לא אוהב את הליהוק העונה

אני מאוד אוהבת

את הליהוק, אני מוצאת את עצמי צוחקת ונהנית מהתוכנית ובעיני כל הויתורים רק מוסיפים חן לתוכנית.

SivanCA

New member
הליהוק לדעתי נעשה לפי משבצות קבועות

קראתי פה בפורום פוסט שרשמו (נדמה לי המספר ....25 משהו) שליהקו העונה די הרבה מקורבים ומפורסמים ביחד עם מתמודדים רגילים ושבגלל זה יש להם בעיה לשלב את כולם יחד במירוץ כאילו תחרותי. אולי בגלל זה יש הפעם פחות דמויות מצחיקות כמו אלירן ואיציק מעיין ובת אל סווארים וכאלה. זה באמת נראה ככה ומי שמקבל את המצלמה אלו בעיקר המפורסמים. מה שכן היה להם שכל לבחור מפורסמים חזקים כמו רז ואלכסה או דניאל ומאירי ככה שזה נראה שהם מקבלים זמן יותר מאחרים בגלל שהם חזקים ולא בגלל שהם כבר מוכרים וסלבס. את כל היתר הביאו כנראה בתור ניצבים של הסלבס ולכן אין להם סיבה אמיתית להתאמץ ולתת הכל.

just Orli

New member
רז ואלכסה סלבס? רק אני פספסתי את זה?

בחיים לא שמעתי עליהם קודם.
מה שכן שמעתי, זה שרצו לעשות עונה VIP, אבל לא היה כסף או משהו, אז התפשרו על לעשות עונה רגילה שיש בה כמה סלבס. אני חושבת שהעיקריים שבהם היו פנינה ובתה, ורוני ויעל - הבן של טופז לא סלב בפני עצמו (למרות שהוא דומה לאביו להפליא).

SivanCA

New member
אם כבר שאלת אז כנראה שפיספסת עוד כמה דברים

אם תגגלי תגלי שרז וגם אחותו פליטי ראליטי שדי חזק בביצה יחד עם אלכסה....
את נתפסת על המילה סלב ומפספסת שרשמתי *מקורבים/מפורסמים/מקושרים*.....
כמו עמיחי הבן של אילנית מהעונה הראשונה דניאל משחק באותה המשבצת. נכון שאבא שלו ז"ל לא יכול לעזור לו כמו שאילנית עם הקשרים שלה עזרה לעמיחי אבל בכל זאת טופז זה מותג ועדיין יש למשפחה קשרים ועדיין חייבים להם די הרבה במיוחד בערוץ 2...
וכן זה די פספסוס לא להבין שיש הבדל בין מי שבא מכלום לאודישן לבין מקושרים ומפורסמים או כאלה שכבר סלבס שבאים בלי אודישינים אלא עם סוכנים כדי לנהל משא ומתן ויכולים לבקש בקשות/תנאים/כסף..... כמו בכל וי.אי.פי וכמו כל מקורב/מקושר/מפורסם....

just Orli

New member
אה... אני מתנצלת שאני לא מתמצאת כמוך בביצת ה"סלבס"?...

אני לא רואה הרבה ריאליטי, ובהחלט לא טורחת לעקוב אחרי פליטי ריאליטי וכל מיני מקושרים לסלבס סוג ג' למיניהם. אז לא "פספסתי"... פשוט לא ידעתי את זה מלכתחילה, ולא ראיתי כל סיבה לדעת.

נטע הייתה הכי סבירה ויפה מהרעות

היה לה ארוס גבי שאחת הקופות בשבט -אפרת אמרה שהוא לא חתיך

נטע ממש יפה

SivanCA

New member
פנינה רוזנבלום לא מוכרת? איפה חיית ב-20 שנים אחרונות?

רוני סופרסטאר לא מוכרת?
השם דודו טופז לא מקושר/ מקורב....?

DANAMIR4

New member
אני דברתי על על אלכסה והחבר שלה

אבל אם כבר הזכרת את הבן של טופז, הוא אדם בפני עצמו, אבא שלו מת כבר כמה שנים, זכותו הלגיטימית להיות אדם בפני עצמו ולא הבן של.....

תכננו במקור עונת מפורסמים...

היא נפלה בגלל שחלק מהזוגות הידוענים דרשו יותר מדי כסף. אז הלכו בסוף על עונה רגילה עם משבצות ליהוק טיפוסיות (כמו בכל תוכנית ריאלטי למען האמת) והוסיפו חלק מאותם מפורסמים שלא דרשו יותר מדי כסף (פנינה רוזנבלום, הדואניות, הבן של דודו טופז).

הדס178

New member
ביקשו מדניאל טופז להשתתף

על תקן המפורסם? לא הוא ביקש? איך אתה יודע?

בעונה הראשונה אהבתי את הליהוק של אשר ומאור שהיו מצחיקים

ואחרי שאשר ומאור הודחו איבדתי עניין ולא המשכתי לצפות חוץ מאשר בגמר

בעונה השניה היו לטעמי הרבה זוגות מבדרים אבל דווקא הזוג הכי משעמם זכה

לא צפיתי בעונה השלישית בגלל הסוף העצוב של הגמר של העונה השניה

(יש לי חשד שהטענות שהחבלים בגמר היו במתח שונה נכונות)

בעונה הזאת (העונה הרביעית) הליהוק בינוני ואחרי שיפה הודחה אני מתקשה למצוא פייבוריט

הנטיה שלי זה לסמן את גל וליאל בתור פייבוריטים

אשר ומאור היו הגרוזיני השמן והחבר שלו?

שהיו נבוכים במשימת הכדים השבורים ולא עזרו ללירן כוהנר המהממת?

גםצופה

Member
מנהל
גם אני בהתחלה לא ממש התחברתי לליהוק...

אבל עם התקדמות הפרקים התחברתי לכמה מהזוגות - ובעיני הם בהחלט שווים לצוותים שהיו בעונות הקודמות...
&nbsp
בהתחלה ממש לא התחברתי לשי ועדי - אבל בפרק האחרון, בעיקר בזכות ההתנהגות שלהפם, מאד התחברתי אליהם...
&nbsp

למה למען ה' אין שני זוגות נורמלים בתוכנית השנה??

למה למען ה' אין שני זוגות נורמלים בתוכנית השנה??

אני מחכה שיהיו זוגות , אולי אפילו זוג אחד נורמלי העונה.

של שני גברים / נשים נורמלים,

לא ערסים, לא לירדים, לא מנשנשים, לא פקאצות, לא עולים חדשים עם עברית רצוצה.לא מתנשאים, לא אישה של החברה הכי טוב.
לא דוגמניות, לא דוגמנים. לא פרחות ולא ערסיות.

אנשים נורמלים מהישוב .

גברים / נשים, ישראליים, סבירים , רהוטים, פשוט נורמלים.

למה אני צריך לסבול עם זוגות הזויים למה?

למעלה