לאחרונה מצאתי את עצמי מותקף

suki da yo

New member
תשמע...

אני מכירה סיפור אחד כזה. אז אותו משתמש הפסיק להיכנס מהבית, אבל הוא נכנס עכשיו מהאי פי של אחת האוניברסיטאות הגדולות בארץ.... ואז מה עושים?

דם דם

New member
תראי

אי אפשר לרדוף אחרי בנאדם שלא יכנס לאינטרנט תפוז את שלהם עשו,חסמו אותו מהבית. עדיין אם הוא יעשה שטויות אפשר לאתר כול אחד אפשר לאתר היום. אנשים חושבים שהם יושבים מאחורי מסך ומקלדת ואי אפשר למצוא אותם אבל עובדה כשבנאדם מודיע באינטרנט למשל שהוא בלע כדורים אז הפלא ופלא מגיעה אליו ניידת הביתה כי יש דרכים לאתר. אז שאנשים לא יהיו גיבורים גדולים. מי שמאיים ומשתגע,בסופו של דבר המשטרה מגיעה לתפוז עם צו משופט ותפוז נותנים את האיי פי של אותו אחד והשוטר מגיע לאותו מאיים. ככה שאין ממה לדאוג ממש

TheWhiteTigris

New member
מה אפשר לעשות?...

לא יודע אם את יודעת לזה, אבל בהנחה שלא חיפפו בצורה קטרוספלית, לכל סטודנט יש יוזר ייחודי משלו כדי להתחבר, ואפשר לראות מי היה מחובר על איי פי מסויים. בקלות אפשר לגלות. לא כזה קשה.

suki da yo

New member
טוב אני לא יודעת באיזה אוניברסיטה זה ככה

בטכניון, למשל, יש באמת כמה פקולטות שבחוות מחשבים שלהם אפשר להיכנס רק עם יוזר אישי... אבל בחוות מחשבים בספריה המרכזית? ממש לא. המחשב פתוח לכל דורש. בפקולטה שלי גם אין יוזרים אישיים לכל סטודנט.

mishmushim

New member
יש בעיה אחת

להישאר אנונימי זו זכות שלדעתי לא מגיעה לכל אחד! במציאות אם מישהו היה מאיים על חיי או על חיי ילדיי בטלפונים/מכתבים או כל דרך אחרת הייתי בפירוש פונה למשטרה. במרחב הוירטואלי זה כבר סיפור אחר. אני מתארת לעצמי שלמנהלי אתר תפוז יש את האפשרות לחסום גישה למשתמשים מסוימים. זה לא כל כך הרבה לבקש אני חושבת..

TheWhiteTigris

New member
מה הקשר?

אני דיברתי על זה שהמתלונן עצמו לא רוצה לחשוף את זהותו. גם אם מישהו יאיים עליי, אני אהסס פעמיים, כי אני לא רוצה לחשוף את הזהות שלי, ולרוב מדובר באיומי סרק דפוקים...

דם דם

New member
שיאיימו

מי שמתעסק איתך מתעסק עם כול המשפחה התפוזית שלך אישית אני מתכוון לזה, ותאמיני לי שלא חסרים כאן חברים בבלוגיה שיתמכו ויעמדו לצידך. כמו שמטר 80 אמר,אם מישהו היה מאיים עלי או על משפחתי דמו בראשו ולא יעזור אף תפוז או שוטר

mishmushim

New member
כן? טוב - אז ספר לי בבקשה

איך אני יכולה להעזר במקרה כזה בחבריי התפוזיים?

דם דם

New member
קודם כול תרגעי

עכשיו אני נשמע כמו התחלה של ספר בישול מרוקאי
לא לקחת כול מטומטם באינטרנט באופן רציני גם עלי איימה ילדה בת 14 ואמרה שהיא תז*** לי את הצורה בגלל שאמרתי משהו לא במקום על תומוש מאמוש אבנוש שלה לקח לי שעה להבין שהיא התכוונה לתום אבני. מרחוק אנחנו לא יכולים לעשות הרבה, אבל בהחלט לתמוך בך גם אם זה מאחורי המסך. ותהיי בטוחה שעזרה ותמיכה אפילו מרחוק. היא לא פחות משמעותית. חוץ מזה תמיד חברים מהבלוגיה יכולים לבוא ולעזור לך או להיות לצידך אם היה נפתח איזה הליך משטרתי נגד אותו מאיים וזאת רק ההתחלה

mishmushim

New member
טוב לדעת

שיש לפחות אוזן קשבת, כתף תומכת, לב פתוח וידיים מושטות אל על

דם דם

New member
../images/Emo9.gif

כולם אומרים שתפוז היא משפחה אחת גדולה ואוהבת יותר מידי גדולה לא?
אני מנוע מלספר על מקרים שאני מכיר בהם גולשים מכאן עזרו בכול מיני דרכים איש לרעהו אז כמו שאמרתי בהתחלה...תראי לי מי איים על הילדים שלך, עד הבוקר לא ימצאו אותו בחיים (תרתי משמע)

דם דם

New member
אני ישיב לך כמו יהודי טוב

שכאמור עונה בשאלה זה מפריע לך? אם לא מפריע לך אז תן לאנשים לכתוב.הרי תמיד יהיו צרי עין וקנאים למינהם. מה אכפת לך, חבל על העצבים זה גורם לקמטים בפנים ואתה עוד צעיר.
אם זה מפריע לך. זאת כבר בעיה. אז תתעלם אל תתיחס לזה ושההפרעה תשאר אצל אלה שיש להם הפרעות. באמת אין לך מה להתרגש מדברים כאלה. אני לא הייתי מתייחס לזה בכובד ראש. תמשיך הלאה,מחר יום חדש השמש זורחת. הילדים ממלאים את הבית

דם דם

New member
אגב

אתה מודע לעובדה שאתה יכול לחסום את אותו אדם מלהגיב אצלך בבלוג כול אחד לדרכו מטר. אי אפשר שכולם יסכימו עם כולם

למעלה