התמימות ועיוורון וזריקת חול בעיניים לציבור מטשטשת את הראיה ! אבל מה לעשות שהמדינה ומוסדותיה מלאים בשחיתות אינסופית... ותראה לי בכיר אחד במדינה שעובד לשם שמיים? הכל משרות של יד לוחצת יד של מי שקרוב לצלחת.. ומי שלא רואה את כל זה פשוט עיוור! שורה התחתונה הציבור ברובו סובל מצרות רבות בגלל שילטון עריץ תאב ממון...ואם תשאל אותי אם אני הייתי שם הייתי משנה משו...אז התשובה היא לאאאא ולא ולא ולא ....אני גם לא הייתי יושב בחיבוק ידיים.. הייתי שם את ידי בכל ואת הכל בידי...! ככה זה ! ויש בדיחה טובה אם אני זוכר אותה טוב או לא ..אבל הערך הרעיון שאחד שאל איך הוא מגיע לבית חולים ענו לו שילך ישר ישר ישר ... יגיע בסוף לשם... שורה תחתונה שמי שהולך ישר רק למקום אחד הוא יגיע...
לא יודע אם שילטון ערבי גרוע ממה שיש לנו כיום! אבל גם לשיטת ימות המשיח השילטון בארץ יהיה לפני בואו של המשיח שילטון ערבי...כך כמדומי מובא במקורות אם אינני טועה! והלואי אם אני טועה! מקווה שעניתי לשאלתך...
נו באמת. קצת רצינות. אתה מיתמם כאילו שאתה לא יודע שזה כך. אז נכון - היה פסק בית משפט בעניין החמץ (שדרך אגב לא הבנתי מה הבעיה ההלכתית איתו, כי הוא אומר שלחילוני מותר לא לשים על ההלכה - חופש אמונה/אי אמונה. הוא לא אומר לאף שומר תורה ומצוות לאכול חמץ). אבל מה עם כל שאר הדברים? ובאותה המידה אני יכול לשאול על בתי הדין הרבניים. מה עם הפסיקה בעניין הגיור? אם תקרא את הפרוטוקול תראה שמדובר באחת הפסיקות המפגרות שנעשו. הרבה יותר מקביעה של גדר 'פומבי'.
אבל הוא לא נאמר מעולם על החג הקרוי בפינו "ראש השנה". יום זה אין לו שם, ולא נאמר עליו דבר מלבד שיהיה בו יום תרועה או יום זכרון תרועה, וכן כמה קרבנות יביאו בו.
כפי שמעולם עוד לא היה בארץ ישראל! רק בזכות הצבא הציוני, הכלכלה הציונית והמדינה הציונית שמאפשרות זאת בחסד ה' עמנו. רק על זה צריך לומר הלל שלם! {כן, בדרך נעשו גם טעויות קשות מנשוא. ככה זה- מי שלא עושה- לא טועה... }
רק את אומרת בחסד ה'.... אם הם היו אומרים בחסד ה' אולי הייתי מקבל את זה..אבל הם לא אומרים כמוך.. ."בכוחי ובעוצם ידי" ואם כבר נכנס להגדרה הצבא הציוני אז גם שם הכווווול מלאאאא בשחיתות... ואת זה אני אומר כאחד שהיה שם מבפנוכו!!! אבל לא ממש איכפת לי... זה רק גרם לי לנקות את החול מעיניי ולראות את העולם מזוית שונה... וללמוד מכך..ש... אם אין אני לי מי לי .... כל אחד דואג רק לת_ת שלו ,, וסליחה על הביטוי!