וואו, את לא זוכרת מי זה בילי?מי זה בילי מBSG?! (מס' 12)
כן.האמת שגם אני די איבדתי חשק בסביבות השאלה ה15, אבל אז פשוט השקעתי פחות מחשבה על התשובות וזה טס מהר.
בעצם מסתבר שאפשר גם לבחור גרסה מקוצרת של 15 שאלות.
בכל מקרה לפחות תאמרי לי אם זה טוב שאני דומה ב91% לשני דמויות מNCIS:
צפה בקובץ המצורף 2572
John Crichton וזה משמח אותיאבל עונים על כמה שאלות וזה אומר לך לאיזו דמות אתה דומה ממבחר של סדרות (וגם סרטים)
Statistical "Which Character" Personality Quiz
Test matching your answers to the crowd-sourced profiles of fictional characters.openpsychometrics.org
התחלנו את זה בשרשור דיון על ה100 אז אני מעתיק הנה משם הודעות שאין בהם ספוילרים לשום דבר.
כולם מוזמנים לנסות
אין לי מושג מה את חושבת שהאייקון של אומר, אבל זה ממש לא מה שאת חושבת.היי כשאתה מעביר שרשור זה מוחק את הלייקים
כועס אבל בטיפה שובבות. להבדיל מ שהוא כועס ברצינות.אין לי מושג מה את חושבת שהאייקון של אומר, אבל זה ממש לא מה שאת חושבת.
את כל הזמן משתמשת בו בהקשרים לא נכונים ואני מתה לדעת מה את חושבת שזה אמור להביע
הוא תחמן. קונדסון כזה. |זומם|כועס אבל בטיפה שובבות. להבדיל מ שהוא כועס ברצינות.
ספציפית פה אני באמת לא בטוחה שהוא התאים אבל
מה את חושבת שהוא אומר?
טוב אז מסתבר שיש גרסה מורחבת של השאלון עם 91 שאלות שאמורות להביא לי תוצאות יותר מדויקות.פחחחחחח סליחה אבל אם את בחיים כמו שבפורום הזה, את מה זה לא קלארק
אני לא יודעת למה אני מזוכיסטית שרוצה לענות על 91 שאלות כאלה אבל שימי קישור אני אעשה אחרי העבודה.טוב אז מסתבר שיש גרסה מורחבת של השאלון עם 91 שאלות שאמורות להביא לי תוצאות יותר מדויקות.
זה אותו קישור, פשוט לפני שאת מתחילה את השאלון יש אופציה לבחור בין ה-30 שאלות הסטנדרטיות לבין שאלון מורחב של 91 שאלות.אני לא יודעת למה אני מזוכיסטית שרוצה לענות על 91 שאלות כאלה אבל שימי קישור אני אעשה אחרי העבודה.
ו-וואו ממה שאני מכירה יצאו לך דמויות מזה דושיות
חחחח אמאלה איזה שאלות הזויות ובין לבין שאלות נחמדות כמו "אני מנגן בכלי מוזיקלי"
ומה ענית?במיוחד אהבתי את השאלה על "האם הייתי משבטת את עצמי
Strongly Agree כמובןומה ענית?
אם הFBI מחר עוצרים אותך תדאגי שיהיה לך קישור ל CW ולתפוז בבקשהStrongly Agree כמובן
השאלה "אני מכה עצים עם מקלות" נורא הצחיקה אותי משום מה מעניין מה זה אומר על אנשים שמסכימים עם זה(לא שאי פעם עשיתי את זה, זה פשוט נורא הזוי).
איזה מצחיק, אני במקור הגעתי לאתר הזה במקרה כמה ימים לפני שאת הבאת את השאלון, כי חיפשתי מבחנים של "האם אתה פסיכופאת", ובסוף המבחן של הפסיכופאת שעשיתי (אם זה מעניין אותכם, אגב, אני לא פסיכופאת*), אז גם היה שם את הקטע של האם אתה מוכן לענות לנו על עוד כמה שאלות ועשיתי את זה, וזה היה בדיוק אותן שאלות שהבאת פה עכשיו! רק שבהקשר של המבחן פסיכופאת הן נשמעו לגמרי הגיוניות...
חוץ מזה אני רציתי באמת לכתוב לך שאת משהו בין ג'וזי למרפי, רק לא הייתי בטוחה איך תקבלי את זה אבל אני שמחה שצדקתי (ג'וזי פשוט לא ברשימה שם כנראה, זה רק דמויות מעונה 1).טוב אז מסתבר שיש גרסה מורחבת של השאלון עם 91 שאלות שאמורות להביא לי תוצאות יותר מדויקות.
שזה ממש מצחיק כי הפעם קיבלתי את קלארק במקום האחרון (לכל מי שעושה את המבחן זה מראה את כל ה-6 דמויות של המאה שיש במבחן.)
ודווקא במקום הראשון קיבלתי הפעם את מרפי ובמקום שני את אוקטביה
צפה בקובץ המצורף 2687
צפה בקובץ המצורף 2688
והנה רשימת הדמויות הכללית שיצאה לי (חוץ מ-2 דמויות לא מכירה פה אף אחד)
צפה בקובץ המצורף 2689
השאלה המטרידה היא למה בכלל חיפשת מבחן לבדוק אם את פסיכופתית?כי חיפשתי מבחנים של "האם אתה פסיכופאת"
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.