לאור התפתחויות מסעירות...

magenta73

New member
לאור התפתחויות מסעירות...

אני שואלת... נגיד ואת יוצאת עם משהו, או שיש לכם קטע, ואז נגיד ונגמר, אבל אתם עדיין באותה המסגרת, פחות או יותר... ופתאום את קולטת שהוא ממש שמוק, אבל ממש... השאלה היא האם הוא תמיד היה ככה ואת לא שמת לב, כלומר "אהבה היא עיוורת" עד כדי כך שאת לא עובדת בשיקול דעת... או שהוא מתנהג בתור אידיוט גמור, בכוונה בשביל לעצבן ולהתגרות...? ואם זו אכן אופציה ב'... למה הוא עושה את זה?...

בואי נאמר

שכל האופציות פתוחות. א. בהחלט יכולה לבוא בחשבון. ב. הוא עושה את זה כי (מסתכלת לצדדים שאף אחד לא רואה) "טיפה" ילדותי כנראה,ושהוא לא ממש מוצא דרך אחרת לגרום למשהו אצלך לזוז,כן כן,זו דרך מסויימת "לזכות" בתשומת לב (גם אם היא לא בהכרח חיובית) שלך,הוא בטח מניח,שתביעי דעתך מתישהו. ולפעמים,אנחנו לא מצליחות לזהות אצלם את כל ה"מעלות" כבר בהתחלה.

magenta73

New member
טיפה?

אחרי מה שחוויתי הגעתי למסקנה הבלתי מתפשרת ש...(מסתכלת לצדדים שאפחד לא רואה) הם בני ארבע!!!!!!! אבל את כנראה צודקת, לוקח זמן לראות את כל המעלות...

לא נקבתי בגיל

כי ניסיתי לעדן,את יודעת
אבל תסבירי לי,איך זה שאנחנו מצליחות לטאטא את רוב הפאדיחות שלהם,כשאנחנו מאוהבות? טוב,ברור לי שהחיישנים וחהגיון נכנסים לתרדמת עמוקה בזמנים מעין אלה, אבל רבאק,לגלות את כל זה אח"כ,ולשמור על אופטימיות מספקת,בכדי לעבור לנסיון הבא?!

magenta73

New member
ואולי זה טוב

את יודעת, לקבל את זה. הם בני ארבע. ואז פשוט להסתכל עליהם בתור ילדים, ולהחליט, איזה ילד מספיק חמוד, שאת היית מוכנה לגדל אותו...

לא אהיה בוטה ואומר

ששקית בונזו,יקרה ככל שתהיה,עדיין בבחינת עסק משתלם יותר,מכל ההשקעה. והם חמוווווודים משו. רק בגלל שהם חסרים איזו תכונה אחת או שתיים,אנחנו נאלצות להתפשר על ההולכים על שתיים. (בורחת,לפני שסוקלים אותי)

תברחי...

ישבתי, קראתי, חשבתי, קראתי שוב - ואני בהחלט מסכים - גברים הם חרא של עם. כל כך לא הוגנים. רק סקס יש להם בראש - וכל הזמן... הרי ברור שהתסביך האדיפלי מככב כאן כמו ענק - הם רוצים מישהי לזיין אותה אבל שתהייה דמות אם. מוטב לכן בנות לאמץ כלב - ומומלץ כמובן את הגורים הקטנים האלה שברסומת לנייר הטואלט (שבהלט מעוררת אסוסיאציה למשהו רך, נעים, לבן ושכיף לנגב איתו) והרי ברור לכל הולך על שתיים - בנות - או נשים - בוגרות הרבה יותר, אתן יודעות מה אתן רוצות, אתן יודעות כיצד להשיג זאת, והסיבה היחידה שאתן טועות לפעמים היא מכיוון שהיה שם גבר סורר שגרם לכך. וסליחה שאני מכליל - אבל הכללות הולכות כאן מצויין.

magenta73

New member
מה עוד יקפוץ לי?

מעבר להכללות? אני לא מבינה, קצת מוציאים קיטור וישר נכנסים לקטגורית המכלילות בע"מ? ואני עדיין חושבת שכנראה שזה נכון. אתם בני ארבע. ולא שזה תמיד רע... ואני חושבת שעדיף להבין את זה ולא לנסות לשנות את זה... מאשר להלחם...

היתה לי מין הרגשה

שפרחים,לא יזרקו עלינו:) נו טוב,ברור שהיתה איזושהי הכללה, אבל מאוד בכללי. את יודעת,יש כאלה שאפילו מודים בזה בפה מלא, שגברים,הם הרבה יותר ילדים,מבוגרים. אבל זה עדיין אחוזון קטן.

הבעיה שלי במקרה הזה

היא לא רק ההכללה ולא שהגברים הם ילדים היכולת של הנשים להיות מושלמות וכמעט בלי להתאמץ בעוד אנחנו הגברים לא מסוגלים לזה קשה לי לחיות עם התיסכול הזה חבל שלא נולדתי מושלמת

זו לא בעיה../images/Emo3.gif

עם קצת רצון ועוד קצת יכולת....גם פיל יכול..... תרנגולת. ומי אמר שהיום אם לא "נולדים ככה" זה סוף פסוק? תמיד אפשר להתעצב מחדש

אולי להעצב?

טוב לי איך שאני אשקול אולי בענין הציצים אבל עוד "חזון" למועד בכל אופן גברים כנשים לא מושלמים את המלחמות כמו את האהבות נעשה במיטה כי השלום שם שווה כל רגע

למעלה