לאן הLHW מכאן? ספוילר

fatnoam

Active member
אני ראיתי קצת אחרת.

הטייק דאון של ג'ונס היה די חייזרי, הוא פשוט סגר אנדר הוקים וקפץ אחורה... מזכיר קצת את ה-Spear שגולדברג היה עושה ב-WCW, רק מטווח אפס. אני לא חושב שזה היה נגזרת של מכות שערערו את משידה לפני. עניין של פרשנות אולי. ומשידה חי בסרט זה ידוע. אני גם לא חושב שמישהו יכול לבוא ולשחק מספר 1 עם ג'ונס בזירה. הדומיננטיות שלו פשוט מאיימת מדי. הוא עמד עם משידה, כנראה הסטרייקר הכי טוב במחלקה (טוב אולי חוץ משוגאן), וההיאבקות שלו כבר מוכחת... כאילו שבכל מימד הוא יותר טוב מהקונטנדרים. גם אלופים אחרים בארגון - נגיד אנדרסון סילבה - יש להם חורים במשחק. את של ג'ונס עוד לא מצאתי. באמת.

mbenyaacov

New member
אני לא מחזיק מעצמי מבין,אבל ג'ונס הראה פגיעות

הסטרייקינג שלו טעון שיפור לטעמי. זה סטרייקינג שמבוסס על ריצ' בלבד. לא ראיתי קומבינציות מרשימות, כניסה ויציאה מהירות או משהו בסגנון. ראיתי איך הוא חוטף יפה לפנים ומתנדנד. מצד שני, לך תפתח סטרייקינג כשכל מה שאתה צריך לעשות זה לתת ג'אבים ממרחק של 2 מ'. יום אחד הוא יחליט (משעמום) שהוא מסיים קרב בהחלטה ופשוט טוחן למישהו את הפנים בג'אבים, סטייל ג'י אס פי VS קושצ'ק.

fatnoam

Active member
שכתבתי הסטרייקר הטוב במחלקה התכוונתי למשידה

ואז הוספתי אולי חוץ משוגאן. אם מפה נבע הבלבול. אם התכוונת לזה שאמרתי שג'ונס אימתני, ואז אמרת שהסטרייקינג טעון שיפור, אז די הסברת את הצד שלי בפסקה האחרונה עם הדוגמא המצויינת של GSP מול קושצ'ק. הוא גם במחנה של גרג ג'קסון, סביר להניח שלא נימלט מטקטיקות כאלה.

ElGoldi

New member
למרוח דקה או שתיים בקלינץ' עם ג'ונס?! ברור..

זה לא בדיוק הגיים פלאן האידיאלי..

mbenyaacov

New member

ראיתי את הקרב עם החבר'ה כאן, וראו איך פתאום נגמר לו הגז. הבנתי שהקרב נגמר.לצערי גם ג'ונס הבין את זה.

depresia

New member
תכלס צריך לסגור את המחלקה או לפטר או ג'ונס,

לפחות במידה ורוצים ליצור תחרות. כל עוד ג'ון ג'ונס נמצא ביו אף סי, אין שום תחרות במחלקה הזאת. ג'ונס הולך לשלוט במחלקה עוד שנים רבות, אני לא מאמין שיקום משהו שיכול לקחת לו את התואר. אותו דבר קורה כבר שנים רבות במחלקת ה-MW עם אנדרסון סילבה.

למעלה