לא!! אני יותר סטלין!

noamgk

New member
אתה בוחר לראות את זה ככה.

זו בעיה שלך, אם אתה מאמין לעצמך. ירושלים היא עיר דתית ברובה, ולכן עליך להתחשב בציבור הדתי שבה (הן היהודי והן הערבי). תדמיין, למשל, ששלטון חרדי היה מעביר חוק במדינת ישראל, לפיו כל הטלויזיות ברחובות החילוניים תזרקנה מהבתים ביום X כחלק מ"מצעד הטיהור" או משהו כזה. גם אז זו מבחינתך "ניסיון כפיה של מיעוט קטן ופרזיטי", למרות שזה השלטון. שים לב, למרות המשל הגרוע, בשני המקרים מדובר בהחלטה של קבוצה מסוימת לצאת נגד קבוצה אחרת (עזוב עכשיו רוב-מיעוט) ולפגוע בדרך חייה.

antreprize

New member
זה נחמד שאתה לוקח דברים שנכונים לגביך

ומשליך אותם עליי.ירושליים היא עיר דתית ברובה, אבל היא גם עיר בירה של מדינה דמוקרטית והמצעד עובר בשכונות חילוניות אז אין שום סיבה לבטלו. "אם שלטון חרדי היה מעביר חוק במדינת ישראל, לפיו כל הטלויזיות ברחובות החילוניים תזרקנה מהבתים ביום X כחלק מ"מצעד הטיהור" או משהו כזה. גם אז זו מבחינתך "ניסיון כפיה של מיעוט קטן ופרזיטי", למרות שזה השלטון." נכון, כי זה שהחרדים שולטים במדינה לא הופך אותם לרוב.

noamgk

New member
"שכונות חילוניות"?

אילו שכונות בדיוק? ולמה אתה חושב שבעיר שרובה דתיים לא מסתובבים דתיים בכל מקום? כמובן, אל תשכח שירושלים קדושה לכל המאמינים, ולכן פגיעה בקדושתה פוגעת אפילו באנשים שאינם תושבי העיר. "כי זה שהחרדים שולטים במדינה לא הופך אותם לרוב." - אם הם בשלטון, אז הם כנראה עלו בדרך דמוקרטית. הרי על דמוקרטיה אנחנו מדברים פה, לא? אני מת על הטיעונים האלה... אם כמו שאתה קורא את הודעותיי אתה קורא את המציאות, אני בכלל לא מתפלא שאתה לא מבין כלום.

antreprize

New member
....

"אם הם בשלטון, אז הם כנראה עלו בדרך דמוקרטית. הרי על דמוקרטיה אנחנו מדברים פה, לא? אני מת על הטיעונים האלה... " שמעת על דבר קטן שקוראים לו מהפכה?סביר להניח שככה יעלו החרדים לשלטון(אבל מצד שני, יכול להיות שזו תהיה דרך דמוקרטית, אחרי הכל החרדים הם משתמטים ואין סיכוי בעולם שהם ידעו להפעיל נשק).

noamgk

New member
ע-נ-ק. ../images/Emo6.gif

גם אם נתעלם מהעובדה שבכלל אין לחרדים רצון כלשהו לשלוט במדינה הזאת (או כל אחת אחרת פרט לזו שיקים המשיח בעז"ה, על פי משנתם), הרי שבסך הכל נתתי דוגמא היפותטית למצב מסוים, כדי להבהיר לך למה דעתך כל כך עקומה, מוטעית ומגמתית).

סלוניק

New member
מה מטופש בליברליות?

ומעבר לכך, איך רגשותיהם של החרדים נפגעים? תמהני.

noamgk

New member
שום דבר.

אבל בליברליות-טיפשית יש הרבה דברים מטופשים. למשל: לאפשר לחולי נפש להסתובב ערומים ברחובות תחת חסותו של החוק. רגשותיהם נפגעים בכך שהם צריכים לראות טומאה בעיר של קודש. מה לא ברור?

antreprize

New member
הומואים הם לא חולי נפש.

זה נטייה מינית טבעת לחלוטין(לדוגמה, בטבע יש חיות הומואיות!), אני מסכים איתך שיש בעיה בזה שהם מסתובבים ערומים, אבל אאל"ט הם הבטיחו שבירושלים הם יקימו מצעד צנוע(לא צנוע של חרדים, צנוע נורמלי). הרגשות של החרדים נפגעים בגלל שהם רואים שהם נכשלו בכפיית הדת היהודית על אחרים, ולא בגלל שהם רואים טומאה, ואם כבר מדברים על טומאה, אתה יכול להסביר לי מה כל כך רע בהומואים?

S h a y D u

New member
אגב, הרגשות של החרדים לא נפגעים כתוצאה

מכך שהם "רואים שהם נכשלו בכפיית הדת". להזכירך יש לא מעט חרדים שתומכים במפלגות כמו שינוי וכד'.. והם לא מתנגדים להפרדת הדת מן המדינה, מסיבה שהם מאמינים שכל אדם יכול ללכת בדרכו האישית שלו מבלי להיות תלותי בשלטון. לעומת זאת, ההומאים כן נפגעים רגשית מכך שהם רואים שהם לא מצליחים להתקבל בעיני האוכלוסיה החרדית/מסורתית, לכן הם החליטו לקיים את המצעד דווקא בירושלים. כשהם טוענים שהם החליטו לעשות זאת כיוון שזו בירתם - בולשיט מצוץ מן האצבע! זה לא המניע שלהם בכלל! לא פלא שהמצעד בשנה שעברה תוכנן להתקיים תחילה במסלול שעובר בשכונת מאה שערים או שכונות חרדיות אחרות.

antreprize

New member
נראה לי שהתבלבלת בקטע עם ההומואים,

זה בדיוק הפך. ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- במחשבה שנייה: יכול להיו תשאתה צודק, באמת שמעתי משהו על זה שההומואים הולכים להשתלט על העולם.

S h a y D u

New member
דווקא לא התבלבלתי...

המניע הסמוי של ההומואים והלסביות לקיום המצעד בירושלים הוא לנסות לשבור את המוסכמות היהודיות-מסורתיות. במלים אחרות לדרוש: "חרדים - תכירו בנו !". זו כמובן אוטופיה בלתי ישימה (וסמויה).

noamgk

New member
היי, זה גאוני...

גם אסטמה זו לא מחלה - אני מוכן להתערב שראיתי כלב בצער בעלי חיים שיש לו אסטמה! יקירי, בעלי חיים אוכלים את טרפם בלי לבשלו, ואפילו בלי סכין ומזלג. האם זה ראוי לאדם לעשות כמוהם? אל תתחיל להשוות אפילו. יש אדם, ויש חיה. גם סכיזופרניה זו נטיה מוחית טבעית לחלוטין. הניתוחים שלכם את הציבור החרדי כל כך מגוחכים, שאני מתבייש להתייחס אליהם. צאו מנקודת הנחה שלא תמיד המציאות היא כמו שהייתם רוצים שתהיה...

antreprize

New member
אסטמה זה כן מחלה, הומוסקסואליות היא לא מחלה.

כן, למה שבי אדם לא יאכלו בשר בלי לבשל אותו? אם האיטלקים יכולים לאכול קרפצ'יו אז אני מניח שגם אנחנו יכולים. בני האדם הם חיות, נכון, אנחנו קצת יותר חכמיםמהם ויש את הקטע של הבושה, אבל בתכל'ס, אנחנו חיות. סכיזופרניה היא ממש לא נטיה מוחית טבעית, זו מחלת נפש. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח, super LOL. הניתחוחים שלנו את הציבור החרדי הם יותר מדוייקים מהניתוחים שלכם של קהילת ההומוסקסואלים. המציאות היא אולי לא תמיד כמו שנראה לנו, אבל בציבור החרדים היא רוב הפעמים לא כמו שהם רוצים שהיאתהיה.

noamgk

New member
תראה,

גם אם תחזור על דבריך אלפי פעמים, זה לא ישנה את העובדות. אז אתה יכול לומר "זה כן מחלה, זה לא מחלה", אבל זה לא יוביל אותנו - במיוחד אותך - לשום מקום. נתת פרמטר להבנת התנהגות מסוימת כמחלה או לא (הסתכלות על בעלי חיים), ונתתי לך דוגמא נוספת. אתה מעוניין לקפוץ מחר על כבש ולנגוס בו בעודו חי ומהלך? בבקשה. רק שתדע, אני בטוח שאיטלקים לא עושים את זה. בקשר לסכיזופרניה - הייתי ציני, אם לא הבנת. השאלה היא איך אתה מסתכל על דברים חריגים: פה הסטיה היא להזות דברים, עיוותים מוחיים, ושם היא משיכה מינית לבני מינך. זה שעברו חוקים וקמו אירגונים שתובעים לשנות את המציאות לפי ראות עיניהם תחת עינה הפקוחה של הדמוקרטיה לא אומר שהעובדות השתנו: הומו הוא אדם חולה. "הרגשות של החרדים נפגעים בגלל שהם רואים שהם נכשלו בכפיית הדת היהודית על אחרים, ולא בגלל שהם רואים טומאה..." - מה כל כך מדויק בניתוח העילג והמגושם הזה? החרדים אמנם פועלים לשינוי המציאות, כל נושא ועיניינו הוא, אבל אתם מעוותים את המציאות בדבריכם, ועוד מאמינים לעצמכם...

antreprize

New member
הומוסקסואליות היא לא סטייה,

ואם היא הייתה אז המדע היה מכיר בכך והוא לא. הומו הוא לא אדם חולה, כי אם הוא כן היה אז האגודה הפסיכיאטרית האמריקנית לא הייתה מוציאה בשנת 1973 את ההומוסקסואליות מרשימת ההפרעות הנפשיות. אנחנו לא מעוותים כלום, אנחנו רואים את החרדים מנסים כל פעם מחדש לעקם את הדמוקרטיה ולכפות את הדת היהודית על אזרחי ישראל, כולל על האזרחים הלא יהודים.

noamgk

New member
ומה כל כך רע בהומואים?

פשוט - מיחסי מין בין גבר לגבר / אישה לאישה לא באים ילדים. טבעי טבעי, אבל ההזדווגות בטבע, וכן אצל האדם, מטרתה להביא ילדים, ולא הפקת הנאה בלבד.

antreprize

New member
ליחסי מין אין מטרה אחת בלבד.

נכון, מיחסי מין אפשר להביא ילדים אבל גם אפשר להביא הנאה, ואין שום דבר רע בזה. ורק שתדע, שמעתי פעם על השערה שאומרת שבאוכלוסייה על סף התפוצצות אוכלוסין יש יותר הומואים מבאוכלוסייה שלא על סף פיצוץ אוכלוסין. ונחש מה, בגלל הדתיים, מכל הדתות, יש כיום 6 ומשהו מליארד בני אדם על הפלנטה הזאת, שזה יותר מדי.

למעלה