לא יעזור!

טופ שופ

New member
לא יודעת למה את מתכוונת

אבל יש לי סוג של משהו מאוד 'דוס' ואני לא נחשבת בדיעות לראש פתוח. עכשיו תסבירי את עצמך אם באלך...

א.אני מתה על ה`דוסיות` אינטרנט!

ב.אם דבר שגורם לך לפסול בחור הוא איזור מגורים או סגנון משפחה את צריכה להתבגר עדיין.זה לא משחק ברביות,עברנו את הגיל.

טופ שופ

New member
אל תמותי... חבל לך...

ודוס זה לא חייב להיות במראה. זה יכול להיות בהשקפות, עקרונות, דיעות, שאיפות. עזבי. לא תביני. ואיזה שטוית... סגנון של אדם נקבע לרוב לפי הסובבים אותו ואני לא מעוניינת בסגנון מסויים אז לא נפגשת מראש, כי זה לא מה שאוהבת ומתאים... ואין קשר בין בגרות לבין מה שנכתב פה. את סתם מקצינה דברים.

דוסית,*מתה-זה סלנג.אם לא ידעת..

וכן,האמת לא תמיד נעימה,לפסול בנאדם ללא סיבה הגיונית ונורמלית זה קטנוניות וילדותיות!אין דרך ליפות את זה.תגדלי,אולי תביני.

טופ שופ

New member
מתה- זה לא סלנג.

חבל לך למות על דברים שלא שווה למות בשבילם. וכן, אני צריכה לגדול... כל דבר בעיתו. בעז"ה עוד כשלושה חודשים אני בת 21. תרשמי אצלך.

טופ שופ

New member
אני בהחלט בשלה להתחתן

אני מעוניינת בתוך תוכי להתחתן, אבל אם אסתכל על החיים שלי כרגע, ממש לא מתאים לי להתחתן עכשיו. זה דופק לי הרבה בלימודים ובסדר יום. סוג של פרדוקס פנימי כזה שמאמינה שזה יעבור בעקבות הלחץ הרגעי שקיים אצלי בתקופה זו...

לא שאלתי

אם את בשלה, אלא אם את בכלל מעוניינת בזה. לפי מה שכתבת עד עכשיו, נראה שלא בא לך. וממילא שאלתך אינה מובנת.

טופ שופ

New member
לא מתחתנים כי 'בא לי'

יש מעבר לזה שאם באלי או לא ואם מתאים לי או רע לי בלעדי או עם הבחור שלי... אני צריכה ויחד עם זאת בשלה ומקווה שעם הזמן יגיע החשק ה-גדול.

מתחתנים

כי בא לך! לא משום סיבה אחרת. אני ממשיך להפגש ומחליט להתחתן רק כי אני רוצה. לא בגלל אחרים.

טופ שופ

New member
נכון, אבל

גם נערה בת 16 יכולה להחליט פתאום שבא לה... השאלה אם היא בנויה לזה. כמו שכתבתי, אני בשלה, נמצאת עמוק בעסק, אבל לא הכי חושבת שזה מתאים לי ביחס למה שעוסקת כיום. מעדיפה להתחתן בשלב יותר מאוחר בחיים ולמרות הכל שומעת ונפגשת, כי אף אחד לא יכול לדעת מתי נכתב לו... אני ממשיכה, כי אין לי שמץ מתי המזל (או איכשלא תגדיר את זה ) יגיע.

אז

אל תתפלאי שאת בוררת. לא ממש דחוף לך, או יותר נכון, את מחכה שיבוא מישהו שיסנוור אותך. ואת מפילה את כל היתר.

טופ שופ

New member
אני לא חושבת שאני בררנית

ביחס לאחרים שבוררים, אני ממש לא נקראת בררנית. מה בסה"כ בקשתי? לא מעבר למה שלא קיים...

טופ שופ

New member
זה הועתק משם..

יעזור ועוד איך יעזור!!

יום הולך ויום בא. ויגיע היום שתפתחי את ההוא שנקרא ת.ז. ותראי תתאריך שם ותקבלי צמרמורת. ותכנסי שבוע לדיכי ואחרי שבוע שתשלמי עם המצב. תכנסי לפה ותישאלי ככה. אני בוחנת את הבחורים רק לפי התוכן הפנימי לא מעניין אותי עדה ישיבה. גם אתם ככה?

טופ שופ

New member
זה

זה שאני לא מעוניינת להיפגש עם סגנון מסויים, או שלא מעוניינים להיפגש איתי, זה לא גורע ופוסל שום צד... פשוט, לא מתאים... זה הכל. אם נניח לא מעוניינת להיפגש עם תימני שגר בדימונה, זה לא עושה אותו רע... הוא יכול להיות איש נהדר, אבל נהדר לאישה שלו ולא לי... (נא לא להיעלב, זו היתה רק דוגמא, כל אחד והרצונות שלו בעניין) וככה זה. לא כל ישיבה מתאימה לכל בחורה, לא כל עדה, לא כל סגנון חיים ורמה. צריך לחפש התאמה... זה נישואים ולא צחוק. זהו מהלך חיים שנרקם עד המוות והבחירה חייבת להיות מושלמת עבורי/ך או עבור על אחד אחר...

זה לא קשור.

תבקשי הסבר נסביר לך. אל תהי כמו ירושלמית. כמו שכתבת נשואין זה לכל החיים. אני רק ממשיך את מה שאת אומרת. אם את בת 20 לדוגמא אז לחיות 60 שנה עם תמני מדימונה זה באמת קשה. אבל אם הגעת ל30. אז נשאר רק 50 שנה אז לא עם תמני אבל אפשר שיהיה מרוקאי או פרסי מדימונה. הבנת?

למעלה