באמת שלא.. פרחה זה ירידה?! הקטע הוא שאני אמיתית.. ואם למישהו קשה לקבל את האמת שלי אז אני יפסיק עם זה... יש לי וידוי... אני הייתי פרחה שייתי בת 12 אבל התקופה הזאת עברה בעזרת השם.. כולי תקווה שזה יעבור גם לכן.. בר.
זאת הסיבה שהפגנת פה נחמדות יתר? אני לא פרחה, וגם לא פקצה. וכן, יש לי רגשות, ולא, אני לא שומעת להקות קשוחות כמוך וחושבת שזה עושה אותי לקשוחה ומגניבה. צאי מהבועה שאת חיה בה.
מה הקטע עם קשוח ולא קשוח?! מישהו יכול להסביר לי..?! אני שומעת אותם כי אני אוהבת אותם! לא בשביל להיות "קשוחה"..!~! אני ממזמן לא מנסה להיות מגניבה.... זה פשוט לא שווה את זה... אני לא חייבת להיות נחמדה! אם אני לא מפגינה אליך נחמדות אולי בגלל שיש סיבה!! מי את שתכתיבי לי מה ואיך לחיות!? בר.
אני לא מתעצבנת ממך.. ובטח שלא בוכה כמו כמה בנות מהפורום (יוליה,נועה)... כי את לא מוזיזה לי כלום.. אני לא מתרגשת מבנות כמוך.. ובטח שאני לא ירד לרמה שלך.. החלמה מהירה, בר.
עושים פה משהו אחר חוץ מלהתווכח??? ועוד משהו לא הבנתי שום דבר ממה שרשמת פה ,אז מה אותי לא הרשמת ואני לא בא לרדת על אף אחד כאן למה סתם לנסות להתנשא מעל אנשים אחרים ...