יש איזכורים אליהם אבל לא השתתפות
פעילה בחלק מהספרים האחרים... שוקולטה? אוקיי: (רק שפורום בישול לא יעלו עלינו) 8 קוביות שוקולד מריר כוס חלב כפית סוכר קמצוצון מלח (זה מוסיף עניין) ניתן גם להוסיף 1/2 כפית של תבלינים לפי הטעם (חוויג' לקפה, קינמון ועוד) להכנה: מחממים את כל המרכיבים ביחד בסיר על אש בינונית עד שהחלב רגע לפני רתיחה (חשוב שהחלב לא ירתח!), מערבבים, מערבלים, עושים עוד כל מיני דברים כדי שהמשקה יהיה חלק (יש לי מיקסר ידני - שמופעל על ידי תנועה סיבובית, אבל אפשר גם עם מערבל ביצים), מחממים כוס בעזרת מים רותחים, שופכים את המים, מוזגים את השוקולטה ומגישים... אפשר כמובן לשים מעל קצפת מתוקה לפי הטעם
סה"כ ההכנה אמורה לקחת 3-4 דקות! ואה כן, זה לא רק כדי לרדת על השולחת, טוב... אולי קצת