לאורי

• פותח הנושא peco
  • פורסם בתאריך

geostant

New member
יש 1001 סוגי קרינה...

הקרינה שטלפונים סלולארים מפיצים היא קרינה אלקטרו מגנטית... וליתר דיוק... כל מכשיר חשמלי מפיץ קרינה אלקטרו מגנטית... אבל מה מייחד את הפלאפון עם הקרינה שלו שכל כך מדברים על זה ? עוצמת השידור שלו (החל מ-0.5mW ועד אפילו 20mW כן כן יש כאלה !) זה העניין... 0.5mW זו עוצמה ממש חלשה אז אין על מה לדבר.. אבל כבר 2mW זה מתחיל להשפיע, וכמה שהעוצמה עולה גם טווח הקרינה יותר משפיע... זה נוסע מאוד רחב וקשה להסביר אותו בזמן קצר. בכל אופן סתם לידע כללי אפילו המחשב והטלוויזיה שלך פולטים קרינה אלקטרו מגנטית... אבל בגלל שהם לא משדרים (ז"א עוצמה גבוהה) הם הרבה הרבה פחות מזיקים מניידים. סתם בעוד דרך אגב... במכ"ם של חיל האוויר הקרינה כל כך חזקה שאם תחזיק נורת פלורוסנט מולו היא תדלק !!! כן כן... חשמל אלחוטי
הבעיה שהסיכוי שתחלה בסרטן היא גבוהה ביותר... לכן זה לא מומלץ...

idan3k

New member
לא ככה המציאו את המיקרוגל?

ליד המכ"ם? שחפיסת שוקולד נמסה...

Big N

New member
לא בדיוק

GSM 1800 הספק השידור המקסימלי של המכשיר 1W (רשת ה-GSM של סלקום תהיה ב1800) בGSM 900 ההספק המקסימלי 2W

geostant

New member
אם סלקום תיהיה ב-GSM 1800 אז...

למה אני רואה את IL 02 שזה סלקום ? הרי הנוקיה שלי לא אמור לקלוט שידורים אחרים פרט ל-900...

geostant

New member
זה עדיין לא נותן לי תשובה...

למה אני רואה עם 9110 ועם 5110 את IL 02

eranavni

New member
עם 5110? איך?

לחבר שלי יש 5110 והוא לא רואה איתו אני יודע כי בדקתי את זה על המכשיר שלו

geostant

New member
הרגע בדקתי שוב פעם...

עכשיו הוא רואה רק JAWWAL ו-ORANGE אבל ב-100% הוא ראה גם IL 02 אתמול..

m e i r

New member
לא הגיוני גיאו

6120 עובד על TDMA ובפעם האחרונה שבדקתי באתר של פרטנר, orange עובשים רק על GSM כך שנשמע לי מופרך שמצאת במכשיר זה את orange. בקשר לג´אוואל, אני לא יודע, בכל זאת מדובר בסלקום, לא?

geostant

New member
6120 למיטב ידיעתי...

המקבל ל-6110 של סלקום באורנג´... מה הקוד שלו ? הוא לא נראה בדיוק כמו ה-6110, כי החלק העליון שלו שקוע קצת בפנים... זה לא 6120 ? הוא בצבע כחול מטאלי עמום... אח שלי לקח אותו אז אני לא יכול לצלם אבל אני יחפש תמונה באתר של NOKIA אם זה עוד קיים שם...

geostant

New member
הינה זה... טעות שלי 6150 ../images/Emo9.gif

מצאתי תמונה מסכנה שלו באתר של נוקיה אחרי חיפושים נרחבים...

eranavni

New member
אצל חבר שלי רק ORANGE

מה זה עוד מכשיר מטיוואן שקולט הכול?

1אריאלה

New member
רמאי הוא רמאי תמיד, לא לפעמים

מאיר, אתה לא יכול לבחור מה שנח לך, גם אני קראתי את המחקר הזה, ולמרות שבהרבה פרמטרים סלקום יוצאת טוב מאד, עדיין אני מתיחסת אליו בזלזול. יש שם כל כך הרבה שטויות (אתר האינטרנט של פלאפון- גרפיקה מצוינת) שגם לדברים הנכונים אני לא מתיחסת.

d@r121

New member
תסלחו לי אבל

מי שעומדת כנגדו תביעה וידוע שהוא מוכר את התוצאות לזוכה לא יוצא הכי אמין בעייני ולכן תסלחו לי אם אני לא אבטח במחקרים שיוצאים מבית אובייקטיבי ד
ר

m e i r

New member
אתם צודקים

"אובייקטיבי" זכה לכינוי הלא מחמיא "סובייקטיבי" בידי אנשי המקצוע. הדבר נבע מכך שבמקרים מסויימים היו לו כמה תוצאות באותם סקרים, ובמקרים אלה הוא בחר לפרסם, לפי הסכמת "המקום הראשון" לשלם לו עבור הפרסום. כך היה במקרה של חברות האינטרנט בו היה במו"מ עם נטוויז´ן שלא הסכימה לשלם ואז הוא פרסם מחקר שהוציא את אינטרנט זהב, שכן הסכימה לשלם, במקום הראשון (ייתכן שהפכתי בין החברות, אבל הבנתם את העיקרון). במקרה נוסף- ההשוואה בעניין הקרינה מסטארטק בחברות השונות, יש תביעה כנגדו, בגלל שטען שמכשיר של אחת החברות מזיק יותר, זאת בניגוד להנחה שאותו מכשיר בחברות שונות מייצר קרינה באותה מידה, ותוך הבנה שהקרינה לא הוכחה כמזיקה. בנוסף, משרד התעשייה והמסחר בשלב של הגשת תביעה (או כתב אישום, אני לא בטוח) כנגד ז´ורבין ו"אובייקטיבי" על הצגת עצמו כאובייקטיבי וכיוצר תווי תקן, בזמן שאין בסמכותו לעשות כן. עם זאת, ישנם דברים שהזדהיתי עם הכתוב במחקר, כמו חברה מסויימת שנתנה לי בעבר, כפיצוי על שירות לקוי שיחה מזוהה חינם לחודשיים, ואז החליטה על דעת עצמה להמשיך לי את השירות בתשלום (איזו חברה?תקראו במחקר) וכן לגבי היחס בחברות השונות, אם כי אני מכיר כלקוח רק 3 חברות- את אמיגו אני לא מכיר באופן אישי. אגב, אני מקווה שהמחקר הזה מעיד על ניסיון של ז´ורבין "לחזור למוטב" כי אני לא רואה אפשרות שהמקום הראשון במחקר ישלם לו על הפרסום. (אגב, למה בכניסה רגילה לאתר אין את המחקר אלא מבקשים ממני e-mail?)

למעלה