לא אוהב את הליהוק העונה

retardboi

New member
לא אוהב את הליהוק העונה

ברושם ראשוני זה היה נראה, לי לפחות, שמבחינת יכולות טכניות ופיזיות שהצוותים העונה חזקים באופן משמעותי מהעונה הקודמת אבל די התבדתי. ברוב מוחלט של הצוותים העונה לא נראה שיש אוריאנטציה תחרותית או מוטיבציה להתקדם. זה ממש מעיק להסתכל על תוכנית שמתבססת על רמה זו אחרת של תחרות (זו עדיין תוכנית ריאליטי אחרי אחרי הכל) שכל שנייה משהו מחליט לוותר על משימה כי טיפה קשה לו/נותן לצוותים אחרים להתקדם על חשבונו בשביל להיות נחמד/נעמד בצד ומחכה כי הפרנטר שלו היה לא נחמד/פורש מהתוכנית מסיבות תמוהות ומביים פציעה פקטיבית. אין פלא שהבנים ואלכסה ורז נמצאים תמידים בשלישייה הראשונה. הם הצוותים היחידים שנראה שאיכשהו אכפת להם.
כל מי שמלהק את התוכנית זה צריך לכוון לאנשים שמכילים רמה כזו או אחרת של יצר תחרותי פנימי ולא רק אנשים שממש רוצים להיות בטלוויזיה ולכאורה משעשעים לצפייה. זה נהייה בלתי נסבל.

יש בזה משהו...

למרות שהעונה אני מעורבת ועוקבת אחרי המירוץ הרבה יותר מאשר בעונה שעברה,
גם אני לא אהבתי את מה שקרה במשימת הדו-קרב עם האחיות דואני. גם אם הן לא מסוגלות להמשיך במשימה הזאת,
שאר הזוגות היו צריכים לעשות את המשימה ולמרות שאני מאוד אוהבת את האחיות דואני ורוצה שהן תצלחנה, הרגשתי קצת מאוכזבת.
לצערי, אני לא רואה אותן מגיעות רחוק. מקווה שהן תשרודנה את ההדחה הבאה. אלכסה ורז מפוצצים באדרנלין וביצר תחרות. לא פלא שהם בין הראשונים תמיד.

אהלן עמלץ כחול לבן

מה שלומך בימים טרופים אלו?

כן סה'כ סביר. אם כי התבעסתי שנהג המונית הודח

ולדעתי הזוגות חלקם מציקים הייתי רוצה זוג בנים טובים וחזקים אבל לא פלצנים כמו הבן של דודו זצ'ל

Jason2

New member
יש לי הרגשה לפי הפרומו

שהאחיות דואני הן הבאות בתור לעוף, לא הראו אותן אפילו לשניה.

Gרר

New member
כשיומצא המכשיר שמאפשר לגלות את זה מבעוד מועד...

אני בטוח שכל התכניות האלה יעשו בו שימוש מאסיבי. בינתיים נאלצים להסתמך על הרושם שמתקבל מהאודישנים ואי אפשר לדעת מראש עד שהתחרות מתחילה מה יהיה.

עם הזמן יישארו הזוגות הטובים והתחרותיים יותר.

Gרר

New member
מה שאני כן מסכים איתך

שהעונה הזו הרבה יותר בכיינות.
עונה הקודמת היתה את הבכיינית על האמא המעצבנת מהאדומות.
בסוף כשהן עפו היה אפשר להרגע.
השנה יש יותר מדי בכיינים ממש אפשר לעשות מהם להקה.

מסכים איתך במאה אחוז- למשל את הפרק אחרון כבר שיעמם לי לצפות

בו כי היה ברור מתחילתו שבועז ויפה יעופו. אני רק אפרט על כל הוויתורים שהיו לנו עד עכשיו בשביל כל אלה שהחמיצו, או במקרה שלנו- לא החמיצו: ויתור מצד רוני ויעל במשימה של הקיאקים, ויתור של יוכי ולינור במשימה של הקליעה הקליעה למטרה(למעשה אלמלא דניאל ומאירי , הן כנראה היו מוותרות), וויתור של בועז ויפה על משימת אבבא בגלל שלא מצאו את החניון(wtf), ויתור של אוריאל במשימה של האוכל המגעיל, ריב ענק של שי ושני שבעטיו הם החמציו זמן יקר והתחילו לאחריו להתנהל בשאנטי וכמעט בלי תחרות...

just Orli

New member
וגם ה"ויתור" של יוכי ולינור על משימת ההיאבקות

כך שבמקום להתאפס ולעשות את המשימה, הן התחילו להתחנן לזוגות האחרים שיתנו להן לנצח.
ביזיון בעיני.

שני הסנט שלי בעניין הליהוק

תראו הרי זו לא בעייה למצוא זוגות סוסים קילרים רצחניים, עם כושר מטורף וסכין בין השיניים, מקגייורים השרדותיים מטכליסטים ושאר סופרלטיבים. לא חסרים כאלה ושהיו מתים להצטרף למרוץ . העובדה היא שזה לא מה שההפקה מחפשת. מה כן ההפקה מחפשת? אנשים רגילים. כלומר, לא רגילים: אנשים תקשורתיים, שעוברים מסך [לא תראו אנשים קרחים או עם נשירה למשל], שיש להם ביטחון עצמי וסטאר קוואלטי. אבל מבחינה תחרותית- אנשים רגילים, לא צריך כושר מיוחד במרוץ, לא יכולת שיכלית מדהימה או יכולות מיוחדות אחרות.
הסיבה היא- בגלל שאנחנו הצופים מזדהים יותר בקלות עם אנשים רגילים, יותר מתחברים אליהם ומחבבים אותם, וכן, כולנו רואים את עצמינו [בדמיון!] עושים בקלות את המשימות שהזוגות מתקשים בהם...
[אגב דווקא בגרסה האמריקאית ראיתי [בפרק היחיד שראיתי] הרבה חברה שנראים כאילו הם גרים בחדר כושר, גם בנים גם בנות. אבל כל מדינה ומה שמתאים לה]
מה שכן- משימת הדו קרב האחרונה היתה ביזיון. אין מילים אחרות , ואני מקווה שההפקה תשנה את החוקים לפעם הבאה. לא יתכן שכל הזוגות לא יבצעו משימה מעניינת ומשמעותית רק כי זוג אחד מתפנק לו. דעתי היא כי זוג שמסרב להתחרות- צריך להענש כמו זוג שלא עושה משימה: 3 שעות, ושאר הזוגות ימשיכו להתחרות בלעדיו.

תוכל לפרט מה שכתבת: זוג שמסרב להתחרות- צריך להענש כמו זוג

שלא עושה משימות 3 שעות.

מה בעצם ההבדל?

הרי אם לא מבצעים משימה זה כמו לא להתחרות

והאם העונש 3 שעות.?

בדו קרב, הכוונה

אבל גם זה בעייתי. בנוסף עצם העובדה שהם מדרדרים את עצמם במיקום, זה עצמו העונש. אבל אולי צריך לחשוב על עונש יותר מרתיע.

retardboi

New member
אנשים אמיתיים זה מונח יחסי

הליהוק העונה הרבה יותר דומה לליהוק של עונה במירוץ האמריקאי ששם רוב מוחלט של המתמודדים הם נאים ואתלטים (כאנקדוטה בעונה האחרונה שם זכו שתי דוקטורנטיות חנוניות לכימיה אז גם שם יש את ה"אנשים הרגילים"). רק ששם, למעט מקרים קיצוניים, אתה לא נתקבל באנשים שמוותרים בכל משימה שנייה בעיקר כי הם יודעים למה הם נכנסים ומה זה דורש מהם. אתה לא תראה שם אנשים שקונסיסטנטית מוותרים על משימות, מחליטים על פסק זמן זה מזה או נותנים לאחרים לעקוף אותם לא בגלל שהם סוסים קילריים רצחניים אלא בגלל שמבחינתם זה בכלל לא אופצייה.
בניגוד לשתי העונות הקודמות שהציגו קאסט מגוון יותר שקצת יותר מזכיר אנשים "רגילים" שמתחברים אליהם, למעט מקרים בודדים, הקאסט העונה מורכב מאנשים צעירים ונאים בכושר גופני טוב ולכן כל עניין ה"לראות את עצמנו במקומם" לא תופס כאן. הם סתם חסרי מוטיבציה.

Jason2

New member
אל תשכח

שעונה של המירוץ למיליון בארה"ב נמשכת 14 פרקים, כל פרק 40 דקות ובכל פרק יש משימות והדחה.
יכול להיות וסביר גם שכל הדברים שתיארת נשארים על רצפת העריכה. לא נראה לי שבמירוץ כזה אינטנסיבי אין רגעי שבירה ולא משנה כמה אתלטים הם.

Uri04

New member
ואל תשכח ש:

א) ישראלים הם בכיינים, זה נכון. אם אני לא טועה, בעונה ה-3 של "הישרדות" סיפרו שהמתמודדים תכננו פרישה המונית אם ההפקה לא תדאג להם לרשתות נגד יתושים. זה עבד. והם גם בכלל מקבלים ארוחות.
ב) הסטנדרטים של הפקה ישראלית נמצאים דיי קרוב לרצפה. גם בשל היעדר ניסיון וגם בשל עלויות הפקה נמוכות יחסית.
ג) אווירה של חוסר רצינות בשל הלחץ למשוך זמן מסך. לראייה - משימות מטומטמות שבחיים לא היו מתקבלות במירוץ האמריקאי (לנגב זיעה אחד מהשני? קרבות האבקות בין הצוותים? להסתובב במעגל ואז לזרוק חפצים לחישוקים? נו באמת)
ד) השמועות על כך שהכל גם ככה מכור, ההפקה מובילה ביד את הזוגות לכל מקום, עוזרת להם ומצ'פרת את הפייבוריטים שלה. במצב כזה, אם אני הייתי משתתף בתור אחד מהזוגות הפחות פופולאריים, גם אני הייתי מתייאש באיזשהו שלב.

Jason2

New member
ואם הזוג מתחרה ומפסיד בכוונה בשניה הראשונה?

טכנית הוא לא סירב להתחרות. משימת הדו קרב הזאת מלאה בסדקים וזה בגלל שזו המצאה של ההפקה הישראלית ולא חשבו עליה עד הסוף.

למעלה