צפה בקובץ המצורף 2505
אפרנטלי אני קלארק
אבל גם קצת רייבן (במקום שני עם 57%) אז בתאכלס אני פרינסס מקאניק
היי איפה עושים אני גם רוצה
אלוהים ישמור לונה את 80% וולט ג'וניור????? איך את כזאת מעפנה?
סליחה, אם אתר רנדומלי באינטרנט אמר שאני קלארק אז אני קלארקפחחחחחח סליחה אבל אם את בחיים כמו שבפורום הזה, את מה זה לא קלארק
הא הא! גם את פלין!יאי, אני
צפה בקובץ המצורף 2517
סימנתי את מה שהכי הלהיב אותי. מאט סארסן מאורות ליל שישי .
ושכחתי לסמן את צ'ידי!!
אוי ואבוי לי - ג'ורג' מייקל ממשפחה בהפרעה
מי זה בילי מBSG?! (מס' 12)
כן, תיארתי לעצמי שאנחנו די דומותהא הא! גם את פלין!
וחבל שסגרתי כבר את הרשימה שלי, אבל אני זוכרת שגם אני צ'ארלי מהבית הלבן, ג'ורג' מייקל מארסטד, דייל מהמתים, צ'ידי מהמקום הטוב, וכאמור לינוס קולדוול מאושן 11.
וגם אניצחקתי עליכם אבל אני פאקינג השפוט של מר בארנס מהסימפסונס
צפה בקובץ המצורף 2519
מבחן קשה
טוב שלא קיבלתי את כל הדמויות הכי מעפנות
צפה בקובץ המצורף 2521
ואני גם אבי לפחות יש בי קצת אוקטביה
צפה בקובץ המצורף 2520
המסקנה היא שאני ולונה מאד דומות אבל
כולנו קיבלנו דמויות דומות והמסקנה היא שכולנו חננות על (חוץ מדילן אולי)כנראה כולנו כאן משובטות (חוץ מדילן.. )
הרבה מהדמויות שאני הכי רחוקה מהן אלה דווקא הדמויות האהובות עלי. מעניין מה זה אומרגם נחמד קצת לראות מי הדמויות שאני הכי פחות כמוהם:
אבל דילן לא אמרה כמה היא בדמויות אחרות.כולנו קיבלנו דמויות דומות והמסקנה היא שכולנו חננות על (חוץ מדילן אולי)
הם ביקשו בסוף שאני אדרג גם דמויות. אולי את יכולה שם לתת דמויות חדשות ולדרג אותן.בנוסף אני רוצה למחות על זה שאין שם שיימלס!
אני גם חשבתי להציע את זה האמת.אני שוקל להעביר את כל החלק הזה של השרשור לשרשוף אוף כדי שגם אחרים יוכלו להשתתף
אז מה הם שווים בעצם?(אני יודע שלפעמים אנחנו שוכחים, אבל הפורום כולל גם אנשים שלא צופים בה100.
כן אבל נתנו לי לבחור כמה פאנדומים ספציפים ואז נתנו לי הכל מהמילטון. לא היה בחירה חופשית.הם ביקשו בסוף שאני אדרג גם דמויות. אולי את יכולה שם לתת דמויות חדשות ולדרג אותן.
יש אנשים אחרים בפורוםעוד משהו:
אני שוקל להעביר את כל החלק הזה של השרשור לשרשוף אוף כדי שגם אחרים יוכלו להשתתף (אני יודע שלפעמים אנחנו שוכחים, אבל הפורום כולל גם אנשים שלא צופים בה100. (וחלק שהם פשוט עדיין לא בעונה 7)
זה בסדר איתכן?
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.