לאורי

• פותח הנושא peco
  • פורסם בתאריך

אלכס נ

New member
היתי מצרף לינק של

מפת הכיסוי של הרשת. לא, אתה יודע מה, היתי חושב על משהו אחר. לא תמיד צריך להאמין למפות כיסוי. לדוג´ מפת כיסוי של רשת GSM בישראל שיקרית כמעט בכל חלקיה. אני עומד עם בן אדם במקום שבו אין קליטה ברשת אורנג´, ומסתכל על המפה - תאמין או לא, יש סימון של כיסוי מלא באותו אזור. אבל אני יכול להבטיח לך שמפת הכיסוי של רשת ה IDEN בישראל היא מדויקת מאוד.

eranavni

New member
על פי מה את קובע שהמפת כיסוי

של IDEN יותר אמינה מ GSM?

idan3k

New member
יכול להיות מצב שיש כיסוי, אבל אין

קליטה... ולמה בדיוק מפת כיסוי של GSM שיקרית (אורנג´, סלקום, JAWWAL) ושל I-DEN (אמיגו, איך לא) מדויקת מאוד? אני מנחש שגם מפות הכיסוי של CDMA (פלאפון) וTDMA (סלקום) שיקריות, נכון? אם אתה מתכוון להתחיל וויכוח אז תחסוך לעצמך כי אני לא אשתף פעולה... ואני לא מתכוון להזיז אותך כי רואים שאתה נעול על זה שאמיגו החברה הטובה ביותר עלי אדמות וכל השאר הן נוראיות... פי... ולחשוב שפעם חשבתי שאריאלה קיצונית... אבל גם היא התחילה לא בסדר, היא לא הייתה פנאטית כמוך אבל היא נרגעה ועכשיו היא ממש פ33ה והיא מספקת לנו מידע על סלקום וכיף לדבר איתה (המחמאות נשפכות לי, מה קרה לי?) אני מקווה שגם אתה תרגע, אני רוצה להזכיר לך שאמיגו לא של אבא שלך ואין לך שום סיבה שבעולם להגן עליה בכל מחיר, אחרי הכל אתה משלם לה ולא היא לך -- אז די עם הפעילות ההתנדבותית הזאת לגיוס דעות חיוביות על אמיגו, זה לא עובד...

אלכס נ

New member
אני אגיב על מספר נקודות.

אמרתי רק שמפת הכיסוי של GSM בישראל שיקרית. לגבי מפות הכיסוי של CDMA ו TDMA, עדיין לא ראיתי אותן. חס וחלילה לי להתחיל ויכוח עם מישהו. אם מישהו מבקש הוכחה, אני מנסה להוכיח לו. אם מישהו גורם לי להתווכח, תשים לב, אני לא ממשיך. אני לא מרוויח אגורה על התגובות שלי. להיפך, אני רק מפסיד (שיחות לאינטרנט), אז אל תחשוב שאני עושה את זה בגלל רווח. אני פשוט לא יכול לסבול שאנשים כותבים דברים שקריים ועוד בטוחים בצדקותם. אבל כמו שאמרתי, אני לא מתכוון להתווכח עם אף אחד. אני רק אומר את מה שידוע לי (דעות + עובדות). פעילות התנדבותית??? תאמין לי מצב החשבון שלי או כל דבר אחר לא ישתנה אם לאמיגו יהיה לקוח אחד יותר או פחות. ושוב - ממש לא אכפת לי כמה לקוחות יהיו לה. פשוט אני לא אוהב שאומרים דברים שקריים.

shlomi6

New member
מה שאתה מתאר נובע

"מקרוסינג" של תדרים ופחות מהעוצמת השידור.

אלכס נ

New member
יש עוד שיטה להשוות:

כשאני יושב במכונית והרדיו דלוק והסלקום מצלצל, הרדיו משמיע רעשים כאילו שנפתחה תחנת שידור פירטית חיד האוטו. האורנג´ אפילו לא צריך לשבת באוטו. בן אדם שעובר מטר מהאוטו גורם לשיבושים בקליטה. כשאני מדבר באמיגו מתוך האוטו, הרדיו משמיע רעשים קלים מידי פעם וזהו.

idan3k

New member
זה לא קשור לקרינה,

זה שדות אלקטרומגנטיים שהמכשיר מפיץ... לבנאדם זה לא מזיק, לרמקולים כן... (השדות נורא חלשים אבל אם תעשה את זה יותר מדי זה בטח לא יועיל. וזה לא קשור לרשת אלא לסוג של המכשיר (TDMA, CDMA, GSM), אתה תראה שכשסלקום יצאו עם GSM/GPRS זה יהיה אותו דבר כמו באורנג´...

אלכס נ

New member
אתה מנסה לרמוז ש

גם לסלקום תהיה קרינה אדירה שלא תעמוד בתקנים? אני מקווה שאתה צוחק.

idan3k

New member
"קרינה אדירה שלא תעמוד בתקנים"

לא נסחפת? אתה מצחיק אותי... מה אתה חושב הצבע הכתום עושה את הקרינה? ובסגול לא תהיה? או שהמדבקה עם הכיתובית "סלקום" תנטרל את הקרינה? ואני ממש מצטער שהקרינה של אמיגו היא היחידה שעומדת בתקנים של נ.אלכס. תגיד, אתה לא מפיץ קרינה? אולי כדאי לאמיגו שלך לעבור לבעלים קצת פחות פנאטים?

אלכס נ

New member
אין לי מושג מה עושה את הקרינה, אבל

אני יודע שהיא לא עומדת בתקנים הבינלאומיים המחמירים. אני מקווה שסלקום לא תגיע לאותו מצב בעת המעבר ל GSM. *** ישנן 3 רשתות בארץ שעומדות בכל התקנים המחימירים, ולא אחת.

geostant

New member
לבנאדם זה לא מזיק ???

אני חושב שזה כן מזיק... תביא הוכחה שזה לא מזיק, וכשתביא הוכעה שזה לא מזיק אני יביא הוכחה שזה כן מזיק... מתאים ? ואל תנסה להתחכם ולבקש ההיפך כי כבר עכשיו אני אומר שאני לא מסכים !

אלכס נ

New member
חברה, תפסיקו להתווכח על נושא...

לא מוכח. מדענים עדיין לא הוכיחו, האים זה פוגע או לא. אז איך אתם יכולים להתווכח בכלל? ידוע רק שזה מחמם את הראש וזהו.

אלכס נ

New member
תסביר בבקשה את דבריך

אתה מנסה להגיד שאם השדה האלקטרומגנטי יותר גדול, זה לא בהכרח שהקרינה יותר גדולה? ** אני לא מתווכח, אני רק שואל. ממש אין לי ידע רחב בנושא. אני יודע מה זאת קרינה ומה זה שדה אלקטרו מגנטי. אבל מה הקשר ביניהם, טין לי מושג. דווקא חשבתי שזה אותו הדבר, לא?

למעלה