לא יודעת מה איתכם, אבל אני סגרתי את העונה.
השוקולד לא אוהב את החמסינים האלה ואין לי כוח להאבק בו גם עם מזגן.
הייתי השבוע באירוע והגישו שוקולד לקינוח.
השוקולד נהיה דביק ודי מגעיל האמת.
השף טען בתוקף שהשוקולד מטומפרר, אבל אני מוכנה להתערב שלא.
נראה כמו המסה והקפאה בתבניות סיליקון...
אז לשמחתי לא נשאר לי הרבה שוקולד (אתמול גמרתי את מה שנשאר לי מתוך ה10 ק"ג שקניתי לפני פסח) ומהיום עד שאני חוזרת מחו"ל ארוך (פרו ואקוודור לחודשים) אין יותר פרלינים.
שבוע טוב לכולם
השוקולד לא אוהב את החמסינים האלה ואין לי כוח להאבק בו גם עם מזגן.
הייתי השבוע באירוע והגישו שוקולד לקינוח.
השוקולד נהיה דביק ודי מגעיל האמת.
השף טען בתוקף שהשוקולד מטומפרר, אבל אני מוכנה להתערב שלא.
נראה כמו המסה והקפאה בתבניות סיליקון...
אז לשמחתי לא נשאר לי הרבה שוקולד (אתמול גמרתי את מה שנשאר לי מתוך ה10 ק"ג שקניתי לפני פסח) ומהיום עד שאני חוזרת מחו"ל ארוך (פרו ואקוודור לחודשים) אין יותר פרלינים.
שבוע טוב לכולם