לאחרונה מצאתי את עצמי מותקף

נכון אלא נכון

נכון שלא כולם חייבים להסכים אתיי ולאהוב את כתביי אבלן לא נכון- כי יש דרך התבטאות, אין תשלום על הגבה בבלוג שלי ותגובות מהסוג שנרשמו שם הם רק תגובות של צרות עין וקנאה

דם דם

New member
בשביל קיימת אפשרות

למחוק תגובות של אנשים כאלה שלא ראוי מבחינתך באמת שאין לך מה להתרגש מדבר כזה אתה סלב...זה הסימן לכך,ריכולים וקנאים

איך להגיב? זה פשוט

זו לא האחריות שלך מה שהוא ממליץ עליו אז טענות ומענות הם מוזמנים להעביר לפורום הבלוגיה או למסרים שלו.

איאון

New member
ראיתי את הרשומה ההיא היום

ולא יכולתי להתאפק מלהגיב לה שם...
נו, מה לעשות אם אנשים צרי עין.. ברור שכל אחד בשלב זה או אחר נתקל בזה, זה מעצבן, זה מוציא חשק, זה מעליב.. כן, מה לעשות זה מעליב! אישית, הייתי בוחרת להתעלם , פשוט להגיד קצת יותר קשה לבצע, אני יודעת, אבל לא רוצה להפסיד מלקרוא אותך
ואגב, אל תיקח את הדברים אישית, הרי אם זה לא אתה, זה יהיה מישהוא אחר.. שמן הסתם הגיע למומלצים.. (שלא באשמתו..). אנשים משועעמים, אנשים רעים אחד מהדברים שאני פחות אוהבת בוירטואליה....

siv30

New member
../images/Emo24.gif

אני חושבת שאנשים רעים בלי קשר לבחירת העורך. פשוט צריך להתעלם ולהמשיך הלאה. זה היה לי קשה בעבר, אבל היום כבר למדתי לדלג על ההודעות שמשתלחות בי.

מצטרף להצעות

מציע להתעלם (עד כמה שאפשר, אף על פי שזה נורא קשה), ובמידה והעניין מחמיר - לפנות שוב ושוב לתפוז. חבל שהגענו גם למצבים כאלו בבלוגים.

Your sweet87

New member
מסכן, אף אחד לא מעיז לתקוף אותי בבלוג.

כדי לטפל בזה, אני ממליצה בהתחלה למחוק את התגובות אבל אם הם יחזרו להגיב תחסום אותם וזהו.

למעלה