לאור התפתחויות מסעירות...

אף אחת לא הזכירה רוע

מאיפה הבאת את זה? יודע כמה הדרך ארוכה,בין רוע ל"סתם" ילדותיות? ולא,לא כל הנשים טובות,ואתה שוב מערבב,טוב עם ילדותיות. לנו התפקשש? לא משו שראיתי, ולך?

תמיד בילבלתי

לא סתם יש לי בולבול כמו שאישתי אומרת: "אתם הגברים על תפריעו" תאמיני לי שאני משתדל לא להפריע רק שיתנו לי לראות כדורגל בשקט הבעיה שאתן רוצות אותנו רובוטים אבל את יודעת מה? גם זה לא איכפת לי לפחות תשאירו לנו את השבת בטח שוב בלבלתי

אני רוצה להאמין

שאם אשתך יודעת לנסח משפטים נהדרים כאלה, היא בטח יודעת,שגם רובוטים צריכים לנוח מידי פעם. אז אם לא משאירים לך את השבת,למד את הרובוט שבך לנקוט סנקציות. בהצלחה עם ה"מתפעלת" (בצירה כמובן)

תודה יקירה../images/Emo140.gif

את יודעת למתפעלת שלי יש ג'אננות איכשהו הצלחתי להבין שזה בא במחזוריות משתדל לספק את הצרכים.. כן לפעמים "מקצר" את עצמי מתכנס בעולמי ונותן להטיף לי עד כלות כוחותיה נשים הן בסדר עובדה שאני אוהב אותן

אני לא מתכוונת להתווכח

על האמירה הזאת, אתה כנראה יודע למה אתה אוהב אותן, איש חכם

איש פשוט

לא ממש חכם לומד לשרוד ולהנות מזה בעקרון אישה היא פרח אם היא טובה היא מייצרת חמצן וגברים חיים מלנשום חמצן של אישה טובה (אל תשאלי מה כתבתי, לא בטוח שאני מבין)

../images/Emo13.gif

לא שואלת! במצבי כרגע,גם אני לא בטוחה שאצליח לפענח את הברורים באדם, אז גזר הדין ידחה למועד מאוחר יותר,ברשותך. לילה טוב.

שבת שלום

בקשרים וגם אחריהם נעשים דברים כאלה ואחרים שמתפרשים על ידינו בכל מני צורות חלקם נובעים מעצם המחשבה שלנו ופירוש כוונת המבצע לא תמיד המבצע עושה דברים שונים לפעמים אנחנו מפרשים את אותו הדבר בצורה שונה הכל תלוי בצורת החשיבה שלנו כמובן שלא תמיד זה נכון ולפעמים ההתנהגות של הצד השני באמת שונה זה לא משנה את העובדה שאם זה מפריע לנו סימן שאנחנו נותנים לזה להפריע מקווה שכתוב מספיק ברור לא חזק בכתיבה

magenta73

New member
אבל זה מתאים לאופציה א'

כלומר, תמיד ראינו, אבל זה לא הפריע לנו, עד שזה התחיל להפריע... או כי אנחנו רוצים יותר, או כי אנחנו רוצים פחות, או כי מה שלא יהיה... ובסדר, אנחנו נותנים להפריע, ככה אנחנו, בני אדם. אנחנו נפגעים. וכן, ברור שאנחנו נותנים לאחרים לפגוע, ועדיין, לקחת מהאחרים את האחריות על כך שפגעו? למה?

לא מדבר על מקרה ספציפי

במיוחד במקרה שלך הרי אני לא ממש מעורה בו אנשים פוגעים לרוב בגלל שנפגעו בגלל שהם רוצים להראות גבוה יותר כניראה כי הם מרגישים נמוך מדי אם יש דרך להבין את מעשיהם כשטות ולאו דווקא כנסיון פגיעה, נסי להבין זאת כך ואם לא אז כנראה שהוא קצת מסכן שצריך חיזוקים

magenta73

New member
זה נלקח רחוק מידי

ככה זה, שוב, איש איש והפרשנויות שלו... צודק. שטות וזהו.

נימשון

New member
יש גם אופציה ג'

והיא שנפגעת ברמה כזו או אחרת מה שהופך כל דבר שיעשה ישירות לעצם היותו שמוק בלי שום קשר להיותו כך או אחרת.

היי

חושב שכתבתי במילים אחרות זה תלוי מה מרגישים בתוכינו ומשם מפרשים את הדברים

../images/Emo13.gifנשמע כאילו אני קטנוני

מה לעשות, גברים. אבל ברצינות כל הענין הזה של רגש מאוד מסובך ולא ניתן להגביל או להסביר בדיוק במילים כך שתמיד ישאר הספק תמיד בסופו של דבר נצטרך להרגיש ולהחליט לבד מה נכון ומה לא

נימשון

New member
בדיוק בגלל זה

בכי קל זה להגיד הצד השני אשם, הצד השני מגעיל, הצד השני מתנהג כמו תינוק וכו'... קשה הרבה יותר לקחת אחריות על הרגשות שלנו ולקבל את זה שאנחנו פתאום רואים את אותו אדם בצורה שונה כי משהו בנו השתנה ולא משהו בו.

מסכים רק אחדד

קשר, קשה לו להיות בריא אם לא מדברים,על מה שמרגישים בכנות. וזה חייב להיות הדדי צריך במידה מסויימת לוותר על האגו וליצור אגו משותף להאמין באמת בכנות ובאהבת הצד השני ברגע שאין אמונה אמיתית הקשר לא ממש שווה

magenta73

New member
נימשון,

איפה ראית את זה? שאין לקיחת אחריות? זה חלק ממעגל. מהתפתחות. התפקחות, אם תרצי.

נימשון

New member
ראיתי את זה בהאשמה שלך

בזה שהפך לשמוק ובזה שהכלל את הגברים כילדים.

למעלה