לא הראשון שלה

Berethor

New member
את לא רוצה להכליל אבל את מכלילה

חלק מהבלבול שלך לגבי מה גברים רוצים נובע מכך שמדובר בקבוצות שונות של גברים, יש כאלה שמחפשים מישהי שקל לשכב איתה אז יעדיפה אחת שהייתה עם הרבה, ויש כאלה שמעדיפים מישהי שהייתה עם כמה שפחות, או יד ראשונה. כמובן שקיימים גם גברים שלא סגורים על עצמם או עם מוסר כפול בנושא אבל זה משהו אחר. כמבון שיש גם גברים שלא מאמינים במושג של "מה ששנוא עליך אל תעשה לחברך", לכן הם יכולים להתהולל או/ו לבגוד, ועדיין לא לרצות מישהי שגם עושה את זה.

לא ידעתי שכאשר כותבים "יש גברים....... ויש גברים......" זה נקרא להכליל.
כנראה העברית שלי ממש גרועה (?!)
אולי אתה התבלבלת, אני לא מבולבלת וגם אני כתבתי שיש כאלו וגם כאלו אבל לפחות הם "סגורים על עצמם" כדבריך.
אלו עם המסרים הכפולים, על אלו כתבתי "זה מוזר".

שטויות, כולנו טועים.... אני עצמי שונאת הכללות ונזהרת לא להכליל.
ואם במקרה תפסת אותי מכלילה, מרשה לך לנופף עם האצבע ב"נו.. נו.. נו".

אגב, מאד מאד מעריכה אנשים שיודעים להודות בטעות. אין הרבה אנשים כאלו.

Berethor

New member

כן אני מודה בטעיות, פשוט אני משתדל שלא לטעות הרבה, אז באופן אירוני אנשים שבעצמם לא מודים בטעיות חושבים מאשימים אותי בזה, רק כי אני לא מסכים איתם, מה שלא מהווה טעות כמובן, אבל פה זאת הייתה טעות, שנבעה בעיקר מחוסר הבנה או חוסר תשומת לב מספקת לכתוב, טוב לפעמיים זה קורה.

Berethor

New member
בנוסף

אני משתדל לא לטעות אבל אני לא מפחד לטעות, רק מישהו שלא עושה כלום, לא טועה כמו שאומרים..

micha55

New member
מעניין מה היא חושבת ?

סביר להניח שגם היא מבואסת שהיא לא הראשונה שלך. ועכשיו מתברר שבעצם גם היא קיבלה מוצר פגום עוד יותר ( כי היית עם יותר מאחת ) ובכלל היא רצינית והיא בוחנת יותר לעומק, ומתברר שכנראה שהפגם שלך הוא גם בראש. אחרי שהיא התפשרה עם זה שהיא לא הראשונה שלך, מתברר שניסיון החיים והבנת החיים שלך שווה לכלום וזה מבאס אותה. אגב גם אם תחזור בתשובה, החרדים לא יתנו לך בתולה, כי בעינהם אתה בכלל סוג ב'. אני במקומך, הייתי מגלה את עצמי לאנטארטיקה.

לך לטיפול פסיכולוגי.

הדיעות שלך גובלות במופרעות נפשית. רק אצל החרדים ואצל המוסלמים המפגרים זו עדיין נורמה, והחברה שלהם באמת נתפסת אצלנו כמופרעת ומפגרת.
אתה אומלל כי אתה מופרע, ואתה בטח מאמלל גם את בת זוגך, שהיא נורמלית לגמרי, ואחלה של אשה.
לך לטיפול.
ואם יסתבר שהטיפול (הממושך כנראה) לא מציל אותך מהמופרעות, עליכם להפרד. עליה להשתחרר ממך ולחפש מישהו נורמלי.

אני לא מאמינה שאתה אמיתי

היום בחורה שלא חוותה יחסי מין עד גיל 23-25 - זו נקראת בחורה בבעיה. התיחסות אל בחורה ושפיטתה לפי מצב בתוליה, זה דבר שעבר זמנו. חוץ מההגדרה "משומשת" שזה מזכיר התייחסות למגבת מטבח ולא לבן-אדם יש עוד תכונות. אנחנו לא בתקופה הוויקטוריאנית. ולידיעתך,אני בת מעל 60.

שלום

ברור שזכותה להיות בקשרים ככל שתרצה, ולא הכרחי שתהיה הראשון שלה וזה גם לא צריך להכעיס אותך. אם אתה אוהב אותה, התמקד בקשר שלכם ואל תהרוס אותו בגלל מחשבות מיותרות.

למעלה