לא!! אני יותר סטלין!

noamgk

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

ככה תשכנע אותנו (או את עצמך?) שהומואים מביאים ילדים לעולם?!
זה שאפשר להביא הנאה, זה לא אומר שזה העיקר. יחסי מין, הזדווגות, באה להביא חיים לעולם, המשכיות, פריה ורביה. אתה לא באת מהנאה של שני גברים, אתה באת משני הורים - זכר ונקבה. אתה מתווכח בצורה כל כך אווילית על העיניין הזה, שזה פשוט מעורר גיחוך. הרי אתה יודע שאני צודק, וזה שאתה חושב שהנאה היא גם סוג של חובה קיומית זה לא אומר שזה טיעון נגד מוחץ ו...צודק. בקשר לדתיים, אני אחסוך מעצמי את המאמץ לענות על הטענה המדהימה שלך. במקום זה - אני ממליץ לך להתאבד. יש פה יותר מדי אנשים... (קח איתך גם את כל השכונה, אם תצליח.) [כמובן, אני לא באמת ממליץ לך להתאבד חלילה. שמתי לב שקשה לך לקלוט ציניות...]

antreprize

New member
הומואים לא מביאים ילדים לעולם,

אבל זה לא הופך אותם למחלת נפש או למשהו פגום. ליחסמי מין יש שני תפקידים עיקריים: הנאה, והבאת צאצאים. בימי הביניים ובתקופות אפלות אחרות רק הסיבה השנייה היא לגיטימית, אבל, אנחנו עוד לא חיים באיראן, וזה אומר שהומואים הם בסדר גמור למרות שהם לא יכולים להביא ילדים. אני לא יודע שאתה צודק, בעיקר בגלל שאתה טועה, ואני מניח שאתה לא תבין את זה כי אתה דתי(לי אתה נשמע כמו חרדי, אבל אם אתה אומר שלא, אז כנראה שאתה צודק). מה הבעיה שלך לענות על הטענה של הדתיים? קשה לך להודות שהפסוק שאומר "פרו ורבו" תורם להרס המוחלט והתמידי(לאלפי השנים הקרובות) של העולם? אני לא י

noamgk

New member
הנאה היא לא תפקיד.

היא אמצעי. אמצעי למשוך בעלי חיים (ובני אדם) ולהביאם למצב של הזדווגות אחד עם השניה. אין פה שום תפקיד. בימי הביניים נהנו פחות? אז מה לא לגיטימי? הומואים הם בסדר גמור, בדיוק כמו שחולי מניה-דיפרסיה הם בסדר גמור. אני לא טועה. אני מביא לך הוכחה ברורה והגיונית למה הומואים ולסביות הם תופעה לא טבעית. עד עכשיו לא שמעתי ממך שום טיעון נגדי המניח את הדעת. למעשה, כל מה ששמעתי ממך זה "ימי הביניים" ו"איראן". אני נשמע לך חרדי? איך נשמע חרדי? התורה של החרדים שונה משלי? אני אענה לך: לא כל אוכלוסיית העולם היא דתית, ולא בכל הדתות יש מצוות "פרו ורבו". ישראל, למשל, היא מקום מאוד צפוף יחסית, ואין לכך שום קשר לכמות הדתיים פה (אחוז הערבים והדתיים גם יחד קטן מאחוז החילונים).

antreprize

New member
בטח שהנאה היא תפקיד,

כל מי שסובל בחיים שלו יגיד לך שההנאה לא משחקת אצלו תפקיד, וכל מי שנהנה מאוד מהחיים שלו יגיד לך שההנאה משחקת אצלו תפקיד גדול מאוד. אני מבין שבדת שלך צניעות היא דבר חשוב מאוד, אבל אתה חייב להבין שפה זה לא ימי הבניים ושבעולם המודרני(שאתה לא חלק ממנו) הנאה היא חלק גדול מאוד.בימי הביניים הרבה אנשים סבלו(בעיקר מאנשים דתיים כמוך שהיו חלק מדת אחרת וסדיסטית לא פחות). הומואים הם בסדר, חולי מניה דפרסיה הם לא בסדר כי מניה דפרסיה היא מחה והומוסקסואליות היא לא מחלה. אתה כן טועה, אתה מביא לי הוכחה(שהיא לא הוכחה) לכך שהומואים הם לא בסדר. למעשה, כל מה ששמעת ממני הוא "ימי הביניים" ו"איראן" בגלל שהדת שלך מונעת ממך לשמוע כל טיעון הגיוני ונכון. כן אתה נשמע לי חרדי, לא יכול להסביר את זה, זה סוג של אינטואיציה(אולי יום אחד תצא מארון כלשהו ותבין שאתה חרדי, שלדעתי, זה סוג של מחלת נפש, כמו כל סוג של דת). נכון, לא כל אוכלוסיית העולם היא דתית, אבל מחצית(לפחות!) מאוכלוסיית העולם היא דתית(מוסלמים+נוצרים=3 מליארד אנשים), והם כן גרמו להתפוצצות האולוכסייה(וגם האחרים תרמו חלק משמעותי). ד"א, לא דיברתי רק על הדתיים פה, דיברתי על הדתיים בכל העולם.

noamgk

New member
מה היה לנו פה...

- חזרה על אותם הטיעונים? יש: "אני מבין שבדת שלך צניעות היא דבר חשוב מאוד, אבל אתה חייב להבין שפה זה לא ימי הבניים ושבעולם המודרני(שאתה לא חלק ממנו) הנאה היא חלק גדול מאוד.בימי הביניים הרבה אנשים סבלו(בעיקר מאנשים דתיים כמוך שהיו חלק מדת אחרת וסדיסטית לא פחות)." - קביעת עובדות בלי ביסוס הגיוני? יש: "הומואים הם בסדר, חולי מניה דפרסיה הם לא בסדר כי מניה דפרסיה היא מחה והומוסקסואליות היא לא מחלה." - ימי הביניים? יש... (ר' לעיל) - עוד קביעת עובדות בלי ביסוס הגיוני? יש: "כל מה ששמעת ממני הוא "ימי הביניים" ו"איראן" בגלל שהדת שלך מונעת ממך לשמוע כל טיעון הגיוני ונכון." תעשה לי טובה. כשתשמיע טיעון כזה, אני בהחלט אשים לב אליו. עד עכשיו שמעתי רק קישקושים הנובעים משילוב של בורות ורצון להוכיח את עצמך תוך הצגת חזות של "ליברל מתקדם ונאור". - קישקושים לרוב? יש: "כן אתה נשמע לי חרדי, לא יכול להסביר את זה, זה סוג של אינטואיציה(אולי יום אחד תצא מארון כלשהו ותבין שאתה חרדי, שלדעתי, זה סוג של מחלת נפש, כמו כל סוג של דת)." אתה לא יודע מה זה חרדי, אתה לא יודע מה זה דתי, ואין לך שמץ של מושג מהי תורה ומיהם מאמיניה. ככל שתפנים זאת יותר מהר, כן ייטב. (לצורך זה עליך לרדת מהר השחצנות עליו טיפסת.) "כל מי שסובל בחיים שלו יגיד לך שההנאה לא משחקת אצלו תפקיד, וכל מי שנהנה מאוד מהחיים שלו יגיד לך שההנאה משחקת אצלו תפקיד גדול מאוד." ו---וואו. אני יכול להביא לך לפחות שני אנשים (!!!) שיגידו לך שזה לא נכון!
אם אתה טוען שאני - או הדתיים בכלל - לא נהנים מהחיים שלהם, זה רק מוכיח עד כמה אתה בור. לנוצרים אין הרבה ילדים בד"כ (רובם לא מאמינים הדוקים בחיי היום יום), ואצל המוסלמים לא נראה לי שיש מצווה כזו - זה פשוט חלק מאימפריאליזם דמוגרפי של האיסלאם בעולם. "וגם האחרים תרמו חלק משמעותי" - גדול. גם אתה ומשפחתך וחבריך לוקחים חלק משמעותי בטרור הזה. חייבים להשמיד את האנושות. (לסטאלין והיטלר ימ"ש כבר אמרת תודה? עשו דילול אוכלוסין לפני כמה שנים...) קרא שוב את החלק על ישראל בהודעתי, תוך שימת דגש על "למשל,". (אם אתה לא יודע מה זה משל, תעדכן...)

antreprize

New member
אז מה היה לנו פה?

*אתה חלק מדת שהביאה המון סבל לעולם ושגרמה המון מוות. *אתה חלק מקבוצה של אנשים שחייה בעבר. *אתה מתחזה לבן אדם שמבין מהי דמוקרטיה. *אתה מנסה לכפות על אנשים חוקים. *אתה טוען שהומוסקסואליות זו מחלה למרות שהוכח מעבר לכל ספק שהיא לא.

noamgk

New member
זה לא מה שהיה לנו פה...

זה בסך הכל שוב אותם טיעונים שחוקים, דמוגוגיים וממש לא נכונים שאתה נוהג לכתוב כל פעם מחדש בכל הודעה (חשבת לעשות העתק-הדבק וזהו?). "הוכח מעבר לכל ספק...". כמובן.

antreprize

New member
זה כן מה שהיה לנו פה,

אבל זה בסדר, אני סולח לך כי אתה דתי. עוד כמה שנים אם יהיה לך מזל אתה צליח לברוח מהדת אל העולם האמיתי ואז אתה תקבל כאפה חזקה שאני מקווה שתחזיר אותך למציאות. אני הראיתי לך שאגודת הפסיכיאטרים האמריקנית הוציאה את ההומוסקסואליות מרשימת מחלות הנפש, הנה, הוכחתי לך מעבר לכל ספק שהומוסקסואליות היא לא מחלה נפשית. אם אתה רוצה להתעלם מהעבודות זו כבר בעיה שלך.

noamgk

New member
הנה נגמר הויכוח...

יצא המרצע מהשק. (מכוון גם להודעה מלמעלה.) שבוע טוב.

antreprize

New member
אני שמח שהוויכוח הזה נגמר ושהבנת

שאין שום דבר רע בהומוסקסואליות.

noamgk

New member
לא,

אני בעיקר שמח שהבנו שאתה ילד קטן, שכאשר נגמרים לו הטיעונים - הוא יורד לפסים אישיים. (לא שאפשר לרדת מתחת לרמה שאתה הגעת אליה...)

antreprize

New member
אני לא ירדתי לפסים אישיים,

אני פשוט מחזיר לך באותה מטבע- אתה טענת שהומוסקסואליות היא מחלה ואני טוען שדת היא מחלה, אין כאן שום ירידה לפסים אישיים. וד"א, עד כמה שידוע לי אני לא תינוק(ואם אני כן, אז אני התינוק היחיד בעולם שילמד בתיכון בסוף החופש)

ךםך. ../images/Emo163.gif

'הרי אתה יודע שאני צודק, וזה שאתה חושב שהנאה היא גם סוג של חובה קיומית זה לא אומר שזה טיעון נגד מוחץ ו...צודק.' הנאה היא בהחלט חובה קיומית-ואם יש שני גברים שמוצאים לנכון לקיים יחסי מין אחד עם השני כהנאה, לא אתה ולא אף אדם אחר רשאים לשלול מהם זאת. ושוב, הנאה היא בהחלט חובה קיומית-אדם שאין לו רגעי הנאה בחיים יתקשה להגדיר עצמו כאדם.

noamgk

New member
היא לא חובה קיומית.

חובה, אבל לא קיומית. ברור שטוב להנות וטוב להיות שמח, אבל הנאה היא לא הדבר שיחזיק את האנושות מדור לדור, ויקיים את האדם על פני האדמה. כמו כן, לא כל הנאה צריכה לבוא מדבר פסול. אפשר להנות גם מבילוי עם חברים, מקריאת ספר ומצפיה בסרט, משתיית קולה או משינה טובה. לא חסרות הנאות בעולם הזה. אתם מקטינים ראש וזה מתיש.

אני מקטינה ראש? ../images/Emo163.gif

אתה שמת לב שהרגע קראת להנאה של אדם 'פסולה'? come on אין שום חוק (מלבד פירושי תנ"ך למיניהם אשר רבנים החליטו להוסיף) אשר אוסר להיות על הומואים להיות ביחד. יש חוק שאוסר על פדופיליה, על רצח, או על אונס. אבל אין שום חוק שאוסר על הומואים להיות ביחד. כאשר אנשים קוראים לאהבת גברים מחלה, אני מתקשה להבין איך הם בעצמם לא רואים שהם חולים אנושים במחלה הרבה יותר גרועה- הומופוביה.

noamgk

New member
לא אמרתי שההנאה פסולה,

אמרתי שיש הנאות שבאות מדברים פסולים. למשל, אדם שאוהב לרצוח נהנה מדבר פסול. אדם שאוהב לאנוס - כנ"ל. יש הנאות אסורות. יש הנאות שבאות ממקומות פסולים. יש פסוק מפורש בתורה שאוסר על משכב זכר (והתורה היא גם דברי רבנים - תושב"ע). הומופוביה היא לא מחלה. היא פשוט לא קיימת. אני לא באמת מפחד מהומואים, אני פשוט מציע לשלוח אותם לאנשי מקצוע שיעזרו להם להשתחרר מהמחלה.

antreprize

New member
כן, אתה לא מפחד מהומואים,

אתה פשוט מפחד שהם יסממו אותך ויהפכו אותך להומו, נכון? הומוסקסואליות היא לא מחלה, זאת עובדה, הוכחתי לך את זה, למה אתה ממשיך להתווכח על עובדות? אתה גם חושב שהשמש תזרח מחר במערב?

noamgk

New member
אני לא מבין מה הבעיה שלך. באמת.

לא הוכחת שום דבר. תיאוריות הזויות על גודל האוכלוסיה והשפעת ההומואים עליה לא בדיוק הוכיחו לי משהו, פרט לכך שאין לך מושג על מה אתה מדבר (או על משהו בכלל).

למעלה