!
C Cut Up Angel New member 27/6/05 #112 כול אחד וטעמו. אני חייבת לציין שגם אני לא אוהבת את סקס פיסטולז. אבל למה לקלל ככה? EMI
א ארז וולך New member 27/6/05 #92 Chick fight!../images/Emo6.gif וסיד היה אחלה גבר. משו בהזונה. והפיסטולז מעולים. Oi! Oi! Oi!
ר רונוש3 New member 27/6/05 #96 טוב מה אני יגיד לך.. כל אחד ומה שהוא חושב.. והשיר הזה הוא היותר מכוער שלהם (אם התכוונת לשיר בכלל)
A ADCMAN New member 27/6/05 #82 העובדה שהראמונז היו לפני הסקס פיסטולז והקלאש בבערך 3 שנים. מהדאמנד והדד בויז בשנתיים
ר רונוש3 New member 27/6/05 #84 אוקיי אז ככה.. הראמונז התחילו לעשות פאנק ב-74' הסקס פיטולס התחילו לעשות פאנק ב-76' מה שאומר שראמונז המציאו את הפאנק
אוקיי אז ככה.. הראמונז התחילו לעשות פאנק ב-74' הסקס פיטולס התחילו לעשות פאנק ב-76' מה שאומר שראמונז המציאו את הפאנק
א ארז וולך New member 27/6/05 #91 כמו שהראו בתוכנית על הרמונז בהופעה של הרמונז באנגליה, סיד ועוד כמה מהפיסטולז היו אז עדיין רק עוד גרופים של הרמונז...
כמו שהראו בתוכנית על הרמונז בהופעה של הרמונז באנגליה, סיד ועוד כמה מהפיסטולז היו אז עדיין רק עוד גרופים של הרמונז...
W whatascene New member 27/6/05 #95 מוזר, כי בתוכנית על הפיסטלז מראים שהם פרצו עם הפאנק לתודעה, והם גם ידועים בזה.
א ארז וולך New member 27/6/05 #98 נו כן הם פרצו לתודעה, אבל רק אחרי שהרמונז פרצו עם הפאנק לאנדרגראונד...
P PitZzahat New member 27/6/05 #81 ../images/Emo13.gif שאלתי למה. אתה תפתח את זה איך שאתה רוצה... אה, וזה לא טוב להיות פרנואיד. תטפל בזה.
../images/Emo13.gif שאלתי למה. אתה תפתח את זה איך שאתה רוצה... אה, וזה לא טוב להיות פרנואיד. תטפל בזה.