שמע......... (חפירה בפנים)
נמאס לי לראות לוחמים כישרוניים כמו מצ'ידה - לא לומדים כלום. מצ'ידה נלחם סיבוב ראשון יפה מאוד, ויש כאלו שיגידו כי ג'ונס עמד איתו ונתן לו. אבל זה אותו מצ'ידה!! ככה הוא נראה תמיד! הוא לא משתנה לשניה... הוא לא משתפר, הוא לא עושה שינויים. מישהו שאל איך מצ'ידה מתאמן מגיל 3 וג'ונס מתאמן כמה שנים וג'ונס ככה עוקף אותו?? כי ג'ונס לא אמר זהו מואי טאי הבסיס שלי וכל השאר אני אתאמן "כי צריך". מצ'ידה... הפסיד את הת-ו-א-ר מטעות טכנית בעמידה... שג'ונס לא עשה באף קרב, כולל בקרב הזה. שימו לב.... בדיוק דקה לפני הנוקדאון, ג'ונס ומצ'ידה נכנסו לאיגרוף ימני כל אחד... ג'ונס החביא את הראש וירה ימנית, מצ'ידה בלי שום תנועת ראש יחד עם האיגרוף, ירה אובר הנד. מי פגע?? כמובן שג'ונס... עם האיגרוף הכי עוצמתי בקרב עד הנוקדאון (עוד סנטימטר ומצ'ידה היה נופל). ואז אותו דבר בנוקדאון... מצ'ידה מוציא איגרוף מבלי להחביא את הראש וחוטף. ככה בדיוק הוא נפל נגד שוגון.... מי שרוצה יכול ללכת לראות - הוידאו לא בורח. מצ'ידה יוצא עם ראש חשוף, שוגון מחביא את הראש, שוגון פוגע, מצ'ידה לא - וכל השאר היסטוריה. אותו הדבר נגד ג'ונס. אולי בקראטה לא מלמדים תנועות ראש, אבל אם מצ'ידה היה מפעיל קצת שכל, רבאק ברמות האלו, אתה לא נכנס לאיגרוף בלי להחביא את הראש!! במיוחד שהיריב שלך לא פגוע... כנ"ל לגבי לג קיקס. חשבתי שמצ'ידה, לא יודע, אולי, בטעות, מישהו שלח לו את הקרב של ג'ונס נגד רמפייג' והיה מבין שג'ונס אוהב לבעוט, ירים בלוקים. מצ'ידה חטף 7 או 8 בעיטות חזקות לרגל שגרמו לו להחליף עמידה! אפילו ג'קסון שנחשב יותר מתאגרף מסטרייקר עשה בלוקים רציניים ויש וידאו ברשת שרואים את ג'ונס מתבכיין כמו ילדה קטנה לרופא של ה-UFC על הכפות רגליים שלו שהיו מנופחות מהבלוקים של רמפייג'. וכמובן ידעתי שהקרדיו של מצ'ידה יבגוד בו, לעומת זאת ג'ונס מכונת קרדיו. היה איזה מישהו שכאן שהתווכח שאין לג'ונס קרדיו ושלמצ'ידה יש או משהו כזה... לא יודע, מה לעשות ראיתי את כל הקרבות של מצ'ידה ותמיד הוא התעייף.... כנראה גם ספארינגים של סיבובים שלמים הוא לא עושה שם בבלם יותר מדי. יש למצ'ידה גם נטיה לעשות שגיאות שאני אסביר, וכאלו קריטיות. קינג מו שהתאמן עם מצ'ידה לקרב אמר בטוויטר אם זה באמת מישהו כאן מחזיק מזה "מצ'ידה הצליח בקרב עד שהוא gassed"... אוקיי.... בדרך כלל כל המהלומות שעברו בקרב, היו ג'ונס רודף אחרי מצ'ידה שנע מאוד מאוד יפה בזירה, מצ'ידה מדי פעם תוקף, ומחפש שמאלית ישרה, שג'ונס יפגע ואז הוא יסתער עליו עם כל מה שיש. ג'ונס עמד שמאלי מצ'ידה עמד ימני, ג'ונס בעט עם ימין לרגל או לצלעות לא זוכר, מצ'ידה תפס את הרגל ויצא עם 2 אובר הנדים, ואז הסתער על ג'ונס עם כל מה שיש לו, ג'ונס השיג קלינץ' ואז שחרר ברך ממש טובה לכבד. ומכאן מצ'ידה התחיל להתנשם עם פה פתוח.... ג'ונס המשיך להתקיף אבל והוא קלט שמצ'ידה מפסיק לזוז בזירה ובעצם מתחיל לעמוד מולו, אז הוא העביר הילוך ונהיה יותר אגרסיבי - החלטה גאונית. מכאן, ג'ונס ניצח את כל האקסצ'נג'ים, ומצ'ידה עשה שגיאה רצינית במקום להיות הגנתי ניסה פעמיים קאונטרים, ופעמיים חטף, פעם אחת ניצל, פעם שניה נוקדאון. והקרב היה גמור. אז מה הבנו? מצ'ידה לא למד להרים בלוקים, מצ'ידה לא למד לנוח ולמרוח סיבוב כשנגמר לו הקרדיו (קורה בכל הקרבות שלו), מצ'ידה לא למד לצאת עם איגרוף כשהוא מחביא את הראש. עם כמה שהוא היה טוב נגד ג'ונס, הוא ממש לא היה צ'אלנג' רציני ויש לו הרבה ללמוד מג'ונס וג'קסון על איך ללמוד את היריב ואיך לא לעשות שגיאות של רוקי. ומבטיח לך שגם בעתיד מצ'ידה לא ישתנה וישאר אותו דבר.