לא!! אני יותר סטלין!

לא!! אני יותר סטלין!

הצעת חוק איסור השימוש בסמלים וכינויים נאצים, התשס”ז-2007 / קולט אביטל הצעת חוק-יסוד: בחירות מיוחדות לראשות הממשלה / ישראל כץ ההצעה לבחירות ישירות לראשות הממשלה מנוגדת לחוק יסוד: הכנסת, לכן יש לחוקק חוק יסוד חדש, חד פעמי, לבחירות ישירות לראשות הממשלה עוד 60//90 יום. חוק יסוד!! חד פעמי. הצעת חוק לתיקון פקודת התעבורה (הצגת משך הזמן שנותר לאותות ברמזורים), התשס”ז-2007 מפלגת הגימלאים, נו מה. הצעת חוק הגבלת גישה לאתרי אינטרנט למבוגרים,התשס”ו-2006 / אמנון כהן !!!!!!!!!!!!!!!!!! וכמובן, הדובדבן, עברה בקריאה טרומית הצעת חוק האוסרת קיום מצעדי גאווה בכל מדינת ישראל-איראן.

antreprize

New member
האחרון ממש מעצבן אותי.

גם הומואים הם בני אדם ואזרחי המדינה ואין שום סיבה(חוץ מסיבה הדתית-טיפשית) למנוע מהם לקיים את המצעד.

noamgk

New member
אתה ממש מוסרי!

גם דתיים, חרדים (וחילונים רבים, אם לא רוב) הם בני אדם ואזרחי המדינה, ואין שום סיבה לפגוע ברגשותיהם, באמונותיהם וברצונם רק בגלל שקבוצת מטורפים רוצה לצעוד ברחובות הערים בעירום. חוץ מהסיבה הליברלית-טיפשית אין שום הצדקה לקיום המצעד, וגם סיבה זו אינה רלוונטית, בהתחשב בעובדה שהיא באמת טיפשית...

antreprize

New member
תהיה רציני.

החרדים לא באמת נפגעים מההומואים, הסיבה היחידה שההומואים מפריעים להם היא שבספר הזה של החרדים כתוב שהומואים זה רע. המצעד לא אמור להיות בשכונות חרדיות(ועד כמה שידוע לי הוא יהיה רק מחוץ לחומות). הגיע הזמן שהחרדים יבינו שהחוקים שלהם תקפים רק אצלהם ושהחוקים של המדינה תקפים לכולם, המדינה הזאת היא דמוקרטית ולכל אחד מותר לצעוד איפה שבא לו. סיבה ליברלית טיפשית? החוק אומר שישראל דמוקרטית, המצעד לא נערך בשכונות חרדיות, החרדים לא חייבים לבוא למצעד, ההומואים לא מתכוונים להרעיל את החרדים, ואין שום סיבה למנוע את המצעד הזה. איך הם פוגעים בחרדים? ע"י כך שהם מרחיקים את המשיח?

רוני13

New member
גם מדינת ישראל מוגדרת...

כמדינת היהודים. איפה היהדות בעניין?

אתה יודע,

הכאפה שתחטוף עוד כמה שנים יחד עם התיעוב העצמי הרטרואקטיבי שווים הכל. או שאתה עושה את זה כדי שגרופיות יציעו לך להתקלח איתן? בכל מקרה, תשיג מח. קבלת עצה בחינם. (ולשאלתך - "על שנאת חינם חרב בית המקדש" // "כל המלבין פני חברו ברבים כאילו שופך דמים")

רוני13

New member
אממ...

החלק הראשון של ההודעה ממש לא מובן-כמו הרבה הודעות שלך. זה קצת מצחיק שמישהו שסותר את דברי התורה מביא ציטוטים מהתורה-קוראים לזה אבסורד. או שמאמינים בה או שלא... קודם כל החרדים הם אלה שאולי שונאים אותם לדתיים יש רק בעיה עם זה שהם עושים את זה בירושלים(כמובן שלא היינו מתנגדים לביטול כל מצעד כזה). שנית כל באותה תורה שהבאת ציטוטים ממנה שכביכול "תומכים" בדברייך כתוב גם שאסור להיות בעל נטיות הפוכות אז בזה שאנחנו מתנגדים לתופעה(/מחלה) הזאת אנחנו לא עוברים על שום איסור...אם את רוצה תשובות יותר מעמיקות(שלא בטוח שהמוח שלך יבין) תפני לרב בשאלה שלך ואני יכול לתת לך גם עצה בחינם גשי לאתר "כיפה" יש שם "שאל את הרב" ואת יכולה לשאול כל שאלה שרק בא לך.

antreprize

New member
אני חושב שאתה לא מבין מה ההבדל

בין תיאוקרטיה למדינה שבה יש צביון דתי מסויים(במקרה של ישראל מדובר ביהדות).

noamgk

New member
פשש.

"החרדים לא באמת נפגעים מההומואים, הסיבה היחידה שההומואים מפריעים להם היא שבספר הזה של החרדים כתוב שהומואים זה רע." - טיעון מדהים, יש לך עוד כאלה? דמוקרטיה - שלטון העם. הרוב קובע, תוך התחשבות בזכויות המיעוט, כולל חופש הדת. אתה פוגע בדתו של אחר, ולכן אתה פוגע בדמוקרטיה. ירושלים היא קדושה, וכך כל ארץ ישראל, ועל כן אנו והחרדים מתנגדים למצעד. קיומו פוגע בדתנו ובאמונתנו, לא פחות משהוא פוגע בצביונה היהודי של המדינה הזאת.

antreprize

New member
כל פעם שאני מדבר עם חרדי

אני רואה שאתם פשוט לא מבינים מה זה דמוקרטיה ושאתם משתמשים בתירוץ של "התחשבות במיעוט" כדי לכפות את דיעותיכם על אחרים.אם אתה רוצה להמשיך את הדיון הזה אני ממליץ לך לבדוק מה זה דמוקרטיה. מצעד הגאווה פוגע רק בדבר אחד: הוא פוגע בניסיון של החרדים לכפות את החוקים הפרימיטיביים שלהם ששיכים לתקופת ימי הביניים ושתקפים רק אצלם על כל היהודים במדינה הזאת, וכדי להצדיק זאת הם משתמשים בתירוץ עלובים כמו "שמירה על הצביון היהודי" ו"התחשבות במיעוט" בלי להבין את המשמעויות שעומדות מאחוריהם.

noamgk

New member
אני לא חרדי, נעים להכיר.

אתה בטח מבין מה זה דמוקרטיה, ולכן אני מצפה ממך להסביר לי (ולשאר הפורום, אולי גם הוא לא מבין)... זה לא תירוץ, זה חלק מהמשטר, ובמקרה הזה החרדים בצד של הרוב בכל מקרה. ועם דמגוגיה זולה אני לא מתעסק... רק תשתדל למתן את כעסך.

antreprize

New member
בשמחה:

http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%93%D7%9E%D7%95%D7%A7%D7%A8%D7%98%D7%99%D7%94 מעניין, ידעת שזה דמגוגיה להאשים מישהו בדמגוגיה(מעניין מה זה אומר עליך)?

noamgk

New member
אני יודע להשתמש בויקיפדיה.

ביקשתי הסבר ממך, לא מקישור. ביקשתי שתסביר לי למה נראה לך שזכויות המיעוט אינן חלק מהדמוקרטיה, שהרי על זה התפלצת. משפטים מא-גניבים לא עושים לי את זה כל כך, אבל אם אתה אומר... בכל זאת, מתן את הכעס.

antreprize

New member
זכויות מיעוט הן כן חלק מדמוקרטיה,

הבעיה היא שהחרדים משתמשים בסעיף הזה כל כך הרבה פעמים עד שזכויות המיעוט הפכו לכפייה. אני לא כועס, אתה זה שכועס(גם אני הייתי כועס אם התוכנית שלי להשמיד את ההומואים שמזהמים את החברה האנושית הייתה נכשלת).

noamgk

New member
המקרים חוזרים ונשנים.

מדובר באותם נושאים, ובעיקרון אחד ויחיד - תמיד: שמירה על כבוד התורה. זה כל מה שהחרדים דורשים. יש גם מה שנקרא "עריצות הרוב", שגם לא כל כך לרוח הדמוקרטיה, וגם עליה כדאי לך ללמוד. אני לא כועס בכלל, וממש לא זכור לי שציינתי באיזושהי הודעה שלי שאני מעוניין להשמיד הומואים שמזהמים את החברה. אני דורש שתפנה אותי להודעה ממנה הסקת מדבריי דבר כזה. (ותשתדל לא להתעלם מהבקשה, תודה.)

antreprize

New member
אוקיי, אז נשמור על כבוד התורה.

אבל איפהנכנס הקטע שבו מבטלים את מצעד הגאווה? עריצות הרוב זה משהו שבכלל לא קשור לדיון הזה, אם היית היודע מה זה היית יודע למה. ואני דורש שתלמד מה זה סרקזם.

noamgk

New member
פה בדיוק:

ירושלים - עיר קדושה ליהודים שומרי תורה ומצוות (וליהודים בכלל, חבל שהרבה מתכחשים לכך). צעידת הומואים בעיר - פגיעה בכבוד התורה, היות ומשכב זכר אסור מהתורה, וכן חוסר הצניעות לא תואם לרוח היהדות. זה קשור בעקיפין, כי יש פה דריסה של מיעוט ע"י הרוב (ובעצם זה הפוך - דריסה של המיעוט את הרוב, כי הרוב לא מעוניין בקיום מצעד הגאווה בירושלים ובכל זאת הוא מתקיים). כשתלמד מתי ואיך להשתמש בו, אני אלמד מה זה.

antreprize

New member
אין כאן דריסה של מיעוט ע"י הרוב,

יש כאן דריסה של ניסיון כפייה של מיעוט קטן ופרזיטי ששולח את חשבונותיו אל האזרחים החילונים והלא יהודים של המדינה הזאת שפעם אחר פעם מנסה לכפות את דתו וחוקיו על מדינה שלמה.

למעלה