לא אוהב את הליהוק העונה

הדס178

New member
כי ככה עושים טלויזיה, זה למה

צריך אנשים מוזרים כדי למשוך צופים

דווקא וובה ואלה הם הכי אנשים נורמליים מהיישוב

אני מכירה המון זוגות ואנשים צעירים שדומים להם ולכן אני אוהבת אותם במיוחד.
אני לא מתחברת לזוגות כמו רז ואלכסה שרחוקים ממני כמו שמיים וארץ. אין שום דבר שיכול לחבר אותי אליהם באופן רגשי.
את וובה ואלה אני ממש אוהבת,הם מצחיקים אותי, הם אנושיים כל כך ובקלי קלות יכלו להיות השכנים שלי או החברים שלי לעבודה...

dar dahan

Member
שי שני הם זוג מעולה, גם אלה ווובה...

שי שני הם הכי זוג מהיישוב, הם באים מפאקינג קיבוץ, אלה ווובה רוסים עולים חדשים אקסים, נורמלים מאוד, גם מאירי ודניאל לא בעייתים.
ומה רע באוריאל וטום, אז הם הומואים, אז מה?
&nbsp

תשובה: בפנים::

שי שני הם הכי זוג מהיישוב, הם באים מפאקינג קיבוץ,

גבר שיוצא למירוץ עם אשת חברו זה מוזר מאוד ולא צנוע, ואני לא איזה צדיק גדול.
בנוסף, הזוג הזה הוא מציק, שני בכיינית , שי נטפל לטפל ולא לעיקר.

אלה ווובה רוסים עולים חדשים אקסים, נורמלים מאוד,

וובה נחמד וגם אלה, אבל אני אישית לא סובל את השפה הרוסית (אני אוהב ערבית ורומנית ואנגלית) , רוסית אני אוהב בסרטים
או שאני רואה את פוטין או את ליברמן או רוסים דתיים שמדברים (יש לי פטיש כ
זה).

גם מאירי ודניאל לא בעייתים.
זוג חזק נאה וחכם, אבל הם דוגמנים, ממתי אתה רואה אנשים דוגמנים. בנוסף הם מתנשאים (וחבל)

ומה רע באוריאל וטום, אז הם הומואים, אז מה?

טוב באמת, מדברים כמו נשים?! זה דוחה, איןלי בעיה עם הומואים (בעצם יש לי ואולי אני אבחר בפרימריז במנחם בן) חוץ מגועל
שאני רואה בן עם בן כל המחוות והדיבור הנשי מגעיל אותי.

נכון, אני חשוך,מה לעשות חשוך חשוך אבל אני מעדיף לסביות, ועדיף 190 ס"מ שחקניות כדורעף מקליפורניה (סנטה מוניקה/ברברה)
(אפשרי קרוספיט/משקולות או שחקניות לסרטים מבוגרים)

גם אני....

אולי לא מאוד, תמיד יש זוגות שאני לא סובל, אבל את הרוב אני אוהב. אבל עם המזל שלי, גם בעונה הזו יזכה זוג שאני לא רוצה שיזכה.

DDN

New member
אני דווקא מאוד אוהב את הליהוק

יש אנשים מעניינים, משעשעים, ותחרותיים.
&nbsp

כמהאפשר

New member
לא יכולה לומר דבר על הליהוק, אבל זה הפך מתכנית

שהייתה אחת התכניות שעדיין שמרה על צל של ריאליטי, תחרותיות אמיתית
לריאליטי טראש ערוך, מבוים, מתוסרט כמו כל השאר.
&nbsp
לצפות בזה זה כמו לצפות באופרת סבון.
&nbsp
משעמם.

איל51

New member
האמת שלי יש בעיה אחרת עם זוגות מסויימים

יש דברים שהם בסיסיים במרוץ הזה, והם אמורים להיות ידועים לזוגות מהשנייה שהם שולחים את טופס ההרשמה הראשוני. זה יותר בסיסי מהדרישה של ההפקה שלפחות אחד מבני הזוג יידע לנהוג על גיר ידני -
1. עברית תקינה, משהו שאפשר לנהל איתו שיחה עם הזוגות האחרים (למטרות חיבור) והבנה של משימות.
2. אנגלית בסיסית. לשאול שאלות פשוטות ולהבין תשובות לשאולות הפשוטות האלה.
3. כושר בסיסי.
4. הבנה שמתנתקים לכמה זמן מהחיים.

3 ו-4 עוד איכשהו אפשר להעביר, וגם אפשר להכניס אותם לקטגוריות של "לחץ שהצופים בבית לא מרגישים" ו"פציעות". אבל לגביי השפות זה מאוד מפריע.
אתם טסים לתחרות, שבה כל שנייה חשובה וכל הכוונה קריטית ואתם לא יודעים לשאול שאלה בסיסית כמו "איפה הכיכר הזאת והזאת?" או "איך מגיעים לרחוב כלשהו?"? לא צריך אנגלית ברמה גבוהה מידי, אבל לפעמים זה נראה כאילו זוגות מסויימים לא יודעים לחבר משפט הכי בסיסי באנגלית. וזה ברור שזה משהו מאוווד נחוץ בתחרות כזו. איך הם מצפים להסתדר בלי זה?

פרארי1

New member
בגיאורגיה רוסית הייתה הרבה יותר יעילה מאנגלית

מכיוון שסביר שאתה מתכוון בפוסט שלך בעיקר לוובה ואלה, אז יש מדינות בהן הטיעון שלך לא תופס.
מעבר לזה, אנשים גם מטיילים בעולם בלי קשר למירוץ, אז אתה מציע לעשות בבן גוריון בדיקות אנגלית ולא לתת אישור עליה למטוס למי שלא עובר את הסטנדרטים שלך?
למי שיש בעיה באנגלית, מן הסתם מודע לה ומנסה להתגבר על בעיית התקשורת בדרכים אחרות (תנועות ידיים, שפת גוף וכולי), למנוע בגלל זה מאנשים לנסות להתמודד על כרטיס למירוץ, זה מגוחך, שלא לאמר מפלה.
אותו דבר לגבי הדרישה לעברית כדי להתחבר לזוגות אחרים - אנשים מתקשרים בהרבה צורות ומי שאסרטיבי, יתחבר למרות קשיי שפה, כשם שלא כל מי שדובר עברית רהוטה יתחבר אוטומטית לאחרים.

איל51

New member
דיברתי על המירוץ במכלול, לא על מדינה אחת

דיברתי גם על אלה ווובה, וגם על יוכי ולינור לצורך העניין (שלא ידעו איך להגיד "כיכר" באנגלית).

מה הקשר בין טיולים ברחבי העולם לבין מירוץ? בטיולים אתה לא בלחץ זמן, לא משנה אם תאחר בכמה דקות ליעד ולא משנים הרבה דברים שיש במירוץ. כשאתה בתחרות, אתה לא רוצה שיהיו לך לפחות את התנאים הבסיסיים להצליח?
לא לתת אישור עלייה למטוס? טוב שלא לקחת את מה שרשמתי לקיצוניות. זה הכי חשוב. דיברתי על המירוץ ועל המירוץ בלבד, בלי קשר לטיולים רגילים בעולם.
חוץ מזה, שברור שמבחינת התוכנית אין בעיה בקטע הזה, ואני לא "אוסר" או "מונע" מאף אחד לעלות למטוס או להצטרף לתוכנית. פשוט הבעתי את דעתי שאומרת שיש דברים בסיסיים שאתה צריך בתחרות כזו, אחד מהם זה לדעת אנגלית. זה לא אומר שמי שלא יודע לא יכול להשתתף, זה רק אומר שהרבהההה יותר מסובך להסתדר בלי זה.

פרארי1

New member
אכן יותר קשה, אבל לא בלתי אפשרי

וכאמור, יש מספיק מקומות, לא רק גיאורגיה, בהן אנגלית לא שגורה בפי המקומיים, זה יכול להיות בברה"מ לשעבר, דרום אמריקה, סין וכולי.
מי שנרשם מודע למגבלות שלו ומוכן להתמודד איתן, מי שנכשל בהתמודדות, עף.

למעלה