לא יעזור!

טופ שופ

New member
חחחחחחחחחח

אם זה עובד ככה, אז אני מעדיפה איזה מישהו משוויץ שלמד בטורונטו ורוצה לגור בארץ.. אה? יש לך אחד כזה? שלח לי אותו במייל

זה גם ענין של סטיגמות.

מראש.. את יכולה להיות בררנית. אבל אם כבר הכרת, וזה החיסרון היחיד שבו, אז זה ממש לא סיבה להוריד.

טופ שופ

New member
נכון

אבל אני לא מתכוונת לסטיגמות. אני מתכוונת יותר למציאות... לאורח חיים, לסגנון, לרמה, למה שבאמת הוא... וסטיגמות זה בכלל נושא כאוב ורגיש אצלי שאני לא מסתכלת עליו בכלל...

יש

נתונים שבהחלט זה מובן שאת לא תרצי ושזה לא עושה לך עודף חשק, בין אם זה עדה, שהמנטליות, המנהגים וכו', לבין אם זה אופי מסויים. אבל ממה שמנית נראה שזה הרבה יותר מזה (אחרת לא היית מרגישה שיש בך משהו שהשתבש) כמו ישיבה למשל.. וכי את מתחתנת עם הישיבה?? או "שהשם" לא עושה לך את זה.. וכן על זה הדרך.. המקרים השניים, את באמת מעכבת לך את השידוך.. ומה לעשות? את יודעת לבד..

קליט

New member
שמעתי על בחור -לא מכאן-

שלא מסוגל לצאת עם מישהיא שגדולה ממנו, גם אם היא נראית צעירה מאוד . . ואם לא יספרו לו על כך אז הוא כן יסתדר איתה ! . ואכן, הבן אדם מתוסבך ולמעלה מגיל 30 ועדיין רווק שלא תדעי מדברים כאלה . . אז בהחלט יש מצבים שאת יודעת שזה לא הגיוני שתדחי עקב זה >>> תצאי ותבדקי, ועם ראש פתוח ! , ואל תירתעי עם בהתחלה יצוצו לך ציפורים בראש . די מהר תתרגלי לבן אדם . בהצלחה !

ארטיימר

New member
אם הוא מודע לעצמו

ויודע שאם לא יספרו לו זה לא יפריע לו.. אז חבל שהוא לא מתעורר ובונה לעצמו חיים. סתם תקוע בכל מיני גדרות שהוא בנה לעצמו לא בגלל הגיל, אלא שזה מתבטא בעוד דברים.. צריך להיות בראש בריא, כנים עם עצמנו. זה הרבה פעמים קורה עם המבוגרים. שהם נתקעים עם דברים, ובפנים יודעים שזה בעצם לא משהו הגיוני, מה שהם מתעקשים עליו

קליט

New member
בסוף הוא יתפוס את עצמו . .

ארט`וש, הכל ברור בקשר למה ששאלת על `שידוכים` ? . . .

דעתי היא שאין בזה פגם.

כל עוד הדרישות שלך שאת כן רוצה לא יוצאות מגדר הרגיל. ישיבה זה עולם שלם של סיגנון ובתור בחור ישיבה אני מעיד שאני מנטלית מאוד שונה מחבר שעד לפני 5 שנים למד איתי בישיבה קטנה והיינו הכי בראש מנטאלית! כל רחוב כל משפחה כל אדם זה עולם של השפעות, השפעות שמעצבות את דרך החיים של האדם.

למעלה