לאור התפתחויות מסעירות...

אין שום רע בלהוציא קיטור

זה אפילו מצוין - את לא שומרת בפנים, את יכולה לגהץ עם זה - ואם את קטר את גם נוסעת קדימה.... אבל למה להכנס לפוליטיקה עכשיו ?.... אבל אני מבין שוב - לפי מה שאת כותבת - את ההנחות והויתורים - בעיקר נשים עושות... וזה כי הן בוגרות יותר ? וזה כי גברים הם בני ארבע (או כל גיל חד ספרתי אחר...) וצריך פשוט "להבין" את זה ? לא יצא לך להכיר נשים / בחורות שהגיל המנטלי שלהן הוא בערך הגיל המומלץ לטלטאביז ? כאלה שלא ממש סגורות על עצמן ? כאלה שבגלל בטחון עצמי ירוד, נסיון עבר גרוע, בחירה לא נכונה של אחטרנטיבות - מתנהגות בצורה הכי לא בוגרת שיש ? והגברים לא חיים עם זה ? לא מנסים למצוא את עמק השווה (קצת צפונה מעמק החולה...) ? ורמז - להיות בן ארבע - זה רע. נשים או גברים אלא אם את לא מחפשת בן-זוג אלא ילד לגדל.

magenta73

New member
סליחה?

אני לא מכירה בנות שהגיל המנטלי שלהן הוא הגיל המומלץ לטלטביז. לא. אולי רמת המשכל. וזה לא אותו הדבר. :) ומה הקשר בין "לא סגורות על עצמן" לגיל ארבע? זה בסדר לא להיות סגור. אפחד לא סגור. ההבדל הוא באיך אתה מתיחס לסיטואציה, לאדם שמולך וכן הלאה, באותה סיטואציה. ובקטע הזה, לדעתי, נשים הרבה יותר מודעות ולכן גם יותר רגישות לאחר, ולא רק מנסות להציג שוב ושוב למי יש יותר גדול...

ממש לא אותו דבר

ושוב - את מתרכזת במשפט אחד או שניים ממה שכתבתי ולא לתמונה הכוללת. א- תתפלאי ישנן בחורות שמתנהגות עפ"י גיל מנטלי חד ספרתי - ולא, לא התכוונתי למנת-משכל. ב- "לא סגורות על עצמן" - כוונת המשורר היא "משנות את דעתן פעם בחמש דקות" אף אחד לא ביקש חתימה על משכנתא - אלא רק טווח זמן קצת יותר ריאלי לשינויי דיעה קיצוניים - שוב לא כולן אבל יש גם כאלה... ג- זאת הייתה הכללה לגבי ה"מודעות ורגישות" ? ד- להציג למי יש יותר גדול מתייחס לשני גברים - ומי שעושה את זה - זא בהחלט בעיה שלו - לא הזכרתי שום דבר שמתקשר לזה. ה- נשים לא עושות את זה ? לא עושות השוואה ?? תעשי לי טובה - תסגרי קבוצת בנות שחדר אחד לכמה ימים (מילואים נגיד, בחברון - עם שש-בש...) את באמת חושבת שהן תסדרנה ?? אני חושב שהן יוכלו אחת את השנייה בפחות מיממה - אבל הן בהחלט תעשנה את זה בחן ובחיוך.

magenta73

New member
אנחנו לא מדברים על אותו הדבר

א. יכול להיות, לא מכירה כאלו ולא רוצה להכיר. בגדול, וזה מתקשר עם ג', כן. נשים עמוקות יותר. ואם הם מתנהגות בצורה שמשנה את דעתן, זה לרוב בגלל בלגנים שיש להם במוח עקב חשיבה אינטנסיבית וניתוח יתר. ב. לשנות דעה זה מקובל. השאלה איך עושים את זה. ג. זה טבעי. מה תעשה. אינסטינקט נשי, תקרא לזה. אולי זה בגלל העובדה שאנחנו בסופו של יום נהפוך לאימהות, וניחנו בחושים יותר אמפתים, אם נקרא לזה ככה... ד+ה. לאו דווקא. לי יש יותר גדול משמע, אני יותר גדול עליך. אני יכול עליך. אני גדול. את קטנה. אני עושה מה שאני רוצה. וכן, בנות לאו דווקא יסתדרו זו עם זו, אבל זה יקרה רק אם יש גבר שווה בסביבה. ורק בגלל רכושנות. אם אין רכושנות ואין אלפא-מייל, הן יסתדרו נהדר...

אנחנו בהחלט לא מדברים על אותו דבר

לא נעסוק כרגע בדמוגרפיה ומיפוי "מי מתנהגת כמו ילדה קטנה או לא.." נסכים שקיימים אלה משני המינים. וגם אם בסופו של יום תהפכו לאימהות - (ואני חשבתי שלוקח כמה חודשים לנושא...) זה לא אומר שאתן צריכות להתייחס לגברים שבחייכם כאל הילד שלכם. יותר גדול או יותר קטן - "אני יכול עלייך" - מה ??? על מה את מדברת ? כל הפורום הזה מהווה סוג של הוכחה נשית על כך שהן אלו ש"שולטות" - החל ממתי "לתת" (גועל נשפש של מושג) לגבר שלהן, דרך מתי לזרוק בחור ולמה - וכלה ב"נשים עמוקות יותר, מתחשבות יותר ופתוחות יותר לאחר..." תזכירי לי משחקי כוחות של מי בדיוק ? ואחרון ודי - תעשי לי טובה - בגדים, נעליים, ביצ'ית יותר או ביצ'ית פחות הם חלק מהנושאים שנשים תהרוגנה אחת את השניה - בלי שום קשר לגבר "אלפא" או לא - ואם לא יצא לך לחוות את זה - אשריך.

magenta73

New member
לא לא לא מותק

לא להתיחס כאל ילד. חלילה. אבל להבין שאתם גם... קצת... ילדים. זה אחרת. ולא חוויתי את זה, את חברותי, שלא כמו את הגברים בחיי, כנראה, אני בוחרת בקפידה...

נימשון

New member
אז איך זה מסתדר עם המשפט הזה

שכתבת אתמול בלילה ואני מעתיקה במדויק: "אחרי מה שחוויתי הגעתי למסקנה הבלתי מתפשרת ש...(מסתכלת לצדדים שאפחד לא רואה) הם בני ארבע!!!!!!!"

במקרה הזה

ובהקבלה נאותה...גם אם יסגרו אתכם,עם לוח שש בש בחדר, ומספיק שלא תהיו גרופיז של אותה קבוצת כדורגל, אתה חושב שלא תאכלו האחד את השני? אני לא הייתי מהמרת על זה.

או בדיוק !!!!!

אני יכול לחתום על כך שניסתדר כמו גדולים... ולא קשור לכדורגל - לא יהיו מחנות ולא מריבות - אפילו לא על סדר השמירות... וגם תעבור פקידת "אלפה" - האוירה תהייה מפרגנת. מנסיון -

הגזמתן שתיכן

גברים כנשים על אף ההבדלים כשמשו חשוב להן יעשו הכל כמו גם הגברים למשוך תשומת לב או לתקן משו שנראה כהרוס לא תמיד זה בא מרוע כן זה בא מתיסכול או בילבול בדברים האלה אני לא רואה הפרדה בין גברים לנשים גברים ילדים זה נכון אבל יש לי שאלה כל הנשים טובות? כולן נוהגות אותו הדבר מה התפקשש לכן פה?

למעלה