לאחרונה מצאתי את עצמי מותקף

לאחרונה מצאתי את עצמי מותקף

על ידי מגיבים ואפילו אחת שכתבה פוסט מלא ברוע לב אודות רשומה שלי שזכתה בבחירת העורך האם זאת הדרך של המתנגדים להלחם בעורך על החלטותיו? אני אפילו לא מכיר אותו ולא יצרתי איתו מעולם קשר בניגוד למנהלים קודמים הוא פעיל יותר מאחורי הקלעים מאשר מעל פני השטח איפה עובר הגבול? גם אתם נתקלתם בזה? איך להגיב?

TheWhiteTigris

New member
בכל מקום

קיימים אנשים צרי עין ורעי לב. הדרך להתמודד איתם היא להתעלם. לא רק אתה - כולם. מי שלא מסוגל להתמודד עם העובדה שהוא לא לבד אלא יש עוד איזה חצי מליון בלוגרים, אין סיבה לתת לו תשומת לב.

זה לא כואב כמו שזה מוציא את החשק

הבלוג שלי הוא בלוג אישי ומה שאני כותב זה מה שעובר עלי אני לא מכריח אף אחד לקרוא ובטח לא ביקשתי להופיע במומלצים

אני מבין בהחלט על מה את מדברת

אבל מאחר וכבר סגרתי בלוג אחד וזה השני, אני יותר מוכן נפשית לזה ושמח שלא חושף את עצמי בפרטים הקטנים על זהותי, לא לתת כוח לטיפשים

suki da yo

New member
ראיתי את הפוסט הזה../images/Emo46.gif

והתעצבנתי ממש. צרות העין של אנשים! בעיקר היות ולא הבנתי מה בדוק היא מנסה להשיג. הרי היא לא יכולה להאמין שימליצו על הרשומה מלאת הרעל שלה... אז למה להשתלח ככה באנשים? מה זה בדיוק יתן לה?

mishmushim

New member
תגיד תודה שלא קיבלת איומים על חייך ../images/Emo4.gif

אני מצאתי את עצמי מנסה להתמודד עם פסיכופטית מהגהנום שכתבה לי מסרים המאיימים על חיי הבן שלי
. אין ספק שזה מוציא את החשק מהכתיבה...

TheWhiteTigris

New member
../images/Emo12.gif

אלוהים אדירים, אנשים ממש דפוקים... פנית למשטרה או לפחות לתפוז בנידון?

לדעתי זה כבר משהו שהייתי צריכה להציף

להנהלת הבלוגיה מי שיאיים על חיי או על חיי משפחתי דמו בראשו ואני מתכוון לזה ברצינות

mishmushim

New member
פניתי להנהלת תפוז../images/Emo4.gif

קיבלתי תשובה שהם לא יכולים לעשות שום דבר בנידון ושאם אני רוצה אני יכולה לפנות למשטרה. בנתיים אני בוחרת להתעלם. פסיכים לצערינו לא חסר. האמת שהתשובה של תפוז איכזבה אותי מאוד. הם יכולים לכל הפחות לחסום את המשתמשת הזו מכניסה לפורטל תפוז.

זכורה לי הצהרה של נעמה בנושא פה בפורום

בנוגע להגשת תלונות במשטרה בחסות האתר המארח נראה לי שכדאי לעורר את הנושא לידיעת בצלאל ולקבל תגובתו הרשמית אני פה או במסרים אם תרצי את עזרתי

mishmushim

New member
פניתי לבצלאל כבר באותו היום

ממנו קיבלתי את התשובה שאני יכולה לפנות למשטרה...

פגעסוס

Well-known member
למיטב זכרוני

תפוז, או כל מערכת בלוגים אחרת, לא יכולים להגיש בשמך תלונה למשטרה. אם את מעוניינת, את יכולה להגיש תלונה ואם המשטרה תדרוש פרטים, סביר להניח שתפוז לא תתנגד למסור אותם.

mishmushim

New member
תודה. את זה כבר הבנתי

אבל לא זו התהייה שלי. אני שואלת שאלה אחרת - אם קיימת בתפוז משתמשת כזו, שבפירוש מאיימת על חיי אנשים (ואפילו אם אלו הם איומי סרק) אי אפשר פשוט לחסום לה את הגישה לתפוז?

פגעסוס

Well-known member
טכנית אפשר לחסום לה את המשתמש

אבל אי אפשר לחסום לגמרי. מנסיון שלי אנשים שחוסמים להם את המשתמש חוזרים בשם משתמש אחר ובעוד אחד ובעוד אחד. אין אף חסימה שהיא לא ניתן לעקיפה. במקרה של איומים ממשיים על חייך, אני יותר ממליץ לפנות למשטרה. ברוב המקרים מדובר במישהו עם שגעון גדלות שאוהב לאיים אבל אין לו שום יכולת לבצע אבל כדאי לפנות למשטרה בכל מקרה.

TheWhiteTigris

New member
פה מתחילה הבעיה,

כי אנשים מעוניינים להשאר אנונימים (אחרת הם לא היו אנונימים בבלוג...)

דם דם

New member
אני חושב

שלפי איי פי תפוז יכולים לאתר אנשים כאלה ואחרים זכור לי מקרה של מישהו בתפוז שאיים על מישהי עד כדי כך שהוא נחסם מהאתר לגמרי ומשטרה הגיעה אליו דרך תפוז אני חושב היה סיפור רציני על זה לפני איזה שנה-שנתיים

למעלה