לא ייאמן!!!!

ADCMAN

New member
אז יש לך בעיות, גדולות.

אני אעשה מה שבראש שלי. רק ככה אני יכול להיות חופשי מכל הדיכוי היום יומי של השלטון

whatascene

New member
בלה בלה בלה

כמה אתה מזיין בשכל. אפשר לחשוב מה כבר אומרים לך, שתפסיק להגיד לאנשים תמותי בלי סיבה? או.. אבל אתה כנראה קשוח מדי בשביל להקשיב למישהו.

ADCMAN

New member
זה לא עניין של 'קשוח'

כיאלו, אני לא שם על מה שאנשים אומרים, בטח לא אנשים כמוך.

whatascene

New member
חח אנשים כמוני

נכון, אתה סתם מסתובב ומקלל את כולם בלי סיבה

ADCMAN

New member
הם אנשים מיוחדים

swallowed

New member
וואוו..

נו אל תריבו.... הוא אמר עליך משהו..?! לא,נכון אז אל תתערבי... שהוא יקלל את מי שהוא רוצה... אתה נהנה לקלל ולריב עםכולם.?! לא יודעת מה איתך אבל אני לא... מקווה שגם אתה לא... וחוץ מזה אותי שונאים הכי בפורום.. אתה לא יכול פשוט לגנוב לי את התואר.. למרות שאני לא שונאת אןתך כי אתה בא להופעות של הלהקה שלי... :) אני לא שונאת אף אחד.... אני כולי בקטע של שלום אחווה ואהבה... טוב הגזמתי... חח בר.

whatascene

New member
עושים פה יותר מדי עניין מה הכל

אף אחד לא שונא אותך.. אבל זה ממש טפשי לקלל ככה אנשים בלי סיבה. כולם פה אוהבים לריב על שטויות.

ADCMAN

New member
גם אני לא שונא אותך.

אני לא שונא אפחד. חוץ מאולי הילד שאמר "פאג פאג פאג" אני אוהב את כולם, ובטח ששני הייתה חברת הפורום האהובה עליי. אגב, מתי ההופעה? טוב, לא הגזמתי צביקה פיק.

whatascene

New member
הממ..

"יצא לי לשמור על אחותי התינוקת הרבה בזמן האחרון, וגיליתי שתינוקות מאוד אוהבים דברים צבעוניים, או דברים שמרעישים, או דברים שזזים הרבה. הם בטח מתים על צביקה פיק."

ADCMAN

New member
כן. את מי ציטט

צביקה פיק = פטיש אחושליקי רט סקאבייז = פטיש אחושליקי פי 2 שלכם, רט סקאבייז

swallowed

New member
אין לי עוד פרטים..

בקשר להופעה.. והוא באמת מעצבן הפאג הזה.. מאיפה הוא צץ? אתם לא מבינים! אני התוודתי על זה שהייתי פרחה! אבל לא מהכבדות.. ואז גיליתי את נירוונה!!! ואת הבן אדם היחיד שבאמת אוהב אותי.. חח עזבו.. בר.

ADCMAN

New member
אני פעם הייתי היפי

שהייתי בן 12. עד ששמעתי את נירוונה. ואז אמרתי לעצמי זה חרא אמיתי, ובגללם הפסקתי לשמוע את בוב דילן אבל אז ראיתי תמונה של קריסט נובלסיק עם חולצה של TSOL והורדתי לבדוק אותם, הם היו מגניבים חושליקי, אז בדקתי גם את הלהקה BLACK FLAG שקורט תמיד דיבר עליה... בתכל'ס, קריסט נובלסק הזה היה שם חולצות של אחלה להקות...

swallowed

New member
חחח איזה חמוד..

היית היפי!! אבל בוב דילן!? מה נסגר? טוב מי אני שידבר אהבתי בריטני ספירס!! בבעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע אני לא מאמינה שאמרתי את זה..

ADCMAN

New member
בוב דילן לא רע...

לבריטני ספירס יש שיר אחד טוב... בכל מקרה, פאנקיסטים = היפים עבריינים רט סקאביס.

למעלה