לא מאמינה שהייתי עם בן אדם כזה

לא מאמינה שהייתי עם בן אדם כזה

זוכרים את אותו אחד שהייתי איתו שלושה ימים סוערים ונסע לחו"ל? אוקיי, אז זה לא שאני בוכה יום ולילה... ולא ממש חולמת עליו אבל כל כמה זמן אני מקבלת ממנו מייל כזה שהוא שולח לכולם. עכשיו, הבן אדם הזה מטייל בתאילנד ווד מעט ייסע לאוסטרליה וכל מה שהוא מספר במיילים שלו זה על המספר האינסופי של כל הבנות שהוא שוכב איתן שם. מאיפה הן, איך הן במיטה, איך הכל קרה, ממסיבה כזאת למיטה ההיא, מדבר רק על זה. הבן אדם בן 28!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ולמה הוא שולח לי את זה?? את המיילים האחרונים לא קראתי כבר, ולא יודעת למה עכשיו קראתי חלק ממיייל ששלח הבוקר. מזוכיסטיות בשיאהההההההההההההההההההההה בא לי להתפוצץ מכמה שהבן אדם הזה תינוק ומפגר, בכל פעם שהוא רואה אותי במסן הוא כותב לי היי מותק והיי love ויפה ובעעעעעעעעע הוא בן אדם חכם וכישרוני ומקסים ובמקום לנצל את כל זה הוא מתלהב כמו ילד בן 16 ועוד מספר על זה לכולםםםםם לאחיות שלו, לכל מי שברשימה הזו בעצם... בחתימה תמיד הוא כותב שיהייה לכולם יום מקסים הרבה סקס בטוח לכולם (אוי ואבוי) איך הייתי איתו בכלל?????

דבר ראשון

תרגעי, את נותנת לאנשים מגעילים להכעיס אותך, למרות שהם לא שווים דקה מזמנך. הוא סתם ילד מגודל, שמסרב להתבגר. מהמניאקים שמציגים את עצמם כאילו עכשיו ירדו מגן עדן כדי להשכיב בחורות ובסוף רצים לספר לחברים (ואני יודע כי יש לי מלא חברים כאלו). דבר שני, סתכלי על זה ככה: הוא זכה להיות 3 ימים עם בחורה מקסימה ואת זכית לדעת להזהר ממניאקים. דבר שלישי ואחרון: את אוהבת נקמות? אם הוא שוכב עם הרבה בחורות במדינה כמו תאילנד, סביר מאוד שיקבל איזה מחלה.

אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף

אתה כל כך צודק נדב. אני אוהבת את התגובות שלך אני חושבת שכרגע אני במצב שכלום לא יעזור, אני לא מסוגלת להקשיב לדברי הגיון. זה המייל הכי מגוחך שקיבלתי בחיים שלי! אוף אוף אוף מה נסגר עם הגברים בעולם? למה אני מוקפת במפגרים למה????? ואיפה כל הגברים שפעם הייתי מכירה? שכולם מדברים עליהם?

../images/Emo24.gif

אני הראשון שאומר, שהעולם מלא במניאקים. אבל כמו שכבר אמרתי לך, הגבר ששווה בחורה כמוך לא רחוק. רק בינתיים תזהרי

Piren

New member
לזה אתה קורא נקמה?

נקמה זה לשלוח לו אימייל ולהגיד לו שהיא בהריון.
אין כמו בחורה בהריון בשביל להרוס טיול

זה כמעט קרה../images/Emo6.gif

ובעצם אני עוד יכולה לעשות את זה, כבר קרו דברים מעולם חיחיחיחיחיחיייי או, זה שיפר לי קצת את ההרגשה...

qweasd1

New member
לא כדאי..

זה מייצר קארמה גרועה במיוחד, מעשה כזה, ובמבט לאחור, כשמבוגרים יותר, זה זיכרון רע.

חוץ מזה שהוא מספר לה על זה

הוא לא עשה שום דבר רע הוא לא היה צריך לספר לה על זה אבל הוא נסע לשם בשביל להינות והוא מספר את החוויות האלה לחברים מה רע הוא גילה חוסר תאקט משווע כלפייה וזה נכון שהוא עשה דבר מגעיל אבל חלאס עם התייפיפות הנפש הזה הוא נסע לעשות חיים וכיף לו והוא משתף את החוויות עם החברים גם חבר שלי כשהיה בתאילנד זיין כמו שפן וסיפר לי על כל בחורה ומה היה והכל סבבה זה אומר שהוא מגעיל למה אני מכיר את הבחורה????

הם היו שלוש ימים לפי מה שהבנתי

אבל יש משהו במה שאתה אומר אני לא יודע מה היה בינהם ולכן אני לא יכול לשפוט

זה קשור יכול להיות שאיתה הוא היה

רציני אבל תשמע בטיול מה אכפת לו לחפש את זהאתה לא יכול לדעת מה היה לו כלפייה

Piren

New member
אה?

לפי מה שהיא כתבה פה כל מה שמפריע לה זה שהוא מתרברב בזיונים שלו (וברור שהיא מקנאת, בין אם היא מודה בזה או לא) ... איך בדיוק קבעת שהוא מנייק ושקרן?

יותר נכון

מאנייק, זה הדרך היחידה להסביר למה הוא מתרברב דוקא לפניה, כשהוא יודע איך היא מרגישה. שקרן, כי מההיכרות הקצרה שלי עם ענבל אני יודע שהיא לא הולכת על ילדים קטנים.

Piren

New member
אתה צריך לשים משהו פה בפרופורציות

איך בדיוק מ"אבל כל כמה זמן אני מקבלת ממנו מייל כזה שהוא שולח לכולם. " החלטת שזה דווקא לפניה? איך בדיוק קבעת גם שהוא עושה את גם כשהוא יודע איך היא מרגישה? בכלל, היא די רצתה לתת לנו את הרושם שלא איכפת לה, למרות שברור שהיא מתה מקנאה. הרגת אותי מההיכרות שלך עם ענבל. אז אתה יודע הכל לגבי ענבל אני מניח, כל דבר שהיא חושבת וכל התנהגות שקיימת לה אה? או שאתה מניח שאחרי היכרות קצת יותר ארוכה אתה תגלה לגביה דברים שלא ידעת קודם? הבחורה בילתה 3 ימים עם הבחור והיא חושבת שהיא מכירה אותו? גם אחרי חודש היא תמשיך לגלות דברים חדשים לגביו. זה שהיא פספסה משהו כזה גדול, זו בעייה שלה. אני מבטיח לך, שגם אתה תתפלא "וואי איך לעזאל הייתי עם הבחורה הזו" (אני חושב שאפילו כתבת על זה פה .. לא?) .. אז מה, אתה חושב שגם אתה "מכיר" הכל לגבי כולם? או שיכול להיות שפתאום אחרי חצי שנה גילית משהו לגבי הבן אדם שאתה לא מקבל? 3 ימים? אה? העיקר אתה בטוח שאתה גם מכיר את ענבל. זה שהיא טעתה, לא אומר שכולם מנייקים, לפעמים האשמה כן נמצאת אצלה, ולא כל העולם דפוק. או שגם לענבל יש יכולת מדהימה לזהות אישיות של בן אדם ב-3 ימים? (שמשום מה לא פעלה עם הבחור הזה, הוא כנראה שקרן כזה טוב)

אני אמרתי שזה רק לה?

הוא יודע טוב מאודשהמכתבהזה מגיע גם לענבל. לפי מהשהיא כתבה על השלושה ימים ההם, אני יודע שהוא יודע. אלא אם כן הוא ממש טיפש. סליחה? אתה אומר שאני מדבר כאילו אני יודע הכל עליה, ובאותו משפט אתה כותב שברור שהיא מתה מקנאה? עכשיו אתהגם מכניס לי מילים לפה? איפה כתבתי "וואי איך לעזאזל הייתי עם הבחורה הזאת"? ולמה ענבל טעתה? ואיפה כתבתי שכולם מנייאקים? אולי לדעתך אני חושב שגם אני מנייאק? (הרי אני אחד מכולם). די עשה לי טובה אין לי כוח לזייני שכל, ואני ממש לא רוצה להתעצבן.

למעלה