לאיש שלי קשה

gila411

New member
לאיש שלי קשה

קשה לו מאוד הוא מתגעגע לבת שלו ובטוח שגם היא מתגעגעת אליו, גם אני מוצאת את עצמי חושבת עליה ודואגת לה כשהיא פה הבית שוקק חיים וכשהיא לא פה הבית ריק ושקט קשה לו והוא מתוח ודואג ואין לי מושג מה לעשות כדי לעודד אותו כל הזמן הוא חוזר ואומר שהיא כזאת ילדה טובה ותמימה - זה נכון בדר"כ ומה הוא יכול להגיד לה שהיא רוצה להשאר אצלנו ולא מבינה למה היא צריכה לחזור לשם

גילה יקרה בוקר אור../images/Emo42.gif

איך מעודדים אבא במצבו? אני ממש לא יודעת כאילו נגמרו לי המילים ובמצב כזה אני רק מקשיבה . והקטנטונת שלא מבינה למה היא צריכה לשוב הביתה אחרי יום כיפי איתכם לאט לאט תלמד שיש לה שני בתים ואולי אף תמצא בזה יתרון.

מה מצב הבריאות הבוקר?

שחר-מה עם השיעול? עלמתי-מה מצב הרגל? רולן-האם נחת מספיק ? דפנגול-מה עם ברבור הקטן? ואיך את? סול היקר-כמה אחוזים? מה שלום הרגל ?ואיך אתה בכלל? מעוף-איך מצב הגעגוע אלינו? וכל מי שכואב לו משהו ,זה המקום לדווח ,כדי שנרכז את כל האנרגיות ונשלח לכולם בריאות.

יום שקט, עם הרבה מחשבות

תודה יונה על ההתעניינות בכולם. את תמיד דואגת לכל הגוזלים בקן. שיעול פחות מאתמול. לאט לאט זה נהיה טוב יותר ובטח מחר כבר ארגיש מצוין כרגיל. הרבה מחשבות משפחתיות מציפות אותי, כנראה שגם אווירת ראש השנה מכניסה אותי להרהורים. יום טוב לכולם,

עלמה 3

New member
צהריים טובים לכולם ../images/Emo140.gif

אני בסדר, מדדדה לי ועושה גע גע גע גע גע..ממשיכה טיפול עצמי עד סופ"ש. אני חזרתי לעבוד כבר אחרי אתמול משוגע קצת. אך בכל זאת זקוקה לקומץ אנרגיות ותדה על הדאגה
יום טוב ונפלא לכולם ומלא בשורות טובות

rolan

New member
חפשי את החיובי

הוא שם!!! אין דבר ולו גם השלילי ביותר בעינינו שאין בו חיובי! עזרי לו למצוא את החיובי - אין לי דרך לעזור לכם למצוא אך בוודאי תמצאו גם אותו. למשל, ביקוריה אצלכם, החויות המשותפות שלכם ועוד ועוד... לגבי הגעגוע... כן, זה קשה ולא ממש ניתן לפתרון מיידי, רצוי שינסה להסיר מעט מנקיפות המצפון שלו אליה, ע"י כך יפחתו גם הגעגועים שלדעתי בין הם תוצאה שלהם. עוד אפשר להוסיף ולחבק אותו ורק "סתם" להיות בשבילו...

עלמה 3

New member
גילה, אומרים שהזמן - תרופה טובה

זה אכן קשה, קשה לכל הצדדים...אך כל דבר יתפוס מקום בבוא העת... כרגע הבית רק, יתכן שבהמשך הבית יתמלא בעולל משותף וימלא את החסר... לא שזה במקום חלילה אך בהחלט התעסקות ממלא.. גילה למה הוא מתוח ודואג ???

*יערית

New member
לאיש שלך קשה...

אני חושבת שהילדה אכן מתגעגעת לאביה באותה מידה שהוא מתגעגע...למה הם לא מתראים? האם האקסית שם מקשה על המיפגשים?

gila411

New member
חג שמח?

האקסית תעשה ככל יכולת כדי שהם לא יפגשו או שיפגשו כמה שפחות הילדה אמורה להיות אצלנו בחג ורק עכשיו נודע לי שלא רק שהגרושה עירבה את פקידת הסעד כדי שהילדה תוחזר שעה קודם מהשעה הרגילה לחזרה, היא גם דורשת שהפגישה באמצע השבוע אחרי החג תתבטל ואם לא - לא נקבל את הילדה לחג

rolan

New member
אני מבינה שיש שם מאבקי כח

זה דבר שלא סיפרת עד כה... אם זה כך, אז המצב לא נעים בכלל, זה ברור שצריך לקבל ייעוץ ולהיעזר ברשויות. יש הסכמים, צריך להעמיד את הגבולות הברורים ולא לוותר. והכל - בשקט בשקט... בלי להרים קול בלי להתרגז לנסות להשאר רגועים ככל האפשר. לא בכח, אלא במוח!!!

gila411

New member
הרשויות לטובת הנשים

כל מה שהיא אומרת מתקבל על כולם,כולל זה שהיא מפרה צווים כל מה שהוא אומר -מתייחסים אליו בזלזול-אם בכלל,אפילו שהוא מבקש רק מה שמגיע לו אני אישית לא סומכת על הרשויות שיעזרו במשהו...

rolan

New member
מילים שמנסות לגעת ../images/Emo23.gif

לא תפסיקי לקוות איך תצליחי לשנות את עצמך, לכסות בקולות אחרים כאילו אין איזה דבר שאת רוצה את יודעת זה מזמן כשהיית ילדה שחקת אחת שלא צריכה ולא אכפת לה מאף אחד מאף אחד את רוצה לשיר את השיר שיביא לך אהבה להלחם במה שמפחיד אותך תהיי חזקה לבטא את השמחה שבך נדחקה זה מאז וזה עכשיו את יודעת מה חסר ותגלי איך להביא את זה עכשיו בשבילך בשבילך את רוצה לשיר את השיר שיביא לך אהבה להלחם במה שמפחיד אותך תהיי חזקה לבטא את השמחה שבך נדחקה כאילו אין איזה דבר שאת רוצה

gila411

New member
רולן תודה

החלטתי להכין לו ארוחה טובה שכוללת את מה שהוא אוהב לקבל את פניו במאור פנים כשיחזור מהעבודה ולהראות לו שגם כשקשה לנו כל כך אנחנו יכולים להתמודד

מורכב

New member
גילה יקרה ../images/Emo42.gif

גילה יקרה מה שאתם עוברים זה לא קל, זה לא פשוט ורק מי שחווה את זה בחייו יכול להבין לליבו של בן זוגך מה ההבדל בין אמא שמרביצה לילדיה לבין אמא שמתעללת נפשית בילדיה יש ואין התעללות נפשית היא הרבה יותר גרועה מהתעללות פיזית אבל על פיזית הורים יכולים ללכת לכלא ועל נפשית לצערי לא נעשה כלום קראתי בעיון את השרשור, וכאחד שעבר כבר את כל מסכת העינויים ונשאר בחיים מציע לכם להיות חזקים אני יכול להציע לכם לעשות מהלכים שלא ימצאו חן בעינכם, אבל אם מעמיקו במחשבה זה לטובת כל הצדדים וביחוד לטובת הילדה כל מה שה
מנסה לעשות זה לפגוע בכם באמצעות הילדה, ככל שבן זוגך ילחם יותר כך היא תמשיך ותעשה לכם שחור ואלוהים יודע שהחוק נותן לה את כל הכלים לעשות כן תפסיקו להלחם במטורפת הזאת, לא רוצה לשלוח את הילדה לחג? לא צריך לא רוצה אחה"צ לא צריך אין שום בעיה בדיוק באותו יום אנו מוזמנים לחברים תאמיני לי זה עובד נטרלו אותה נטרלו את הכוח שיש לה כיום בן זוגך יחרוק שיניים, אבל עדיף מלאבד את הבריאות אתם חייבים להראות לה שאין לה כוח יותר לפגוע בכם דרך הילדה זאת דעתי למרות שאני יודע שהרבה יחלקו עלי מאחל לכם
באמת ומכל הלב

rolan

New member
../images/Emo45.gifכל הכבוד מורכב

העזת לכתוב את מה שפחדתי להציע... גם אני חושבת כמוך, הכוח שלה הוא במניפולציות שהיא עושה דרך הילדה. גילה, אני הולכת לכתוב כאן כמה דברים קשים, אז קחי נשימה ארוכה... תתאפקי ותקראי כמה פעמים, זה לטובתכם אף שנראה כאילו לא... אם תראו לה שזה לא חשוב מתי וכמה הילדה תבוא אליכם, אם בכל פעם שתבטל ביקור של הילדה תגידו לא נורא ותשאלו מתי כן מתאים לה, אני מבטיחה לך שמהר מאוד היא תכנס לתלם. בסך הכל גם לה חשוב שיהיה לילדה מקום אליו תוכל ללכת ולנוח קצת לבד. תחשבו על זה, אני יודעת שזה לא קל, אני יודעת שזה היפוך במחשבה, אך זה רק ואך ורק לטובתכם!!! זה כמו עם ילדים....
לחיזוק

gila411

New member
המצב מורכב

א. אין לנו שום קשר עם הגרושה,היא לא מוכנה לשום הדברות ב. המעברים של הילדה מתבצעים דרך מרכז קשר-מה שמקשה על הילדה ג.אנחנו גרים במקומות שונים בארץ-מרחק של כשעה וחצי נסיעה ממקום עבודתו למרכז הקשר

עלמה 3

New member
היי גילה,

למה הקשר הוא דרך מרכז הקשר ???? סליחה ואם אני חטטנית... עלמה, החצי השני של מורכב

מרכז קשר .....למה ?

הי גילה , תוכלי בבקשה לספר מנקודת מבטך למה נדרשו ההורים למרכז קשר ??? אם יהיה לך נוח יותר את מוזמנת לשלוח לי מסר. יוסי

למעלה