לא ייאמן!!!!

swallowed

New member
כן גם לפי דעתי..

חוץ מאחד שאני מכירה.. אבל אני שונאת אותו....

ADCMAN

New member
את לא יודעת איפה לחפש

תבואי לפסטיבל האקטיביזם הבא ותיראי מלא.

swallowed

New member
ככה קוראים לפסטיבל..?

הייתי בבומבמלה.. ןבעוד אחד ששכחתי איך קוראים לו... וראיתי בבומבמלה...

נועלה 123

New member
../images/Emo2.gif אתה לא שונא אותי??

רגע, אתה באמת לא שונא אותי?? האאאאאאאאאאא!!! *דופקת את הראש בקיר מרוב אושר* זהו נרגעתי.

®NuLy®

New member
...

לא איכפת לי שאת יורדת פה על אנשים!!! אבל אני לא מבינה את הסיבה!!!!!!!!

swallowed

New member
זה לא בקטע של ירידות..

באמת שלא.. פרחה זה ירידה?! הקטע הוא שאני אמיתית.. ואם למישהו קשה לקבל את האמת שלי אז אני יפסיק עם זה... יש לי וידוי... אני הייתי פרחה שייתי בת 12 אבל התקופה הזאת עברה בעזרת השם.. כולי תקווה שזה יעבור גם לכן.. בר.

נועלה 123

New member
אההה...

זאת הסיבה שהפגנת פה נחמדות יתר? אני לא פרחה, וגם לא פקצה. וכן, יש לי רגשות, ולא, אני לא שומעת להקות קשוחות כמוך וחושבת שזה עושה אותי לקשוחה ומגניבה. צאי מהבועה שאת חיה בה.

swallowed

New member
הבועה שאני חיה בה היא החיים שלי..

מה הקטע עם קשוח ולא קשוח?! מישהו יכול להסביר לי..?! אני שומעת אותם כי אני אוהבת אותם! לא בשביל להיות "קשוחה"..!~! אני ממזמן לא מנסה להיות מגניבה.... זה פשוט לא שווה את זה... אני לא חייבת להיות נחמדה! אם אני לא מפגינה אליך נחמדות אולי בגלל שיש סיבה!! מי את שתכתיבי לי מה ואיך לחיות!? בר.

נועלה 123

New member
אני נועה.

ואם את לא חייבת להיות נחמדה, גם אני לא. את מטומטמת, מעצבנת, דפוקה, ובאופן כללי די דוחה. ולא רק אותי.
נועה.

swallowed

New member
את רואה אותי..

אני לא מתעצבנת ממך.. ובטח שלא בוכה כמו כמה בנות מהפורום (יוליה,נועה)... כי את לא מוזיזה לי כלום.. אני לא מתרגשת מבנות כמוך.. ובטח שאני לא ירד לרמה שלך.. החלמה מהירה, בר.

בתור מוקד ויכוחים לשעבר ואני מדגיש

עושים פה משהו אחר חוץ מלהתווכח??? ועוד משהו לא הבנתי שום דבר ממה שרשמת פה ,אז מה אותי לא הרשמת ואני לא בא לרדת על אף אחד כאן למה סתם לנסות להתנשא מעל אנשים אחרים ... :)

ADCMAN

New member
תעשה איזה סקר מעניין

שיגרום להריץ את גלגלי המחשבה שלי.. משעמם לי, וכבר מזמן לא עשית..

loli92

New member
סתם שאלה...

יש לי שאלה... למה היה נחוץ לפתוח את האשכול הזה????????

למעלה