לא לשכוח להחרים את תעודת התושב

ATAF151

New member
לא לשכוח להחרים את תעודת התושב

העיריה פירסמה שהחל ב 15.11 היא תנפיק תעודת תושב ומדבקה לאוטו. המדבקה תינתן חינם ותעודת התושב תינתן תמורת 15 ש"ח לתושב + 10 ש"ח לתושב ותיק או תושב צעיר מתחת לגיל 18. אני קורא לכולם להחרים את תעודת התושב ולקחת רק את המדבקה למכונית. תעודת התושב מיותרת משום שהיא תייצג מידע שכבר נמצא כיום בתעודות הזהות שלנו, והדבר סתם יגרום להוצאת כספים מיותרת, לבזבוז זמן בעיריה ולצורך לתחזק עוד תעודה בכיס. כרגע ההטבות היחידות שיתנתו עם התעודה תהיינה ע"י הנחות בספריות העירוניות, ואם כולנו נתאגד ונחרים את התעודה, העיריה תיכנע וההטבות הללו ימשיכו להינתן ע"י תעודת זהות כפי שהיה עד היום.

אני בעד תעודת התושב, ובהתלהבות

זה מכניס אותנו למשפחת הערים הטובות, אלו שתושביהן גאים להחזיק בתעודת תושב, וחבל לי שיש מי שבוחרים להשקיע הרבה אנרגיה שלילית בלהאבק בעניין שהוא סמלי למהותי, ולא מהותי לכשעצמו. אני אשמח אם כל מי שיאספו תעודת תושב יספרו לנו את זה כאן בגאווה.

ATAF151

New member
אני כבר אספר איך זה

את הולכת לאחת מנקודות החלוקה, משלמת כמה עשרות שקלים, מראה ספח תעודת זהות בו כתוב שאת גרה ברעננה, ואז את מקבלת תעודה ושמה אותה בארנק. הגאווה היא על זה שאנחנו גרים ברעננה ולא על אחזקת תעודת תושב.

harhanegev

New member
אצלנו תעודת תושב נותנת

הנחה משמעותית במחיר של טיסה לתל אביב. אולי הגיע הזמן שגם אצלכם ?

ארזS

New member
יאיר

אם תסדר לנו כאן שדה תעופה כפי שיש לכם זה יהיה מצויין... בינתיים גם את השדה הקרוב בהרצליה רוצים להעיף מכאן...

harhanegev

New member
אני לא יודע אם אתה זוכר,

אבל לפני בערך 20 שנה היתה תקופה של פקקי תנועה כל כך קשים, עד כדי כך שחשבו בשיא הרצינות להפעיל קו טיסות סדיר מהרצליה לתל אביב. ממש היו כבר הליכים רשמיים בנידון, ואחת מחברות התעופה קיבלה או כמעט קיבלה רישיון להפעלת הקו, אך בסופו של דבר הרעיון נגנז, אני מניח שאני לא צריך להסביר מדוע.

harhanegev

New member
מעניין באיזה חלק שלה...

יש את החלק הדרומי, יש את החלק הצפוני, והם ממש כמו 2 ערים שונות, למרות שהם משלמים ארנונה לאותה קופה.

גור 2

New member
החלק הצפוני לא משלם ארנונה

בהכללה כמובן. בחלק הצפוני מתגוררים רוב אחינו היקרים (להלן: חרדים) בעלי הפריבילגיות והפטורים למיניהם. לעינין התעודה והחרם. אני לא מחרים למרות שיש הגיון בהסבר של אטאף. הנושא פשוט לא מצדיק צעד כזה ובכל מקרה לא חושב שאקט של נתינה ורצון טוב צריך להתקבל בתגובה כזאת.

harhanegev

New member
כבודו קצת התבלבל.

לגבי אחוזי גביית הארנונה אין לי מושג, אך החלק הצפוני של בני ברק, הידוע גם בשם "שכונת פרדס כץ", הוא חלק בו גרים יחדיו חילוניים, מסורתיים, דתיים וחרדים, ממש כמו בעיר ישראלית ממוצעת. החלק הדרומי הוא החלק החרדי.

גור 2

New member
כבודו קורא עיה"ק ומסיק: ירושלים

כבודו היה רוצה להתנצל על הטעות.

harhanegev

New member
מחול מחול מחול,

ולמיטב הבנתי אין צורך בבקשות הסליחה, אני לא ראיתי פוגעים ונפגעים, אלא שיחה נורמלית ומכובדת ורגועה ושלווה בין בני אדם.

harhanegev

New member
וגם אם ירצו להקים שדה תעופה ברעננה,

תסמוך על תושבי האזור שהם יארגנו מלחמת עולם כדי שמסלול ההמראה והנחיתה יהיה תת קרקעי.

גור 2

New member
הי יאיר ../images/Emo13.gif

אתה זורה מלח על פצעינו ממקום מושבך שהוא מחוז החופש והאסקייפ האולטימטיבי בישראל. לא פייר. אין כאן מקום יותר אפילו לאופניים אז בטח שהמסלולים יהיו תת קרקעיים. בתמונה המצורפת, המצב הנוכחי. נוחתים באחוזה.

harhanegev

New member
חיים ב-4 מימדים,

ואז אפשר להמריא ממסלול תת קרקעי. בכל אופן, אני לא כל כך חושב שהגיוני לראות בי זורה מלח. לאילת יש יתרונות ויש חסרונות, ואילו כבודו היה רואה באילת רק יתרונות, וודאי היה עובר לגור בה כבר מזמן. נכון להיום, מספר האנשים שרואים באילת יתרונות שמשקלם רב על משקל החסרונות הוא בסביבות 60,000 .

גור 2

New member
כבודו היה רוצה להעיר לאריה

שכבודו אינו מבאי בית המשפט ואתה (סלח לי על הגסות שבפניה אליך בגוף שני) מוזמן לפנות אלי בעברית מדוברת. אתה צודק. זה לא הגיוני לראות בך זורה מלח...כבודו מצטער אם נפגעת מההודעה ומבקש את סליחתך.

harhanegev

New member
מחול מחול מחול, ולדעתי

אין כל צורך בבקשת סליחה. עד כמה שאני מבין, כל השיח בינינו כאן בפורום הוא מכובד וראוי, ללא פגיעות וללא היפגעויות.

למעלה