לא הראשון שלה

Golden Puma

New member
לא הראשון שלה

שלום,
אני מודע לכך שאני הלך לצטייר כמשוגע/פרימיטיבי אבל אני חייב ייעוץ.
אני (בן 25) וחברה שלי (בת 23) כבר שנה ביחד, היינו ידידים לאורך תקופה של שנה וחצי לפני כן ובמהלך התקופה הזו היא עדיין הייתה עם האקס שלה.
הוא היה הראשון שלה ואני פשוט לא מצליח להתגבר על העובדה שהיא הייתה עם גבר אחר, זה מוציא אותי מדעתי ולא נותן לי מנוח.. הייתי בטוח שהזמן יעשה את שלו אבל זה הופך לי הבטן בכל פעם שאני חושב על זה (וזה קורה בטרידות שבועית לכל הפחות). אני מודע לעובדה שהסיכוי שלי לפגוש בחורה בתולה בגילי הוא אפסי אבל אני תוהה אם העובדה שזה כ"כ מפריע לי היא, כי במהלך פרק הזמן של השנה וחצי שהיינו ידידים היא זרקה לי שניים-שלושה משפטים שחרוטים לי בזיכרון- משפט על איזה סופ"ש שהם שכבו מלא, או על פעם אחת שהם עשו את זה באוטו.
אני מניח שהעצה הראשונה שתתנו לי הוא לשתף אותה, ובכן דיברנו על הנושא רבות.. היא מבחינתה מדחיקה את העובדה שהוא היה קיים ואומרת לי את הדברים שגבר צריך לשמוע "שאני הראשון שלה, שמה שהיא עשתה איתו זו לא אהבה" ובאותם רגעים זה עוזר, אבל זה לא משנה כלום בטווח הארוך.
אני כבר לא יודע מה לעשות, מרגיש לי שהיא "משומשת/פגומה" (בנות אל תקטלו אותי) וזו הרגשה שאני יודע בכל כולי שלא תעבור בחיים (אלא אם כן ימציאו מתישהו מכונת זמן). זה מפריע לי עד לרמה שאני חושב על פרידה אבל באמת שאני אוהב אותה.
מה עושים??

תגיד תודה שהיא הייתה רק עם בחור אחד

מה אתה חושב, שהיא תחכה לך כל החיים?
לפחות היא הייתה במערכת יחסים רצינית, ולא שכבה עם סתם סטוצים..
חוץ מזה, לא כתבת את ההודעה הזו כבר פעם?

רואה 6 6

New member
על זה להגיד תודה?!

שיגיד תודה שהיא טיפשה מספיק כדי להסתכל עליו. היא במצב גרוע יותר מימנו...

Survivor Man

New member

Berethor

New member
יכול להיות יותר גרוע

היה פה אחד שסיפר שהוא הארבעים או החמישים שלה.

http://www.tapuz.co.il/forums2008/viewmsg.aspx?forumid=30&messageid=174502118

בסדר אני יכול להבין אותך למה זה מפריע לך, מכיר את התחושה, אבל גם היא לא הראשונה שלך לא כך? אז זה לא שאתה יוצא פה פראייר. זה באמת משנה לך כמה הם שכבו? כל עוד זה עם אותו אחד, זה לא באמת משנה כל כך לדעתי. עדיף שתשכב הרבה עם אחד מאשר פעם אחת עם עשרה. בכל אופן אני מבין למה זה מפריע לך אבל אתה מגזים לדעתי. בכל אופן אם זה מאוד מפריע לך אז אל תהיה איתה ותחפש מישהי יד ראשונה כי גם כאלה יש.

smilley

New member

ואם הבא שלי יהיה מספר 129 אז אני פגומה??? (תכלס הפסקתי לספור בשלב מסוים אז יש מצב שיותר
)
הכרתי בחור אחד לפני כמה חודשים -לא למטרת קשר זוגי/אינטימי/או משהו בסגנון בכלל- והוא סיפר לי שהוא לא יהיה מסוגל לשכב עם אישה שיש לה "ניסיון רב" כי זה קשה לו, הוא יקנא, הוא יריגש קטן והוא ירגיש לא מספיק שווה לה. הוא המשיך ואמר שזה אישי שלו והוא לא חושב שנשים עם ניסיון רב הן פגומות... קיבלתי את הדעה שלו כי ממילא לא ציפיתי למשהו בנינו. לפחות הוא כיבד אותי והודה במגרעות שלו שבגללן הוא לא יהיה מסוגל להיות עם אישה מנוסה ולא האשים אותה/אותי בכך.
לפני כמה שנים הכרתי עיתונאי תייר באיזה לילה, רגע לפני ששכבנו הוא שאל אותי "רגע עם כמה גברים שכבת?" אמרתי לו כמה והוא אמר "אני מצטער, אני מת לזיין אותך אבל אני מפחד שיש לך מחלות" לא היה לי כוח להגיב לו על מה שאמר, אבל בעברית, על מנת שלא יבין, אמרתי "אני מקווה שלא חטפתי מהנשיקות שלך את מחלת הטיפשות.."
ומה זה הקטע של לצאת פראייר? יצאתי פראיירית עם הייתי עם דבילים..

Berethor

New member
זה שהוא אמר לך "זה לא את זה אני"

לא אומר שהוא באמת חושב ככה, בהרבה מהמקרים זה משמש כתרוץ, כדי לא להסתבך איתך או כדי להיות יותר "פוליטיקלי קורקט". זה שאמר לך שהוא מפחד ממחלות היה הרבה יותר כנה לדעתי, זה בהחלט אחד הבעיות עם להיות עם אחת כמוך, חוץ מהעניין המוסרי והרגשי, יש גם את עניין המחלות. אני לא יודע אם המושג פגומה מתאים פה, אבל משומשת או 'שום דבר מיוחד', בהחלט. אפילו על בחורה שהיא מושכת מבחינות אחרות, זה משהו שהוא בהחלט מוריד ללא מעט גברים ואני אחד מהם, וככל שמדובר ביותר גברים כך זה יותר גרוע. אני כמובן לא חושב שמישהי ששכבה עם אחד שווה ערך למישהי ששכבה עם מאה, או כמו שאומרים 'עם כל העיר', אפילו ששניכן לא בתולות. את לא יכולה לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה, את יודעת שלחיי ההוללות שלכם יש מחיר.

זה גם לא שאני לא יכול להבין למה מישהי שמתהוללת היא כזאת, זה פשוט לא משהו שמתאים לי. את חושבת שלגברים לא יהיה אכפת מהעבר שלך אז תחשבי שוב, רק ללא בררנים שבניהם זה לא אכפת. אני מבין שיש פה עניין של איגו שלכן ושאת רוצה שיחשבו שהבעיה היא בצד השני ולא בך, אבל לא כך הדבר, אבל בכל מקרה זה גם לא משנה הרבה, מה שחשוב הוא שמדובר בחוסר התאמה. איך אישה מגיע למצב שהיא שוכבת עם כל כך הרבה גברים אם היא לא עובדת בזנות או בפורנו, מה הגיד ומה אומר. אגב אל תחשבי אפילו לטעון שמדובר פה בסקסיזם, אומנם בחלק מהמקרים זה מעורב פה גם כן, אבל מבחינתי גם גבר שמתנהג באופן הזה הוא לא הרבה יותר טוב, זה בדיוק שבמקרים כאלה אני בדרך כלל טורח גם לברר אם הגבר הוא לא אחד שהוא גם כזה. למרות שבאופן אירוני יש גם כאלה שגם כאלה ועדיין זה מפריע להם, זה אומר הכל. אם אפילו לאחד כזה זה יכול להפריע.

smilley

New member
"אחת הבעיות בלהיות אם אחת כמוני"

זה שאני אובר מודעת לדברים, וכמה שאני יכולה אני מסננת גברים פרמיטיביים מחיי.. נראה לך שאם הייתי חס וחלילה חולה במשהו הייתי כותבת על זה בכזאת "קלות דעת"? התברכתי במזל ולא נדבקתי בדבר, שמרתי על עצמי ולא הייתי אף לא לרגע זונה, פרוצה, נערת ליווי, חשפנית וכל שם אחר לדבר. אומנם רבים הציעו לי את זה, כי הייתי במצב רגיש אך לא הגעתי לכך. אני לא מתפארת ולא מתרברבת על כמות האנשים שעימם שכבתי ואם זה נראה כך מההודעה הקודמת או מזאת - אז ממש לא. ישנם שם גם לא מעט גברים שניצלו אותי, ועשו בגופי כרצונם בניגוד להסכמתי. אבל למדתי לחיות עם הדברים, למדתי להעריך את עצמי ואת כבודי. לא אני לא אישה חלשה, רחוקה מאוד מטיפשה אולי תמימה כן.

משומשת? שום דבר מיוחד? א' אתה לא מכיר אותי בכלל ואני לא מכירה אותך, אך בכל מקרה אני מכבדת אותך (וכל אחד אחר פה) תעשה טובה אפילו שכנראה קשה לך, תנסה לכבד גם אנשים זרים לך. ב' עצם זה שאישה שוכבת עם כך וכך גברים לא עושה אותה משומשת וכך אותו הדבר גם לגביי גבר. אני לא אפסול גבר לפי כמות הנשים עימם היה במיטה, זה כלל לא מעניין אותי - כל עוד הוא בריא ונאמן.

מחיר לחיי הוללות? שוב התפיסות שלך פרמטיביות. ידוע לי שסכום הגברים שהייתי איתם גבוה מאוד מהממוצע, אך זה בכלל לא חשוב, זה לא אומר שאני יודעת או מבינה יותר ממישהי אחרת. זה רק אומר שבחלק מהמקרים פשוט נתתי לצרכים המיניים שלי סיפוק בהסכמה עם גבר אחר.
ולא חיכיתי בבית שהנסיך על הסוס הלבן יבוא ויושיע אותי.

גבר שבטוח בעצמו, לא יהיה לו אכפת מהעבר שלי. והייתי במערכות יחסים בחיי עם אנשים רגילים לחלוטין, שבחלקם אפילו הייתי הראשונה שלהם והן לא נגמרו בגלל איזשהו קשר לעבר המיני שלי. אין פה שום קשר לבררנות יש פה קשר לביטחון עצמי והבנה שמי שמולך היא/הוא איש/ה עולם ומלואו עם עבר. לכל אחד מאיתנו יש עבר..
אתה שופט אנשים ע"פ הערכים שלך והסטנדרטים שלך וזה הגיוני אבל שים לב שבשפיטה שלך אתה מנסה להפוך את עצמך לעליון על אחרים. לשווה יותר מאחר וכו'.. מזכיר לי את האקס האחרון שכל הזמן ניסה להראות כמה הוא שווה יותר מכל אחד אחר רק בגלל שהוא היה כזה קטן

Berethor

New member
כמו שאמרתי זה לא באמת חשוב מי מסנן את מי

זה כבר משחקי איגו אישיים שלך, מה שחשוב הוא שאנחנו לא צריכים נשים כמוך, ואת לא צריכה גברים כמונו, כולם מרוצים. את מצפה ממני להודות כאילו הבעיה בי אבל לא כך הדבר, אני מאמין בלב שלם שההפך הוא הנכון, וכבר הסברתי מספיק טוב למה. אבל את יכול לחשוב מה שבא לך וזה לא משנה לי הרבה. אני לא באמת מנסה לשכנע אדם שחיי בצורה המתהוללת לשנות את דרכיו, אני במלא חושב שרוב הסיכויים שזה כבר מאוחר מדי בשבילך. העבר מפריע גם משום שזה לדעתי רקע אפל, וגם משום שיש סיכוי לא רע שזה ישפיע גם על העתיד. כן אני לא כזה אופטימיסט במקרים כאלה. יופי שלא היית 'נערת לווי', למרות שעם כמות הגברים ששכבתם, הגבול בין השניים מאוד דק, וההבבדלים לא רבים מבחינתי. ההבדל העיקרי בים מישהי שמשתרללת לבין מישהי שעובדת בזנות, זה העניין הכספי, מבחינת רקע מיני זה דיי דומה לדעתי.

לגבי זה שהיו גברים שניצלו אותך, מצטער בשבילך, אבל שיש כל כך הרבה גברים זה באמת לא פלא. בסדר אמרתי לך שאני יכול להבין למה יש אנשים מתהוללים, אבל כמו שאמרתי לך את לא יכולה לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה, "נתתי לצרכים/יצרים שלי יש חופשית", יופי זה חלק מהעניין, זה חלק מההבדל בין אדם ששולט על עצמו ומתנהג באופן מכובד ואחד שלא. לכל דבר שתעשי יש מחיר. את רוצה להאמין שלא, אבל זה לא עובד ככה, בטח שלא אצלי. אפילו לא משנה אם זה תמימות, חוסר מחשבה או אידאולוגיה שונה, זה הצד האפל של המיניות לדעתי. שאישה שלמה עם מיניותה זה דבר אחד, שהיא הולכת ושוכבת עם עשרות או מאות גברים זה כבר בעייתי, אבל כמובן שאת עדיין יכולה למצוא מישהו שזה לא מפריע לו או מוכן לבלוע תצפרדע בשבילך. ברגע שתפרדי גם ממנו אני מניח שהוא יבין שזה לא היה שווה את זה.

כשזה מספר גבוה כל כך-

יש כאלה שיפחדו מהשוואות, יש כאלה שירגישו סוג של קנאה-בדיעבד (לי אישית מתחשק לפעמים לתלוש איברים לנשים שהיו עם הגבר שלי ונהנו מהמגע שלו...), ויש כאלה שפשוט ירגישו שהם לא מיוחדים בעינייך.
אני לא מצדיקה אותם - רק מעלה השערה מה יפריע להם כל כך.
אגב, כשאני נתקלת בגבר שהיה עם נשים רבות במיוחד - מציק לי שהוא לא היה בררן ושכב עם כל מה שזז, סתם כי אני אוהבת שיש מידה מסויימת של בררנות ושיקול דעת...
ומה זה אומר עליי, אם הוא שכב עם כל מטומטמת שרק ביקשה/הסכימה? כבר מצאתי את עצמי תוהה "איך יכולת לגעת במישהי טיפשה/תוקפנית/וכיו"ב כזאת?"
אבל לפסול על זה ולוותר על קשר אוהב? בחיים לא!

smilley

New member
דרלינג..

אני מודה שבעקבות כל הניסיון הזה רק התחדד לי כמה סקס עם רגשות-אהבה פשוט שווה יותר מכל סקס אחר. וזה מה שיגרום לסקס עם הגבר להיות מיוחד בעיני. ולא שום ניסיון טקטי שיכול היה להיות שלמדתי וכו'.. אם כבר ניסיון בסקס יש יותר מלמידה, אהבה וקבלה עצמית. אבל זה כבר נושא אחר...
שוב אין לי בעיה אם גבר פוסל אותי על זה שיש לי ניסיון, להפך, ככה מתנקה עוד "מעומד" לא מתאים לזוגיות עימי. עד כמה שזה אולי נשמע מפתיע, אני מאלה שכן מאמינות במונוגמיה ואני סך הכל צריכה רק גבר אחד להיות איתו באמת בעתיד.
"לשכב עם כל מה שזז" לא קשור תמיד לבררנות, לעיתים זה קשור לצרכים פיזיים או ריגשיים שזה גם כן נושא מאוד רחב שלא אכנס אליו.

מה זה אומר עלייך? שאותך הוא אוהב ואת לא רק סקס בשבילו. ואם הנשים האחרות הוא גם אהב- למי אכפת- עכשיו הוא בחר להיות איתך!

ברור, שכלית אני יודעת את זה.

אבל רגשית זה לפעמים מחרפן.
זה לא רציונלי.
יפריע לי אם אדע שגבר שנמצא איתי שכב עם איזו פקאצה מחומצנת, למשל

לא מקנאה - זה פשוט יוריד מההערכה שלי כלפיו. כאילו - פקאצה, איכס, איך יכולת? קצת בררנות, רבאק- טיפה!

אבל שוב, בתכלס, לא הייתי פוסלת קשר על עבר עשיר/עני, רק על הווה ועתיד. אבל הייתי בטח מסתלבטת עליו (בהומור) על הפקאצה

רואה 6 6

New member
אם אתה מסתובב בעולם עם דיעות כאלה

למה אתה יוצא מראש עם בחורה שהיה לה חבר לפניך? לא מטופש קצת התלונות האלה בשלב הזה?
אגב,מגיע לך שירדו עליך על עצם הדיעות שלך.

הצעה שלי,כדי שתהפוך חכם יותר ובשל יותר להתמודדות עם העולם הזה, כשתפגוש בחורה חדשה (כי זה בטוח שמה שיש עכשיו לא ישרוד),אל תשאל שאלות. כלום.גם אם היא תרצה לספר תגיד שאתה לא רוצה לשמוע ולא רוצה לדעת מה היא עשתה ועם מי. זה ממש לא נורא לדמיין לעצמך שמישהי בתולה. כשתתבגר יותר אני בטוחה שתוכל לשמוע דברים ולא להטיל דופי במישהי בגללם.

יש לך צורך

להיות הראשון, הכי מיוחד, והיחיד לאינטימיות- המינית במקרה הזה.
לדעתי זה משהו שמגיע מחוסר ביטחון שלך.
אתה מרגיש פחות טוב מהאקס שלה ומאויים מניסיון העבר שלה.

האם אתה מכיר את הצורך הזה מהמשפחה שלך?
עם אמא או אבא שלך?
האם זה משהו שהטריד אותך עם חברות קודמות?

חוסר ביטחון מהסוג שיש לך הוא דבר שכדאי לטפל בו.
הוא יגביל אותך כל פעם מחדש, ישפיע על כל צעד בבחירות הרומנטיות שלך ויטריף את דעתך.
פנה לעזרה מקצועית. יש היום פסיכולוגים מצויינים דרך קופות החולים או האוניברסיטאות.

למעלה