אני חייבת לציין
שבהתחלה יכולתי להבין אותך שזה כואב במידה מסויימת, בעיקר כי אתה יודע כל מיני דברים וזה לא עולה לך (מה שאמרת על סופ"ש, אוטו וכו').
אבל אז הגעתי לשורה שרשת שהיא "פגומה/משומשת" וזה עצבן נורא.
לכן אני אניח שמולם לא ציינת את השטות המטומטמת הזאת, ואתייחס רק לחוסר הבטחון שלך -
גם אני חסרת בטחון, גם אני הייתי ידידה הרבה הרבה זמן של חבר שלי, גם אני יודעת כל מיני דברים שהוא סיפר כשהיינו ידידים שאין שום סיבה בעולם לספר למישהי שהיא החברה הנוכחית.
אז כן, אני מכירה את ההרגשה. אני יודעת שזה צובט לחשוב על זה.
מצד שני, לכולנו יש עבר, אנחנו לא ילדים בני 16. וכמו שאתה בעצמך אמרת - בסה"כ ככל הנראה לכל בחורה יהיה עבר. בסופו של דבר, היה לה רק מישהו אחד, וזה לכשעצמו יחסית נדיר בימינו.
אני מציעה שתנסה להפסיק להזכר בזה. תחשוב שהיא ספרה לך את זה כשהם היו ביחד והכל היה טוב והיא אהבה אותו. זה קורה. כן יש לה עבר, וכן היו לה חוויו לפניך, וכן היא נהנתה. עדיף שאלה יהיו החוויות שלא ולא טראומות.
כרגע היא איתך, ומההודעה שלך אני יכולה להניח שהיא ככל הנראה לא ממש בקשר עם האקס. היא רק שלך, ורק אתה מעניין אותה. לכן כדאי שתפנים את זה.
אני בטוחה שגם לך היו בחורות שנהנית איתן מאוד, ושאולי לפני כמה שנים היית שבח ומהלל אותן, אבל כיום עם החברה הנוכחית של הן לא נראות כשוות כלל. לכן, כדאי שתבין שזה גם מה שהיא מרגישה.
אבל שוב. זה ממש, אבל ממש לא הופך אותה לגפומה או משומשת. היא לא מוצר מהסופר. היא בן אדם, יש לה עבר, וזה הכי לגיטימי ואפילו בריא.