לאדון ארז לוך!

רונוש3

New member
להיות ציני זה סבבה

אבל לפעמים זה עובר את הגבול ומזכיר ת'מורה שלי למתמטיקה.. חחח

barboshkiss

New member
ואת תפסיקי להכליל

מה רצית להגיד בזה שאת פקאצה? כל הכבוד לך תמשיכי לעשות מה שאת אוהבת ואל תשימי על אף אחד כי יש אנשים שיורדים עליכן וזה רק מראה ת'חולשות שלהם אבל שיהיה

barboshkiss

New member
אם כבר "גם את פריקית"

אני מרחמת עליך!תחשבי מה שבא לךהרי אני לא מתיחסת אליך בכלל...והדעה שלך לא חשובה לי בכלל

barboshkiss

New member
בסדר מה את רוצה ממני

תעזבי אותי בשקט! למה אתם מנפחים כל דבר בשרשור הזה?

barboshkiss

New member
תודה

((((ניפוח)))) חחחחחחחחחחחח אבל מזה קשור בסה"כ תיקנתי את מה שרשמתי...ומה זה קשור להודעה שרשמתי לאופירה אם אני לא טועה... אין קשר נראה לי אבל שיהיה... המשך יום נעים!

ADCMAN

New member
דת גזענית!

דת גזענית לבושים בשחור צדיקי העולם המוח שבוי והתורה בדם חושבים על העתיד ונאחזים בעבר מה מותר מה אסור הכול ממוספר דת גזענית! חיים בגיטו, החוץ לא קיים הילדים נעולים במחשבות על העולם העתיד כבר ברור אין דרך מנוס הבורח חוטא - הוא כבר לא קדוש דת גזענית! יאללה, לחזור לנכי נאצה, עזבו פריקים

ADCMAN

New member
למכור מתנחלים לעבדות

תמכרו את המיתנחלים לעבדות אנחנו לא הבנו מה הולך שם בפנים אבל בממשלה ידעו שמחזירים את השטחים גם בימין אמרו שלא יוותרו על העקרונות כמו ימית - סתם הצהרות. תמכרו את המתנחלים לעבדות! שנאינו איך שהם היתגרו נדע לנקום שיחזרו את הילדים שלהם נוציא לשמד נחנך אותם לחשוב בעצמם ארץ בלי מובטלים כי הם יבנו מפעלים ארץ בלי חסרי דיור כי הם יבנו הרבה בתים נשלול מהם זכות הבחירה לא עוד ימנים בממשלה

ADCMAN

New member
פרוגרום על חילונים

פוגרום על חילונים הם מתנהגים כמו גויים איפה הציוויון הלאומי? מספיק שמרנו על המסורת כול כך הרבה שנים הסתפקנו בלשרוף פוסטרים, לזרוק אבנים בשבת אבל אנחנו לא נשב וניתן לחזון להעלם. אז פעולה ישירה, גרימת נזק כלכלי יש רק דרך אחת לעצור התבוללות עממית חייבים לבצע התנחלות מוסרית חייבים להגיע לתודעה הציבורית תחזירו אותם לחיים שיבינו את מה שהם מפסידים פוגרום על חילונים. אל תשכחו לנפץ חלונות ראווה לשרוף מטות פוליטים להבריג כיפה מידי פעם חייבים לשלם במטבע ששילמו לנו איתה בגולה אנחנו קוראים לליל הבדולח כדי לקדש את התורה זוכרים את אמיל גרינצוויג ב 83'? איך שהאמצעים מקודשים על ידי המטרות רצינו לעשות על זה סימפוזיון אבל איזה רב קוקסינל איים להדליף את הרעיון התבוללות עכשיו

נועלה 123

New member
אהבתי את השורה האחרונה.../images/Emo11.gif

ג'יזס, אתה כזה אנרכיסט...

ADCMAN

New member
צודקת, מספיק עם נכי נאצה

זה שיר מעניין "אני אוהב את ישראל" אני שונא את ישראל שתלך לעזאזל אין פה לנו תקווה רק אשליות ומלחמה ישראל מדינה צבועה ישראל מדינת צבא ישראל מדינה מושחתת ישראל - אין תקווה! אני שונא את החברה היא רוצה לשנות אותך לכפות עליך את רצונה אל תיכנע לזוהמה!!! ישראל מדינה צבועה ישראל מדינת צבא ישראל מדינה מושחתת ישראל - אין תקווה! מי ששולט במדינה זה ארצות הברית הגדולה אם התאגידים שלה היא השתלטה על המדינה לא להיכנס לתרבות ההמונים אנחנו לא נעשה זאת זה בשביל טיפשים ישראל מדינה צבועה ישראל מדינת צבא ישראל מדינה מושחתת ישראל - אין תקווה

למעלה