לא, זה לא קורה לי, טריגר הצילו

אני כל כך פוחדת, חבר'ה. סרוקוול ולישון

למה שינה תמיד מפחידה אותי כל כך, ובפרט כשהיא באמצע היום?

טריגר

אני רוצה למות. רע לי כל כך. בשביל מה לקום מהמיטה? כדי לקחת עוד סרקוול ולחזור לישון? או כדי לעשות בולמוס וכנ"ל? אין יותר טעם לכלום.

Lady Stark

New member
מותק

לאט לאט. את בהלם וקשה לך. זאת תקופת הסתגלות וזה יירגע עם הזמן.
מבטיחה. תסמכי עלי (אני תמיד צודקת).

אני לא מאמינה שהגענו לזה

שנתיים אני מתחננת לה שלא תעזוב. שנתיים שהיא לא מבטיחה שום דבר מאשר לעשות את מה שהיא יכולה לעשות כדי שזה לא יקרה והנה זו בחירה שלה והיא שמחה מאוד בבחירה שלה ועצובה מאוד עליי. ליידי, אני פוחדת שאני אקרוס, אני לא רוצה לחיות בלעדיה. ליידי, אני לא מסוגלת. אני לא יכולה שאימא תמות לי שוב ושוב. הבית שלי מסריח ומטונף (העוזרת לא באה מלפני ראש השנה) ואין לי כוח לטפל בכלום. למזלי ביום שישי היא צריכה לבוא, אבל עד אז אני תקועה בבית המסריח הזה ובחדר המסריח הזה ואין לי כוחות לעשות כלום ואני לא רוצה יותר כלום, רק אותה, רק אותה, שתשמור עליי. ואין. ואני מתה, אני הולכת למות וזה מפחיד ואני גם רוצה את זה באותה נשימה כדי להפסיק לסבול כבר. אני לא עומדת בזה שאנשים הולכים לי ועוזבים אותי, משתחזר לי המוות של אימא, אני לא יכולה, ליידי, לא יכולה, אני באמת לא יכולה, הכאב הזה

Lady Stark

New member
אלומונת

כל הכאב שאת מרגישה עכשיו הוא לגיטימי. אני מחזקת את ידייך בזה ולאור כל מה שאני יודעת עליך אני לגמרי מבינה מאיפה הוא מגיע.
עם זאת, ברור לי שמה שאת עוברת הוא הלם ראשוני שנוסף לשאר הקשיים שלך.
ואני רוצה שתיזכרי איך ההלם הזה עובר.
ויותר מזה, רוצה שתאמיני לי שאת תצאי מזה חזקה יותר. הרבה הרבה יותר. ומפוקחת.
זאת ההזדמנות שלך, מותק, להתחיל באמת לטפל כמו שצריך בעצמך. לראות איפה את באמת יכולה להקל על עצמך ולעזור לעצמך.
איילה היא כמו מלכודת דבש בשבילך. היא מחבקת אבל הטיפול שלך אצלה תקע אותך במקום כואב.
וגם מלכודת דבש קשה לקבל. ברור לי ויודעת את זה.
בינתיים תבכי כמה שאת צריכה ותתאבלי. זה בדיוק מה שאת אמורה לעשות עכשיו.
אבל תזכירי לעצמך תמיד שאני פה ואוהבת אותך, וכולנו פה ואוהבים אותך.
ובעיקר, כולנו פה.

מזכירה לך את מה שאמרתי כבר בעבר. את חלק משמעותי פה בקהילה החמודה שלנו.
את תומכת בנו ונותנת לנו מהחום שלך ומהלב המדהים שלך.
אנחנו צריכים אותך. כמו שאת צריכה אותנו.

אחותי התקשרה אליי בערב ט'

סיפרתי לה על מצבי. היא לא ממש יודעת איך "לאכול" אותי, ויש דברים שאני כמובן לא מספרת, על הפגיעה, למשל. היא הציעה שמחר הם יאספו אותי וניסע לבקר את אחינו שמאושפז אחרי ניתוח. הם נוסעים עם האוטו של גיסי, אז לא תהיה בעיה (כזכור, הבת שלה לא מעוניינת לקחת אותי באוטו שלה או לדבר אתי בכלל, ואין לי שמץ של מושג אפילו למה היא שונאת אותי כל כך, היא לא מוכנה להגיד). אני לא יודעת אם מתאים לי עכשיו שוב בית חולים (אחותי סיפרה שזה מזכיר יותר מלון מבית חולים, היא כבר נסעה אליו אתמול). אני לא יודעת אם מתאים לי לראות מכשירי חמצן ומוניטורים. אני לא יודעת אם מתאים לי לראות את האחיינית הגדולה שלי שלא ראיתי לפחות חמש שנים ואין לי שום קשר איתה. אני לא יודעת אם מתאים לי שיראו כמה שמנתי (למרות שראו אותי בפסח, ולא השתניתי מאוד). דווקא מבחינת האגו אין לי בעיה. יכולתי הרי להגיד שאם אח שלי לא טרח לבקר אותי חודשיים בבית חולים לפני 4 שנים אז אני לא אבקר אותו עכשיו, אבל להפתעתי אין בי רגשות נקם ודווקא מהבחינה הזאת לא אכפת לי לנסוע.

אני מעבירה את הגוף שלי גיהינום עם הבולמוסים שלי, אני כבר לא שמה לב כמעט בכלל מה אני מכניסה, שום דבר אחר לא מנחם אותי. מזל שיש לי את הכתיבה. אתכם. את הבלוג שלי. את תכנת הוורד שבה אני מדפיסה ונותנת לאיילה שלי לקרוא לפעמים. עוד מעט לא תהיה לי איילה. אני נחרדת. אני לא קולטת. אני חושבת שהכי גרוע זה שאין לי על מי לכעוס. אם, נניח, זה היה משהו שנכפה עליה מלמעלה, מהבוסים הגדולים שלה, הייתי כועסת עליהם, אבל מה אני אעשה? היא בעצמה רוצה לעזוב כדי לעשות את ההתמחות הזאת, זה משמח אותה מאוד שהיא התקבלה לזה ושהיא תוכל להתפתח בתחום שקרוב ללבה, ומה אני יכולה לעשות - לכעוס על זה? אני שמחה בשבילה. שמחה זו לא מילה מתאימה כל כך, אבל אני מפרגנת לה.

אני לא יכולה לקבל את זה ושונאת שאומרים לי שאין לי ברירה. יש לי ברירה. חייבת להיות לי ברירה. אני רוצה לצאת מהגוף שלי כדי לא לסבול יותר, ואולי זו תהיה הזדמנות טובה. זו לגמרי אחת מנקודות היציאה המתוכננות שלי, אם אתם זוכרים למה אני מתכוונת. אני חייבת שמישהו יציל אותי מהתופת הזה שיהיה לי עוד חודשיים. הבטן שלי מתהפכת מבולמוס ומחרדה. אני חייבת לכתוב משהו. כל כך כל כך רע לי, פשוט גיהינום.

אלומונת אומנם משרשרת אחרי ליידי

אבל התגובה הזו מיועדתץ לך יקרה.

מחזקת כל מילה שליידי כתבה ...יודעת כמה זה קשה זה כאילו מישהו תולש לנו את הלב .

את יודעת עלה לי עכשיו בראש משהו שתמיד עוזר לי במצבים כאלה ..לשלוח ברכות לשני והרבה כל הזמן .
כשתפרגני לה ואני יודעת שאת מפרגנת ותיראי את הסיבה שלשמה היא עוזבת ...זה ירגיש שפחות כואב. פחות כמו נטישה ויותר כמו שזה באמת בחיים אנשים במעגלים שונים שלנו בחיים פשוט ממשיכים .
ואולי רק אולי הגיע הזמן לטפל בעצמך כמו שצריך בתחום שאת באמת זקוקה בו לעזרה

אוהבת אותך המון .. תני לעצמך זמן לעכל לבכות להוציא אבל כמו תודותייך המקסימות אל תאבדי תקווה ..
שיהייה יום קסום היום

לשלוח ברכות בלב או באמת?

כי אין לי מייל שלה או כתובת לשלוח לה.

ופניתי לאינטייק למקום שמטפלים ב"בעיה", אבל יש שם אי סדרים ואי הבנות מאוד מצערות, שהובטח לי חגיגית משהו שלא מתכוונים לקיים, וזה מטריף אותי מכעס ומתסכול, ובעיקר מחוסר אונים שוב. אני לא רוצה לדבר על זה כאן.

עייפה, גם אני עייפה ורוצה לישון. רוצה שהיא תשכיב אותי לישון ותלטף לי את הראש ותספר לי סיפור ותבטיח שלא תעזוב אותי לעולם, ומצדי שתצחקו עליי כולכם ביחד וכל אחד לחוד, אני לא מתכוונת להתבייש בעצמי על זה או בכלל, יאללה, נמאס. מי שלא בא לו טוב שלא יקרא או שילעג לי כמה שהוא רוצה, לא סופרת אף אחד ממטר. לא מתכוונת להתנצל ולהצטדק על עצמי ועל הצרכים שלי. נכון, אני בעלת צרכים מיוחדים, ואם למישהו יש בעיה עם זה - שיקפוץ לי.

עייפה, את ואני היינו רוצות את זה, נכון? אפילו שאי אפשר, אפילו שאנחנו מבוגרות לפי הגיל... שפעם אחת זה יהיה אחרת. זה כל כך כואב. תודה על התמיכה.

יקרה הסוף אולי טריגר

יקרה שלי לא התכוונתי שתישלחי לה ...זה משהו שהוא בינך לבין עצמייך כמו התודות
במדייטציה זה ניקרא מרייד - ברכות לשני כשאת נמצאת במקום שלהיות שם עבור האחר את מחלימה מהכאב כמו באו איי עזרה לחבר ...על אותו עיקרון .

כן הייתי רוצה למות ולהיוולד מחדש ולא לעבור את הדרייק שעברתי ושתהיי לי משפחה נורמלית כזאת שתאהב אותי בזכות מי שאני אבל יקרה זה לא יקרה ואני לא משלה את עצמי ....

אף אחד לא צוחק מימך רק מנסים להיות איתך בכאב ולהזכיר לך שמחר תזרח השמש גם כי ככה זה בחיים ...

וכן אם המטפלת שלי תעזוב זה יעקור ממני חתיכה אבל אני זוכרת שזה יכול לקרות ...
ואישית לא רוצה להיות מיוחדת של אף אחד ..כבר הייתי פעם ואני משלמת את המחיר עד היום ...אוהבת חיבוק

אלומונת יקרה!

כמה כואב לקרוא את השרשור הזה.
האובדן הוא נוראי, מאמינה שעבור כל אחד ומן הסתם עבורך מאחר וחווית לא אחד כזה בחייך.
אני לא חושבת שאילו הייתי במקומך הייתי מגיבה באופן שונה ואני מאוד מבינה את תחושתך שחרב עלייך עולמך.

אני לא חושבת שיש בידיי מספיק מילים מנחמות, שיוכלו להרגיע אותך.
כמובן שמצטרפת לשורת המחבקים.
אבל עכשיו הכל תלוי בך, ברצון שלך לעזור לעצמך.
כן, ברור לי לחלוטין שזו תקופה קשה ושום דבר לא יבוא לך בקלות.
אבל בדיוק כמו שהצלחת לשרוד ולהגיע עד כאן, למקום בו את נמצאת בחייך, עם המון עבודה קשה תוכלי להתגבר גם על זה.

תסתכלי על האהבה שיש לאיילה כלפייך, על זה שהיית הראשונה לקבל את הבשורה כי את כזו חשובה לה והיא שומרת ותשמור עלייך, בטח שגם מרחוק.

למעלה