לאיזו דמות אתה הכי דומה (משחק, חידון, אני לא יודע איך לקרוא לזה)

Lhuna3

Well-known member
השאלה המטרידה היא למה בכלל חיפשת מבחן לבדוק אם את פסיכופתית?

לא שחשדתי לרגע שאני פסיכופאתית, בהתחשב בזה שיש לי רגשות אשם אפילו כשאני הורגת נמלים... :p
סתם באיזה הקשר נתקלתי בדיון על מה התנאים לאבחנה של פסיכופאת וזה עורר בי סקרנות.

LeAnnDyIan

Well-known member
ממה שאני מכירה יצאו לך דמויות מזה דושיות:-D
אני לא מתביישת במה שאני.

השאלה "אני מכה עצים עם מקלות" נורא הצחיקה אותי משום מה
אני בעיקר הוטרדתי ממנה. לייק, מה לעזאזל זה אומר?!🤔

"האם אתה פסיכופאת"
ממ כשאהיה במצב עירני יותר אעשה את זה ואספר לכם אם אתם צריכים לחשוש:-P:
מה שכן, לא זוכרת כבר מה עשיתי אתמול אבל היה עוד איזה מבחן של 5 תכונות אישיות וכבר לפי איך שעניתי לשאלות המאוד מדויקות שלהם ידעתי מה יצא לי.. שאלות כמו ״האם אכפת לך מכאבם של אחרים?״ זה בדיחה, נכון? למה לעזאזל שיהיה לי אכפת?!|שפם|

אני רציתי באמת לכתוב לך שאת משהו בין ג'וזי למרפי, רק לא הייתי בטוחה איך תקבלי את זה :-D
אה, זה בסדר, אני יודעת מה אני. כבר אמרתי בעבר הרבה לפני המבחן הזה כשמישהו (נראה לי ניק) נזף בי על ההסכמה שלי עם כמה מעשים מפוקפקים שלו בהתחלה ואמרתי שאני לגמרי מבינה אותו כי גם אני כזאת.
וג׳וזי, וול, היא הספיריט אנימל שלי. הלוואי והייתי קצת יותר כמותה;-( כלומר, חלקים ממני בהחלט מזכירים אותה. אבל אין לי את שלל תכונות האופי הנהדרות שלה (אוף, ידעתי שהדיון הזה היה צריך להישאר במקומו כדי שלא אצטרך לשקול מילים:-[)

didalf

Well-known member
ממ כשאהיה במצב עירני יותר אעשה את זה ואספר לכם אם אתם צריכים לחשוש:-P:
מה שכן, לא זוכרת כבר מה עשיתי אתמול אבל היה עוד איזה מבחן של 5 תכונות אישיות וכבר לפי איך שעניתי לשאלות המאוד מדויקות שלהם ידעתי מה יצא לי.. שאלות כמו ״האם אכפת לך מכאבם של אחרים?״ זה בדיחה, נכון? למה לעזאזל שיהיה לי אכפת?!|שפם|
אני חושבת שאנחנו יודעים את התשובה:-D

didalf

Well-known member
עשיתי את השאלון הארוך יותר|מזיע|

ויצאתי לאנרד מהמפץ לאאאאאא איכס;-( (אבל רק 77%)

הרוב יצא דומה למה שהיה קודם רק באחוזים נמוכים יותר,

1598808291086.png

מצד שני יש בי קצת יותר אוקטביה הפעם:-P:

1598808036533.png

LeAnnDylan

Well-known member

ויצאתי לאנרד מהמפץ לאאאאאא איכס;-( (אבל רק 77%)

הרוב יצא דומה למה שהיה קודם רק באחוזים נמוכים יותר,

צפה בקובץ המצורף 2720

מצד שני יש בי קצת יותר אוקטביה הפעם:-P:

צפה בקובץ המצורף 2717
אין לי מושג מי רוב האנשים האלה, ממי שאני מכירה - איכס.
אני מקווה בשבילך שאת לא כזאת יצורה:-D
ובעע שוב את אבי.

didalf

Well-known member
אין לי מושג מי רוב האנשים האלה, ממי שאני מכירה - איכס.
אני מקווה בשבילך שאת לא כזאת יצורה:-D
ובעע שוב את אבי.
יוצאים לי כל החננות:-D כאילו אני אכן חנונית אבל מקווה שפחות מעצבנת מהם:-D

Lhuna3

Well-known member
אני מסרבת להאמין שלונה קיבלה ציון כזה נמוך. היא הייתה צריכה לקבל איזה 4 לפחות.
בטח העתיקה במבחן|שפם|
אני לא העתקתי במבחן מעולם בחיים שלי, מה שרק מוכיח שהפוך!
אני אפילו חשבתי שהציון שלי בקריטריון הראשון (חוסר אמפתיה) הוא גבוה מידי, אבל לפי הציון של עדי זה נראה לי הגיוני יותר.
(אליך אני לא משווה בכלל)

נ.ב. יכול להיות שהעובדה שאני רוצה שכל האנשים יעלמו מטעה לחשוב שאני פסיכופאתית אבל זה לא קשור :-D

LeAnnDylan

Well-known member
אני אפילו חשבתי שהציון שלי בקריטריון הראשון (חוסר אמפתיה) הוא גבוה מידי
?a lack of empathy for other people and tolerance for antisocial orientations
זה את!!
אולי מישהו באדיסאנצ'ד את הלונה המקורית שלנו!:-0 מישהו יכול לאמת מתי בפעם האחרונה היא נשמעה לונה?:-0
עדי? מילי?

Lhuna3

Well-known member
?a lack of empathy for other people and tolerance for antisocial orientations
זה את!!
אולי מישהו באדיסאנצ'ד את הלונה המקורית שלנו!:-0 מישהו יכול לאמת מתי בפעם האחרונה היא נשמעה לונה?:-0
עדי? מילי?
יש לי בעיה עם זה שהם שמים ביחד את שני החלקים של המשפט, כי tolerance for antisocial orientations זה יש לי, אני מודה, אבל lack of empathy for other people ??? פה את חושבת על מישהי אחרת כנראה (על עצמך אולי? :-D)

טוני החתול

Well-known member
מנהל
השאלה "אני מכה עצים עם מקלות" נורא הצחיקה אותי משום מה8-* מעניין מה זה אומר על אנשים שמסכימים עם זה(לא שאי פעם עשיתי את זה, זה פשוט נורא הזוי):-D.
זה נראה לך דווקא הזוי?
וכמובן שעשיתי את זה. כשנמצאים במקום שיש גם מקלות וגם עצים (כלומר יער לרוב) באיזשהו שלב יהיה לי מקל ביד ואני אתן מכות לעץ כאילו אני נלחם איתו, או כדי לראות אם המקל ישבר.
אני די בטוח שיש דברים הזויים יותר.
למשל הרבה יותר הזוי שאני חושב שאסון טבע יהיה די מרתק.

הקטע הוא שיש את כל הדברים המאוד הזויים שם (אקדחים, לזרוק דלק למדורה, להיות ויג'ילנטי, לקרוא חדשות מדע) ואז השאלה "האם החלפת גלגל?"
והכי מוזר זה איך שזה מנוסח, כי זאת שאלת כן ולא. או שהחלפת גלגל או שלא. אני החלפתי גלגל רק פעמיים עד כמה שאני זוכר, אבל זה עדיין 100% חיובי לשאלה האם החלפתי גלגל. כולמר יכלו לנסח את זה "האם אתה בטוח ביכולת שלך להחליף גלגל?"

ואיך אני אמור לענות על השאלה "האם שקלתי להתגייס לצבא?" - אני התגייסתי לצבא ואני לא ניסיתי למנוע את הגיוס שלי. אבל אז עזבתי אחרי חצי שנה. איפה זה שם אותי?

וכאילו כן, אני הייתי משבט את עצמי והיו לי פנטזיות על להיות חזק מאוד והיו לי חלומות בהקיץ על להציל מישהו משריפה (האמת שלא בדיוק, אני חושב יותר על אסון כללי)
אבל לפחות אני לא נהנה מלמידה של החוקים של משחק באותה מידה כמו מהמשחק עצמו. אז אני לא עד כדי כך פסיכי.

אני הייתי כל היום בבית בגלל הכאילו-בידוד שלי ואני גם אהיה מחר. ועדיין אני לא חושב שיש סיכוי אשקיע כל כך הרבה זמן במשהו כזה. ה30 שאלות די הרג אותי.
אבל אם אני אהיה בבידוד הזה גם ביום שלישי all bets are off

שאלות כמו ״האם אכפת לך מכאבם של אחרים?״ זה בדיחה, נכון? למה לעזאזל שיהיה לי אכפת?!|שפם|
העניין הוא שאת שונאת מאוד דמויות שפגעו בדמויות שאת אוהבת. אז כן אכפת לך לפעמים.

חיפשתי מבחנים של "האם אתה פסיכופאת"
לפני איזה 15 שנה יצא שאני פסיכופאת במבחן אינטרנט, אבל זה היה מבחן של רק שאלה אחת.
כלומר זה סיפור ואז שאלה:
1598811579795.png
זה היה בעבודה ושלחו את זה לי ולבוס שלי. אני עניתי על השאלה מיד בלי לחשוב וצדקתי.
מי כאן חושב שהוא יודע את התשובה?
תענו עם Inline spoiler כדי לא להרוס לאחרים.

Lhuna3

Well-known member
זה נראה לך דווקא הזוי?
וכמובן שעשיתי את זה. כשנמצאים במקום שיש גם מקלות וגם עצים (כלומר יער לרוב) באיזשהו שלב יהיה לי מקל ביד ואני אתן מכות לעץ כאילו אני נלחם איתו, או כדי לראות אם המקל ישבר.
אני די בטוח שיש דברים הזויים יותר.
למשל הרבה יותר הזוי שאני חושב שאסון טבע יהיה די מרתק.

הקטע הוא שיש את כל הדברים המאוד הזויים שם (אקדחים, לזרוק דלק למדורה, להיות ויג'ילנטי, לקרוא חדשות מדע) ואז השאלה "האם החלפת גלגל?"
והכי מוזר זה איך שזה מנוסח, כי זאת שאלת כן ולא. או שהחלפת גלגל או שלא. אני החלפתי גלגל רק פעמיים עד כמה שאני זוכר, אבל זה עדיין 100% חיובי לשאלה האם החלפתי גלגל. כולמר יכלו לנסח את זה "האם אתה בטוח ביכולת שלך להחליף גלגל?"

ואיך אני אמור לענות על השאלה "האם שקלתי להתגייס לצבא?" - אני התגייסתי לצבא ואני לא ניסיתי למנוע את הגיוס שלי. אבל אז עזבתי אחרי חצי שנה. איפה זה שם אותי?

וכאילו כן, אני הייתי משבט את עצמי והיו לי פנטזיות על להיות חזק מאוד והיו לי חלומות בהקיץ על להציל מישהו משריפה (האמת שלא בדיוק, אני חושב יותר על אסון כללי)
אבל לפחות אני לא נהנה מלמידה של החוקים של משחק באותה מידה כמו מהמשחק עצמו. אז אני לא עד כדי כך פסיכי.

אני הייתי כל היום בבית בגלל הכאילו-בידוד שלי ואני גם אהיה מחר. ועדיין אני לא חושב שיש סיכוי אשקיע כל כך הרבה זמן במשהו כזה. ה30 שאלות די הרג אותי.
אבל אם אני אהיה בבידוד הזה גם ביום שלישי all bets are off

העניין הוא שאת שונאת מאוד דמויות שפגעו בדמויות שאת אוהבת. אז כן אכפת לך לפעמים.

לפני איזה 15 שנה יצא שאני פסיכופאת במבחן אינטרנט, אבל זה היה מבחן של רק שאלה אחת.
כלומר זה סיפור ואז שאלה:
צפה בקובץ המצורף 2730
זה היה בעבודה ושלחו את זה לי ולבוס שלי. אני עניתי על השאלה מיד בלי לחשוב וצדקתי.
מי כאן חושב שהוא יודע את התשובה?
תענו עם Inline spoiler כדי לא להרוס לאחרים.
לצערי אני מכירה את זה, נתקלתי בזה כנראה בפורומים של חידות שהסתובבתי בהם בעבר... התשובה היא שהיא הרגה אותה בתקווה שהוא יגיע גם ללוויה של האחות והיא תראה אותו שוב.
אבל בלי קשר לזה אני מאבחנת אותך כלא פסיכופאת. (יש לך הפרעות אחרות כן? זה ברור.)

למעלה