לאחותי נולד בן

Harrington

Well-known member
מנהל
לאדם מבוגר לפחות, חיתוך אבר יכאיב יותר מזריקה.
אנחנו לא מדברים על אדם מבוגר.
בברית מילה אתה יודע שהתינוק בדרך כלל מתחיל לבכות בשלב החיתוך ומפסיק פחות מ10 שניות לאחר מכן, כשהוא טועם יין. אם בכי או תזוזת 'אי-נוחות' של התינוק הם אינדיקציה לכאב, הרי שאין כל סיבה לחשוב שהזריקה פחות כואבת לו (בכלל או מבחינת אורך זמן) מאשר הפעולה עצמה.

אלן 5

Member
אלן 5 אני בעד מילה רגילה,,,,יש שלא עושים מילה בכלל לרך הנולד לא חושבים
לא חושבים לאיזה מצבים הם מביאים את הגבר בבגרותו

SupermanZW

Well-known member
אלן 5 אני בעד מילה רגילה,,,,יש שלא עושים מילה בכלל לרך הנולד לא חושבים
לא חושבים לאיזה מצבים הם מביאים את הגבר בבגרותו
מה הנימוק?

אגב, לאיזה מצבים הם מביאים את הגבר בבגרותו? את מכירה מנהג של גברים לחשוף את איבר מינם בפומבי? אני לא מכיר מנהג כזה.
אני יכול לחשוב על סיטואציה בה גברים עומדים זה לצד זה בשירותים כאשר הם משתינים במשתנות. קרה לי, קרה לכל גבר, לאף אחד לא אכפת מי נימול ומי לא נימול.

אלן 5

Member
אלן 5 מעדיפה מילה רגילה להרגשה לא נעימה למשל גברים שמרחצים יחד והוא שונה מכולם, גם יתכן ליד בחורה שלא ידעה על כך מקודם
וזה מביך אותה או לא רצוי לה בכלל, בקיצור למצבי אי נעימות לגבר, כמובן לא לכולם אבל בודאי לחלק מהם

SupermanZW

Well-known member
וזה מביך אותה או לא רצוי לה בכלל, בקיצור למצבי אי נעימות לגבר, כמובן לא לכולם אבל בודאי לחלק מהם
לגברים לא אכפת מי נימול ומי לא נימול. בישראל נשים מביעות סקרנות איך זה לשכב עם גבר לא נימול, ולו רק בגלל שכמעט כל הישראלים נימולים. ברוב העולם יצא להן גם וגם וזה לא מביך אותן.

raya

Well-known member
הנכד שלי (חגג בר מצווה לפני חודשיים, לא עלה לתורה ולא נערכה מסיבה באולם) נימול אצל רופא כירורג שאשתו (של הרופא) רופאה מרדימה.
נוכחו ההורים והסבים סבתות מ-2 הצדדים. הרופא שאל האם לערוך את הברית עם ברכות/תפילות (לא זוכרת בדיוק) התשובה היתה שלילית.
האח שלו נימול אצל רופא אחר ללא נוכחות הסבים/סבתות בכלל.

למעלה