לאיש שלי קשה

ליזי38

New member
רק עכשיו

קראתי ואני לא מאמינה יש עוד כאלו כמו גרושתו של בן זוגי? לפחות אצלכם יש מפגשים דרך מרכז קשר אצלינו הגרושה לא מסכימה אפילו למרכז קשר. אין לי הרבה לייעץ לך רק אורך רוח, נשימה ארוכה ועידוד תמידי לבן זוגך. מעבר לזה אני ממש לא יודעת מה להגיד, כואבת את כאבך וכאבו כאילו היה האישי שלי (מה שלא כל כך רחוק המאמת) לבן זוגי הפגישה עם הילדה בערב חג בוטלה על ידי הגרושה מאחר ו"זה ערב חג והילדה צריכה להיות עם המשפחה שלה" כאילו דא הוא לא משפחה שלה קבלי
ו
ושתהיה לכם שנה טובה מתוקה ומלאת ביקורים ואהבה עם הילדה

עלמה 3

New member
יוסי, לא נורא אני מוותרת , אתה תקבל

מסר אישי... ואני ישאר סקרנית

gila411

New member
עלמה../images/Emo98.gif

קודם כל מה שלמדתי הוא שבחיים אסור לוותר... אני לא עונה על השאלה מעל דפי האתר משום שאני רואה בזה את עניינו הפרטי של בעלי ואני מרגישה שמין הראוי שאני אשאל אותו לפני שאני מפרסמת את הסיפור שלו

עלמה 3

New member
ליזי וגילה היקרות ../images/Emo24.gif

אני יודעת שמה שאני הולכת לעלות כאן, לא נשמע כל כך טוב.... זה עומד לי על קצה הלשון וקשה לי להתאפק.... באיזה שהוא שלב, בכל הבלגן וסיוע משפטי ומלחמות בבית גוג ומגוג, על האקסית החולנית והילדים שלו והיא אמרה והיא עשתה וכל מיני חולי שלא הועילו לאף אחד... בעצם הועילו בפגיעה קשה בילדים שלו.... שהיום כל אחד מהם וגם האקסית משלמים מחיר מאד כבד... אני הרמתי , ידיים ואמרתי די...אבל די אמיתי ורציני... לא הסכמתי שהחולי הזה יכנס אליי הביתה....וילווה את אורח חיינו ויפגע בילדיי.. ובקשתי מהמורכב להגיע להחלטה... איך מנטרלים את החולי הזה מהבית.. עם כל הקושי... שבעצם מדובר בילדים שלו ..לבסוף..ניתקנו מגע.. הוא ערך שיחה עם ילדיו פרס בפניהם את הכל...והסביר להם מה זה גורם ומה זה גרם..ושפשוט קלו כל הקיצים....ושאין לו כל כוונה להרס בפרק ב' בגלל החולי של האמא שלהם. אני זוכרת שהמורכב אמר שעדיף הנתק על פני המלחמות וחוויות החולי שהילדים חווים כל שבת שניה וכל חג שני. היה נתק, אני יכולה לומר שלי באופן אישי , היה נפלא.. היה לי בעל נטו ושקט תעשייתי, האקסית עשתה עבודה נפלאה יצרה נתק ולנו היו חיים שקטים כאילו הם לא קיימים...והרווח כאן היה שלי וגל שלנו לזוגיות שלנו. לפעמים הבחירות קשות, נראות שהם נגד הנורמה ולא נורמלי לנתק קשר עם ילדים שלך... אך לא היתה ברירה.... לפני יותר משנה, בהתפייסות עם האקסית..אמרתי לה שהניתוק שהיא גרמה עזר מאד לביחד שלנו.. תודה, למי שקרא עד כאן ! עלמה

*יערית

New member
על הקצה.....

אהבתי את הכנות שלך עלמתי
ויותר מכל אוהבת את התוצאות שיש לפניכם מהסבל הרב שעבר עליכם יחד וכל אחד לחוד...אין ספק...זה חישל אתכם וחיזק אתכם

gila411

New member
מה הרווח פה?

את קיבלת בעל נטו-יופי לך הוא לא רואה את הילדים שלו הילדים לא מקבלים זמן עם אבא שלהם היית מסכימה שהילדים שלך לא יפגשו עם אבא שלהם?

עלמה 3

New member
אחחחחחחחחחסיפור ארוך ומפותל, גילה

לאורך של הרבה שנים, אני מבינה , אנחנו לא מכירות... אני, הפייה הטובה בהתגלמותה... אני בכל מצב, יהפוך עולם, בכדי להתראות ולהפגיש את אבא או אמא הביולגים אני האחרונה שיפגע בילדים... בוודאי שלא הייתי מסכימה ..אני נשמה טובה , לעולם אני לא יפגע בילדים ובטח לא בילדי ב- 100 % מודעות. פשוט , היתה ויש עדין אקסית חולנית, ממורמרת שמנעה והשתמשה בילדים ככלי לחולי שלה...ועשתה מעשים נוראים שלא עולים על הדעת. ושאלה לי אלייך, איזה זמן איכות זה ... בין אבא לילדים שלו, שכל מפגש ברקע כמו ערפד חולני... היא נמצאת... הילדים היו צריכים לעשות בדיוק את מה שהיא הכתיבה פיזית ומילולית... זה נראה לך בריא

עלמה 3

New member
אסתי, באמת חבל על הילדים

היום אפילו הם מבינים את זה , והם מבנים בדיוק מה קרה ומה היה.... הילדים זוכרים היטב היטב ועובדתית נכון להיום האקסית משלמת ריבית דה ריבית מהבן שלה, לא שאני שמחה באובדנה...ואלווי שהכל היה אחרת והילד היה בריא בנפשו...

1נתי 1

New member
עלמה - כמוני כמוך

גם בן זוגי אינו רואה את ילדיו כפי שכבר כתבתי - היתה הפשרה קלה לפני הבר מיצווה ולאחריה - חזר הניכור מעולם לא הכרתי את ילדיו וכבר כתבתי בעבר ההפסד שלו זה "הרווח" שלי ושל הזוגיות שלנו ("חסכתי" הרבה התמודדויות וחיכוכים) נכון, ניסיתי הכל הרגעתי את בן זוגי כשכאב כשילדיו התרחקו יצרתי קשר טלפוני עם הבן בכדי לקרב אך כנראה הרעל חזק יותר - וחבל אבל לכל ההורים קחו בחשבון שהילדים גדלים ובאיזשהו שלב הם ילכו ויבואו כרצונם ואז לאם/לאב לא תהיה השפעה כה גדולה על הביקורים אישית אצלי - מעולם לא היו ימים קשיחים לביקורים למרות שבתור בעל הוא היה גרוע בתור אבא הוא טוב ואפילו מפנק מידי לטעמי וכיום כשהילדה בת 16 היא באה והולכת כרצונה שני הבתים פתוחים בפניה תמיד כך, כמו שבן זוגי אומר - הם תמיד יישארו הילדים שלי ובאיזה שהוא שלב הם יפקחו עיניים ויחזרו אז רק שתהייה לנו שנה טובה טובה

*יערית

New member
באמת מורכב גליה

אין לי הרבה עיצות מכיוון שאין לי ניסיון בכך....מקווה שבכל זאת ימצא בפיתרון לכל הפרסה הזאת.

ליזי38

New member
הלוואי

ובן זוגי היה מסכים להגיד: זהו עד כאן ואני מוותר, יש כאן לדעתי מין מאבק כוחות בינו לבין גרושתו על גבה של הילדה. בשיחה העלתי את העניין ואמרתי לו שיניח לשתיהן לנפשן, אם הילדה תרצה לראות אותו היא תודיע לו ואם לא אז שיניח, נהיה הוא ואני פיסטוק ושלושת האינדיאנים אבל האגו שלו לא נותן שגרושתו "תנצח" אותו. עייפתי כבר שבלי שאני רוצה ובלי שאני מוכנה הן כל הזמן מרחפות לי בחיים "נמצאות" אצלי בבית ולעיתים אפילו בחדר השינה מתחת לשמיכה.

מורכב

New member
אני יספר לך משהו שאולי

יגיע גם לבעלך בכל המלחמות החולניות של ה
החולנית תמיד ויתרתי אף פעם לא החזרתי באותו נשק ששמו ילדים אף פעם לא אמרתי להם מילה וחצי מילה על אמא שלהם אבל תמיד אמרו לי שאני פרייר שאני לא עושה מספיק בשביל הילדים שלי איזה אבא אתה והאמת חשבתי שהם צודקים תמיד היו לי הירהורים שאני הורה לא בסדר שאני מזניח את הילדים שלי לא נלחם עבורם אבל היום לאחר שהצתרפתי לפורום היקר הזה אני חושב שאני פעלתי נכון הצלתי נפשות של ילדים יקרים לא שיגעתי אותם ןלא העמדתי אותם בצל הבחירה נכון לא הייתי איתם בקשר זמן רב אבל היום הם גדלו הם הבינו הם מבינים מה אתם אומרים, מה כדאי לעשות להילחם ולשגע את הילדים או לפעמים לותר למענם אני חושב שאת דעתי הבעתי כאן. שנה טובה לכל משתתפי הפורום

rolan

New member
מורכב, זאת גדולתך

היכולת לוותר על הילדים למענם! זה נשמע קצת לא הגיוני, אך מי שמכיר את הסיפור שלך ושל עלמה, יודע איזה דבר גדול עשית, איזו בחירה קשה בחרת - היום את קוטף את הפירות. אני הכי אוהבת את המשפט המהמם ששמעתי מפיך - לא אתן לפרק א' להרוס לי את פרק ב'
והנה פרק א' מתחבר לאט ובנועם לפרק ב' - כל הכבוד
לך ולעלמה

עלמה 3

New member
רולניק, תודה ../images/Emo25.gif תודה ../images/Emo25.gif

בהזדמנות חגיגית זאת, א'פה אוהי נעלם
ומה שלום הסייחה ? ואיך את ?

למעלה