זה נראה לך דווקא הזוי?
וכמובן שעשיתי את זה. כשנמצאים במקום שיש גם מקלות וגם עצים (כלומר יער לרוב) באיזשהו שלב יהיה לי מקל ביד ואני אתן מכות לעץ כאילו אני נלחם איתו, או כדי לראות אם המקל ישבר.
אני די בטוח שיש דברים הזויים יותר.
למשל הרבה יותר הזוי שאני חושב שאסון טבע יהיה די מרתק.
הקטע הוא שיש את כל הדברים המאוד הזויים שם (אקדחים, לזרוק דלק למדורה, להיות ויג'ילנטי, לקרוא חדשות מדע) ואז השאלה "האם החלפת גלגל?"
והכי מוזר זה איך שזה מנוסח, כי זאת שאלת כן ולא. או שהחלפת גלגל או שלא. אני החלפתי גלגל רק פעמיים עד כמה שאני זוכר, אבל זה עדיין 100% חיובי לשאלה האם החלפתי גלגל. כולמר יכלו לנסח את זה "האם אתה בטוח ביכולת שלך להחליף גלגל?"
ואיך אני אמור לענות על השאלה "האם שקלתי להתגייס לצבא?" - אני התגייסתי לצבא ואני לא ניסיתי למנוע את הגיוס שלי. אבל אז עזבתי אחרי חצי שנה. איפה זה שם אותי?
וכאילו כן, אני הייתי משבט את עצמי והיו לי פנטזיות על להיות חזק מאוד והיו לי חלומות בהקיץ על להציל מישהו משריפה (האמת שלא בדיוק, אני חושב יותר על אסון כללי)
אבל לפחות אני לא נהנה מלמידה של החוקים של משחק באותה מידה כמו מהמשחק עצמו. אז אני לא עד כדי כך פסיכי.
אני הייתי כל היום בבית בגלל הכאילו-בידוד שלי ואני גם אהיה מחר. ועדיין אני לא חושב שיש סיכוי אשקיע כל כך הרבה זמן במשהו כזה. ה30 שאלות די הרג אותי.
אבל אם אני אהיה בבידוד הזה גם ביום שלישי all bets are off
העניין הוא שאת שונאת מאוד דמויות שפגעו בדמויות שאת אוהבת. אז כן אכפת לך לפעמים.
לפני איזה 15 שנה יצא שאני פסיכופאת במבחן אינטרנט, אבל זה היה מבחן של רק שאלה אחת.
כלומר זה סיפור ואז שאלה:
צפה בקובץ המצורף 2730
זה היה בעבודה ושלחו את זה לי ולבוס שלי. אני עניתי על השאלה מיד בלי לחשוב וצדקתי.
מי כאן חושב שהוא יודע את התשובה?
תענו עם Inline spoiler כדי לא להרוס לאחרים.