לאורי

• פותח הנושא peco
  • פורסם בתאריך

peco

New member
לאורי

אתה יכול למצוא לי את העמוד של הסקר שעשיתי על הקרינה? אני לא מוצא אותו!!! אולי דור מחק אותו?

d@r121

New member
אשמה חסרת פשר...

אהיה לרגע מחלקת התמיכה של תפוז ואסביר ליד שם המנהל יש חיפוש מתקדם הקלק עליו ועכשיו יש אפשרות לחפש לי שם משתמש, כותרת, או תוכן בחר את הכי נוח כוון את התאריך לתאריך בו נכתב הסקר יכול להיות שזה עף לארכיון קצב החלפת העמודים פה גדל מיום ליום ד
ר

אלכס נ

New member
למה לעשות סקרים אם

זה כבר ידוע לאיזו רשת יש את הקרינה הכי חזקה ומזיקה ולאיזו את הכי קטנה. תכנסו לאובייקטיבי ותראו WWW.V.CO.IL

phingy

New member
אלכס זה לא נותן להיכנס לסקר

זה מבקש שם ואימייל וזה לא שולח את זה למרות שאני ממלא ולוחץ הרשמה

אלכס נ

New member
אני אסביר:

כשנכנסים לאובייקטיבי, רואים מאגק שלם של מחקרים. הם מתחלקים ל 2:גמורים ולא גמורים. כשמנסים להכנס למחקר לא גמור, הם מבקשים שם ואי מייל כדי לשלוח לך את המחקר כאשר הוא יסתיים. המחקר שהתכוונתי אליו הוא:" השוואת רשתות סלולריות לעסקים" - זהו מחקר גמור, כאשר הוא עוסק גם ברמת הקרינה של הרשתות (מוזכרים כמה משפטים על זה). מחקר הקרינה המלא עדיין לא גמור.

geostant

New member
חה חה חה אובייקטיבי....

לא הייתי סומך עליהם יותר מידי.

צלצלן

New member
אוביקטיבי האלו../images/Emo32.gif

בכלל היו בהתחלה מרויחים מלמכור את התוצאות למי שניצח (זכויות פרסום). היה להם פעם עם חברות האינטרנט, שחברה אחת ניצחה אבל לא היתה מוכנה לקנות את הזכויות ואז אוביקטיבי שינו את תוצאות המחקר כך שמי שהיה מוכן לקנות, ניצח... ממש אוביקטיביים !

אלכס נ

New member
זה נכון וזה ידוע

שחברות שניצחו קונות את הזכות להשתמש בזה בפרסומות. בקשר לשינוי לאחר שהעסקה לא מצליחה, אני לא מאמין לזה.

צלצלן

New member
אני קראתי על זה בידיעות...

וחוץ מזה הבנתי בכלל שיש עכשיו תביעה נגדם בבית משפט על מזהו דומה

geostant

New member
אתה לא מגלה לי... הייתי שם ../images/Emo70.gif

היה כנס של כל החברות ה"מנצחות" ולא המנצחות במלון שרתון CITY TOWER, והיית הרצאה ובלה בלה בלה... ובסוף היו את המחקרים עצמם... בגודל ספר ! יענו להרשים. בדרך אגב עדי היה אצלי כמה פעמים בבית לפני כל הבלאגן הזה.

1אריאלה

New member
אויש, זה כזה מרגיז!

הז´ורבין הזה הוא חתיכת !@#$%! כל מי שעיניים בקודקודו יכול לראות שהמחקר הזה הוא שטות גמורה! אני מדברת כרגע על המחקר שנעשה על מכשירי פלאפון. ד"א שמתם לב שבכל המכשירים הוגדרה השיחה כ "מעוותת"? לדעתי זה אומר משהו על הרשת לא על המכשירים..... והמסקנה של המחקר היא ש SK הוא המכשיר הכי גרוע... פחחחחח....

geostant

New member
מעניין כמה שלמו המתחרים...

בשביל לקבל תוצאות כאלה... $$$ סתם בדרך אגב עדי מתחייב להשקיע מינימום של 40 אלף דולר למחקר ! אויי כמה חבל שהוא גר בצהלה מספר #### ויש לו (נכון ללפני חצי שנה) האודי קצת קצת יקר
אני לא קונה את זה שהוא משקיע מינימום 40 אלף דולר למחקר... כולה קנה את הפלאפונים האלה... ביצע כמה שיחות ונתן לשכנים לשחק איתם ולראות מה הם "כאילו" אומרים... פשששש השקעה ענקית. בסך הכל זה הכל עניין של כסף... ולא כמו מכון התקנים ש"באמת" בודק מכשירים... (ואל תחשבו שאני בעד מכון התקנים... הם עשו לי הרבה הרבה צרות לא מוצדקות ! ).

m e i r

New member
הוא באמת רמאי בד"כ

גם יש תביעה על סך 7 מילון דולר של פרטנר נגדו על שבעבר טען שסטארטק שלהם מקרין יותר מסטארטק אחרים. אבל ראיתי את ההשוואה בנושא שירות לקוחות, ונפלתי מהכיסא- לראשונה הוא נתן מחקר כל כך מדויק וכל כך נכון, כשכתב על מקצועיות, ועל חיובים נחבאים (מי שקרא יודע) וזה פשוט היה אמיתי, שאני בהלם. רק לא הבנתי איך הוא קרע את הצורה של אמיגו, ושם אותם במקום הראשון? לא ברור.

geostant

New member
בלי לתקוף אותי ../images/Emo70.gif

מחקר שאח שלי עשה (מצטער אבל באיזה מכון או מעבדה זה חסוי) גילה שבאמת לאורנג´ הקרינה יותר גבוהה (בכל הפלאפונים שלהם
) לעומת רשתות אחרות נכון ללפני 7 חודשים מאז דברים יכולים להשתנות.

Big N

New member
זה נכון

כל אחד יכול לפתוח את חוברת המכשיר ולראות שמכשיר GSM בתדר 900MHZ משדר בעצמה של עד 2W לאומת סלקום (לא מכיר משהוא חוץ משני אלה אז לא לתקוף על ההשואה) שם ההספק המקסימלי 0.6 W וכל אחד יכול לפתוח את חוברת המכשיר ולראות זאת. כמו כן עשיתי פעם ניסוי לא מי יודע מה מדעי עם מד קרינה וההבדל ברור . כולנו גם יכולים להזכר מה קורה למכשירים אלקטרוניים בקרבת הטלפון כל פעם שמקבלים שיחה באורנג´.

אלכס נ

New member
ישנן שיטות ביתיות לבדוק את זה

לדוגמא: אם אני יושב ליד המחשב והסלקום שלי מצלצל, הרמקולים מתחילים להשתגע ולהשמיע רעשים אדירים. המסך מתחיל לרעוד. כשאני מדבר באמיגו, הרמקולים מתחילים להשמיע קצת רעשים רק אם דוחפים את האנטנה ממש לתוך הרמקולים עצמם. כשיש מישהו בבית שמדבר באורנג´, אפילו לא קרוב לחדר שלי ולמחשב, הרמקולים מתחילים להשתגע, הטלפון האלחוטי בבית משמיע רעשים שלא שומעים בד"כ, ועוד כל מיני תופעות כאלה.

eranavni

New member
אז אומר שפשוט אמיגו לא קולט כלום

חחחחחח סתם אחי צוחקים איתך

אלכס נ

New member
כבר לקחתי את זה ברצינות

לפני שפתחתי את התגובה, כבר ניסיתי לחשוב איזו עובדה להביא הפעם, כדי להוכיח שאלו שטויות. טוב שלא התכוונת להגיד דבר כזה ברצינות, הרי כולנו יודעים את האמת.

למעלה