לאן הLHW מכאן? ספוילר

yair_bar

New member
מנהל
מטופש לדבר על ג'ונס לגבי אימונים מגיל צעיר

ברור לחלוטין שהחלק החזק שלו הוא גופני ולא טכניקה או רוח לחימה. ביננו - אם הוא בגוף אנושי הוא לא מנצח חצי מאלו שהוא השפיל

udi102

New member
תראה זה די פשוט ....

היריב הבא של גונס זה הנדו , גונס ינצח בהכנעה סיבוב ראשון לטעמי ,לאחר מכן יחכו עוד חצי שנה לבנות את ההייפ על אוונס ואז גונס יתעלל בו כמה שיותר אני אומר סיבוב שלישי המחנה של אוונס זורק את המגבת . אחרי שני הקרבות האלה אם לא יצמח יריב חדש בשנה הקרובה לגונס הוא צריך לעלות מחלקה או שסילבה הפחדן יעלה (אין סיכוי הוא בורח מסונן אז מגונס ?) ,אם גונס ינצח אריות כמו JDS ,לסנר,אוברים או וואטאוור הוא יחשב כטוב ביותר והוא רק בן 24 .... גונס לוחם מדהים צריך להנות ממנו כמה שיותר ,רק לראות איך הוא עולה לקרב כל כך בטוח בעצמו מול מאצידה שנמצא בכושר אדיר ,מראה על חוסן מנטלי מרשים , הוא פשוט אומן MMA שבא לתת הצגה !

maaw2

New member
הוא מסיים את כל הטופ של ה-LHW אחד אחרי השני

מצטייר אלוף דומיננטי ב-LHW,הגיע הזמן. אבל שלא תטעו,אם ג'ונס ישחק עם הנדרסון בעמידה....הוא יצטרך לחכות לרימאץ':)

AmitNHB

New member
לאן שג'ונס רוצה.

היתי שמח לראות אותו מתחיל לאכול קצת בשר ועולה ל HW כמה שיותר מהר אבל אם למצוא יריבים זו הבעיה אז אל תדאגו. ה UFC יודעים למצוא יריבים גם כשאין יריבים ע"ע אנדרסון סילבה ו GSP. זה הכל תלוי בג'ונס. מה שמשחק לטובתנו אן הוא שלג'ונס יש פריים של HW. הוא רק צריך להתחיל לאכול והלרים קצת משקולות וש HW היא מחלקה כ"כ דלילה שהמעבר מ LHW לשם לא כזה נורא, אם בככל...

UgiPletzet

New member
נראה לי שעוד שנתיים-שלוש לא תהיה לא ברירה

הגוף שלו הולך לגדול ויהיה לו יותר קשה להישאר ב-LHW. אני לא רואה אף אחד מנצח אותו במחלקה שלו, אני אפילו לא יודע מי יכול להיות קרוב לזה. רק משהו מאוד דרמטי יגרום לו לא להיזכר כ-LHW הטוב בהיסטוריה. אחרי שיעבור ל-HW יהיה יותר מעניין.

22wings

New member
לא יודע מה הלאה אבל אני מקווה

שהסיבוב ראשון של מצ'ידה יתן ללוחמים הבאים בתור קצת ביטחון שאפשר לעשות את זה. מצ'ידה הפתיע. במשך סיבוב שלם ג'ונס לא נגע בו פרט לשתי בעיטות נמוכות. הוא חמק מכל המכות והצליח לפגוע יפה פעמיים רק לא הלך עם זה עד הסוף כי פחד שבונס יקח אותו לקרקע (וזה גם הסגנון שלו). אני חושב שזו התקדמות כי בקרבות האחרונים לא ראינו שום דבר דומה לזה. ראינו דומננטיות מוחלטת של בונס ויריבים חסרי אונים. לדעתי הסיכוי הכי גבוה זה לוחם קרקע מחונן, משהו כמו ורדום רק במשקל הנכון. לבונס יש עמידה טובה מאוד, בטח שמבחינה הגנתית, אבל הדבר הכי מרשים אצלו זה ההאבקות (שיחק במתאבקים של המחלקה כמו ביידר והאמיל) וזה שהוא פשוט גומר קרבות על הקרקע. כולם כבר מכירים את המרפקים שלו ולאט לאט הוא צובר רפרטואר מרשים של הכנעות. יש הרבה חבר'ה עם שחורה ב BJJ שאין להם את כמות ההכנעות שיש כיום לבונס בקריירה הקצרה שלו. בונס לא מתמזמז על הקרקע, הוא מרסק, כמו פידור בימים הגדולים. צריך משהו שמסוגל לשרוד את בונס על הקרקע ואולי אפילו להכניע אותו.

maaw2

New member
ב-HW לג'ונס יהיו חיים קשים ביותר

יש הרבה לוחמים בכבד שיכוולים לעשות לג'ונס צרות צרורות. JDS לדעתי היום מוריד אותו ב-ko,פרנק מיר יוכל אולי לשרוד אותו בקרקע ולהכניע אותו.

22wings

New member
מה זה קשור?

ברור שלוחם כמו JDS פייבוריט מול ג'ונס אבל אני לא רואה איך זה רלוונטי בשנים הקרובות. אין שום סיבה בעולם שג'ונס כרגע יחפש הרפתקאות חדשות. זו בסה"כ השנה הראשונה שלו כאלוף. עוד שנתיים שלוש זה יכול להיות רלוונטי, לא כרגע.

maaw2

New member
נתתי דומא ללוחמים שיכולים לסכן את ג'ונס

כיום ב-LHW אין לו מתחרים.

iratherdie

New member
שמע......... (חפירה בפנים)

נמאס לי לראות לוחמים כישרוניים כמו מצ'ידה - לא לומדים כלום. מצ'ידה נלחם סיבוב ראשון יפה מאוד, ויש כאלו שיגידו כי ג'ונס עמד איתו ונתן לו. אבל זה אותו מצ'ידה!! ככה הוא נראה תמיד! הוא לא משתנה לשניה... הוא לא משתפר, הוא לא עושה שינויים. מישהו שאל איך מצ'ידה מתאמן מגיל 3 וג'ונס מתאמן כמה שנים וג'ונס ככה עוקף אותו?? כי ג'ונס לא אמר זהו מואי טאי הבסיס שלי וכל השאר אני אתאמן "כי צריך". מצ'ידה... הפסיד את הת-ו-א-ר מטעות טכנית בעמידה... שג'ונס לא עשה באף קרב, כולל בקרב הזה. שימו לב.... בדיוק דקה לפני הנוקדאון, ג'ונס ומצ'ידה נכנסו לאיגרוף ימני כל אחד... ג'ונס החביא את הראש וירה ימנית, מצ'ידה בלי שום תנועת ראש יחד עם האיגרוף, ירה אובר הנד. מי פגע?? כמובן שג'ונס... עם האיגרוף הכי עוצמתי בקרב עד הנוקדאון (עוד סנטימטר ומצ'ידה היה נופל). ואז אותו דבר בנוקדאון... מצ'ידה מוציא איגרוף מבלי להחביא את הראש וחוטף. ככה בדיוק הוא נפל נגד שוגון.... מי שרוצה יכול ללכת לראות - הוידאו לא בורח. מצ'ידה יוצא עם ראש חשוף, שוגון מחביא את הראש, שוגון פוגע, מצ'ידה לא - וכל השאר היסטוריה. אותו הדבר נגד ג'ונס. אולי בקראטה לא מלמדים תנועות ראש, אבל אם מצ'ידה היה מפעיל קצת שכל, רבאק ברמות האלו, אתה לא נכנס לאיגרוף בלי להחביא את הראש!! במיוחד שהיריב שלך לא פגוע... כנ"ל לגבי לג קיקס. חשבתי שמצ'ידה, לא יודע, אולי, בטעות, מישהו שלח לו את הקרב של ג'ונס נגד רמפייג' והיה מבין שג'ונס אוהב לבעוט, ירים בלוקים. מצ'ידה חטף 7 או 8 בעיטות חזקות לרגל שגרמו לו להחליף עמידה! אפילו ג'קסון שנחשב יותר מתאגרף מסטרייקר עשה בלוקים רציניים ויש וידאו ברשת שרואים את ג'ונס מתבכיין כמו ילדה קטנה לרופא של ה-UFC על הכפות רגליים שלו שהיו מנופחות מהבלוקים של רמפייג'. וכמובן ידעתי שהקרדיו של מצ'ידה יבגוד בו, לעומת זאת ג'ונס מכונת קרדיו. היה איזה מישהו שכאן שהתווכח שאין לג'ונס קרדיו ושלמצ'ידה יש או משהו כזה... לא יודע, מה לעשות ראיתי את כל הקרבות של מצ'ידה ותמיד הוא התעייף.... כנראה גם ספארינגים של סיבובים שלמים הוא לא עושה שם בבלם יותר מדי. יש למצ'ידה גם נטיה לעשות שגיאות שאני אסביר, וכאלו קריטיות. קינג מו שהתאמן עם מצ'ידה לקרב אמר בטוויטר אם זה באמת מישהו כאן מחזיק מזה "מצ'ידה הצליח בקרב עד שהוא gassed"... אוקיי.... בדרך כלל כל המהלומות שעברו בקרב, היו ג'ונס רודף אחרי מצ'ידה שנע מאוד מאוד יפה בזירה, מצ'ידה מדי פעם תוקף, ומחפש שמאלית ישרה, שג'ונס יפגע ואז הוא יסתער עליו עם כל מה שיש. ג'ונס עמד שמאלי מצ'ידה עמד ימני, ג'ונס בעט עם ימין לרגל או לצלעות לא זוכר, מצ'ידה תפס את הרגל ויצא עם 2 אובר הנדים, ואז הסתער על ג'ונס עם כל מה שיש לו, ג'ונס השיג קלינץ' ואז שחרר ברך ממש טובה לכבד. ומכאן מצ'ידה התחיל להתנשם עם פה פתוח.... ג'ונס המשיך להתקיף אבל והוא קלט שמצ'ידה מפסיק לזוז בזירה ובעצם מתחיל לעמוד מולו, אז הוא העביר הילוך ונהיה יותר אגרסיבי - החלטה גאונית. מכאן, ג'ונס ניצח את כל האקסצ'נג'ים, ומצ'ידה עשה שגיאה רצינית במקום להיות הגנתי ניסה פעמיים קאונטרים, ופעמיים חטף, פעם אחת ניצל, פעם שניה נוקדאון. והקרב היה גמור. אז מה הבנו? מצ'ידה לא למד להרים בלוקים, מצ'ידה לא למד לנוח ולמרוח סיבוב כשנגמר לו הקרדיו (קורה בכל הקרבות שלו), מצ'ידה לא למד לצאת עם איגרוף כשהוא מחביא את הראש. עם כמה שהוא היה טוב נגד ג'ונס, הוא ממש לא היה צ'אלנג' רציני ויש לו הרבה ללמוד מג'ונס וג'קסון על איך ללמוד את היריב ואיך לא לעשות שגיאות של רוקי. ומבטיח לך שגם בעתיד מצ'ידה לא ישתנה וישאר אותו דבר.

maaw2

New member
חוץ מחשיפת הראש מאצ'ידה נלחם בצורה חכמה

הוביל בקרב והוכיח לכולם שג'ונס פגיע. בסופו של דבר ההבדלים הפיזים בניהם גדולים,ג'ונס יכול להילחם ב-HW בעוד מאצ'ידה ב- MD. אם ג'ונס היה LHW סביר ולא איזה מפלצת עם ריץ' אינסופי,הוא היה מקבל ko כמו ראשאד. ביום שג'ונס יתחיל להילחם ב-HW,יתחילו הבעיות שלו.

iratherdie

New member
2 השופטים נתנו לג'ונס את הראשון

ואני הייתי נותן 10-10 לסיבוב. ג'ונס יזם הרבה יותר, ופגע כמה לג קיקס ממש חזקות מול כמה מכות בודדות של מצ'ידה. מסכים שהוא היה הכי שקול לג'ונס, מאשר הקרבות שג'ונס שלט בקלות, אבל הסיבוב הראשון היה צמוד. אבל מצ'ידה לא יכול לנוע יותר מסיבוב או שניים 100%, רואים את זה בכל הקרבות שלו... יש לו נטייה להתעייף, אין לי מושג למה - כנראה בגלל הסגנון. ובצדק, הוא לא יודע להגן על בוקס... שוגון חשף כמה דברים על מצ'ידה.. הוא לא מרים בלוקים ולא יודע להגן על איגרופים. אם האיגרוף יחטיא הוא לא יגע בכלל במצ'ידה כי הוא רחוק, אבל אם כבר תפסת את מצ'ידה בטווח האיגרוף 90% יפגע בו. זה הגנה שאולי עובדת איפה שמצ'ידה גר אבל אף אחד לא נלחם ככה.

maaw2

New member
אתה באמת תופס מניקוד ה"שופטים" האלה?

ג'ונס לא עשה למאצ'ידה נזק ממשי עד הסיומת,בעוד שמאצ'ידה כן נכנס כמה פעמים,פגע טוב וג'ונס היה בסכנה. אמרתי את זה כבר ואומר זאת שוב,אם מאצ'ידה היה פוגע בעוד אגרוף אחד אחרי האגרוף שזעזע את ג'ונס,זה יכל להיגמר ב-ko. מזכיר קצת את הקרב של ראמפיג'-ראשאד שראמפייג' נתן לו נוקדאון ופשוט פספס ב-gnp,שכל מה שהוא היה צריך זה אגרוף אחד כדי לסיים את ראשאד. ולא שאני חלילה משווה מישהו לג'ונס:)

iratherdie

New member
חחחחחחח אתה לא מגזים בכלל... בכלל לא

ג'ונס אפילו לא חטף נוקדאון, זה שהוא עף אחורה 80% מזה היה איבוד שיווי משקל, ממש לא "עוד בוקס נוקאאוט". במקרה של ראשאד הוא שכב על הרצפה בלי יכולת להגן כולו מהופנט (חרסינה) ורמפייג' החטיא לא אחד אלא 5 או 6 איגרופים. מצ'ידה הסתער כמה שיכל אבל ג'ונס לקח קלינץ', מצ'ידה היה מוציא עוד איגרוף אחד מיותר והוא היה צולל לקרקע.

maaw2

New member
ג'ונס בעצמו אמר שהוא הזדעזע מהאגרוף

ומאצ'ידה הסתער ולא פגע בעוד אגרוף כזה בגלל הגובה,הריץ' והנסיגה המהירה של ג'ונס אחורה. ואני בכלל לא מגזים,עוד אגרוף אחד כזה יכל לסיים את הסיפור והיינו מקבלים עוד סיפור סטיל GSP-סרה. אם אגרוף אחד כזה זעזע את ג'ונס שהיה במצב "נורמל",אז תאר לך מה עוד אגרוף אחד כזה היה עושה לו שהוא כבר פגוע.

fatnoam

Active member
מה עם המרפק?

תקן אותי אם אני טועה, אבל האירוע המדובר קרה אחרי שג'ונס פתח למשידה את הראש עם מרפק מהגהנום. עד אז, משידה דווקא יצא עם ידו על העליונה בהתנגשויות, ואפילו ג'ונס בעצמו אמר בסוף הקרב שמשידה פגע בו טוב והוא שמח לגלות ולהראות לעולם שיש לו סנטר שיכול לספוג אגרוף. אני נתתי את הסיבוב הראשון למשידה, ואני חושב שזו דעת הרוב דווקא ולא לג'ונס. השופטים לא מבינים הרבה וזה לא פעם ראשונה. משידה שיחק מספר 2 קלאסי, ועשה רושם שהוא מסוכן יותר מג'ונס. עד המרפק. וכמו שכתבתי בהודעה הקודמת, המרפק טרף את כל הקלפים. מהרגע הזה ג'ונס התעלה על משידה בכל פרמטר בקרב. אני לא חושב שזה בר התעלמות.

iratherdie

New member
הבעיות של מצ'ידה התחילו לפני המרפק

הבעיות של מצ'ידה התחילו אחרי שהוא התעייף... בסדר הזה: 2:52: ג'ונס עם ברך לכבד 2:31: ג'ונס עם ימנית ענקית 2:26: ג'ונס משיג קלינץ' בקלות (אחרי שהוא התקשה להשיג קלינץ' יותר מכמה שניות כל הקרב בגלל תנועה מעולה של מצ'ידה בזירה) 2:24: ג'ונס טייקדאון קל כמה שניות אחרי כך המרפק. יש למצ'ידה תנועה מעולה בזירה... אבל מה לעשות, כמו כולנו, גם לו יש מיכל, ואם אנחנו נזוז כמו מצ'ידה בזירה, אנחנו נתעייף יותר מהר מ-8 דק', שזה לא רע. הבעיה של מצ'ידה - שהוא לא קולט את זה, והוא מנסה לזוז גם כשאין לו כוח. ג'ונס לעומת זאת קלט את זה, העלה הילוך והקרב נגמר בשניות. הקצב שג'ונס רודף אחרי מצ'ידה, הוא בלתי נתפס יחסית למישהו שהתעייף, ומצ'ידה במקום להאט את הקרב, פשוט נתן בחצי השני של הרבע השני תצוגה של בנאדם עייף. אם מצ'ידה לא היה כ"כ חלש בקלינץ', הוא יכל להשתמש בקלינץ' כדי להרוויח קצת אוויר כמו הרבה לוחמים (שוגון לדוגמא נגד הנדו אחרי שהוא כמעט סוים) ולמרוח דקה או שתיים אבל הוא לא עושה שיפורים במשחק וגם לא ממש לומד את היריבים שלו. הרבה פעמים אני שומע שמצ'ידה לוחם אינטיליגנטי וכאלו, ואולי כן, אבל למידת היריב זה לא הקטע שלו ושל המחנה שלו.

iratherdie

New member
העובדה הכי קריטית

היא שמצ'ידה בחיים לא נלחם כ-1, וזה עולה לו ביוקר כשהוא מתעייף. ויש לו יכולת להלחם כ-1 פשוט אין שכל בקודקוד. מי שראה איך מצ'ידה נלחם בספארינג ואיך הוא נלחם באוקטגון זה כמעט לוחם שונה. הם אף פעם לא חושבים שם במחנה שלו על הדברים האלו... מה עושים כשאתה מתעייף? אה... עזוב! אתה לא תתעייף. אתה בטח תפגע בו כשהוא ינסה לעשות מהלך ספטקולרי עליך ותתן לו נוקאאוט כי אתה כ"כ מהיר....... "Everyone talks about Shogun's heavy hands. I don't care. in my mind, mine are the strongest and the fastest"...... זה מה שהוא אמר בערב של UFC 104. לפעמים באמת נראה שהוא מדמיין דברים. ומה הוא אמר על ג'ונס? משהו כמו "אני אגבור על הגודל שלו עם הטכניקה והמהירות שלי"..... לדעתי? הוא צריך ללמוד ה-ר-ב-ה מג'ונס על טכניקה. ג'ונס אולי הלוחם הכי טכני ב-LHW. והטכניקות הבסיסיות ביותר... הוא לא איזה פור פרמוק במואי טאי אבל יודע שאתה נכנס עם איגרוף להוריד ראש. יודע להרים בלוק. יודע להלחם בקלינץ'. כל מה שמצ'ידה מעדיף לא ללמוד.. או לדעת ולא להשתמש. להתחלה... אם מצ'ידה היה לומד לעשות בלוקים כמו סטרייקר נורמלי הוא לא היה צריך כל הזמן לברוח ולא להיות בטווח של הבעיטות או כל הזמן לעשות הקאונטר היחידי שהוא יודע לצאת עם שמאל ישרה.... וזה היה עוזר לו המון לקרדיו.

למעלה