לא מאמינה שהייתי עם בן אדם כזה

RVD18

New member
היית איתו רק שלושה ימים

זה שייך לעבר. תשמחי שאת כבר לא איתו. למה הוא שולח לך את זה? לא יודע...הוא בטח לא חושב על זה שאת נפגעת מזה...אל תקראי.

בסדר נו תראי...

היה מה שהיה עשית מה שעשית.. בסדר זה לא שגרתם ביחד 5 שנים לפני חתונה.. פשוט תלמדי להבא לקח.. ואני בטוח שהוא דווקא בנאדם בסדר אם את היית איתו..

pain is MY love

New member
טוב תנו לי להתערב רגע!

קודם כל, תקבלי את זה בהבנה.. מה חשבת שהוא טס לתאילנד לסבב מוזיאונים?! ברור שהוא יחגוג ויצא למסיבות ויזיין ויתלהב! זה חלק מהחוויה! נכון, הוא יצא אהבל שהוא שולח את זה לאחיות שלו ולך... (אני לא הייתי רצה לספר לאח שלי איזה כוסון נכנס אליי למיטה...) אבל ככה הוא! הוא באטרף של ההנאה!!! את לא צריכה לחפש נקמות. נכון, זה מעצבן. אבל ת'כלס הוא לא מחוייב אלייך וזה טבעי שהוא יתנהג ככה... לדעתי, תקראי את המיילים, זה אל מזוכיזם את פשוט מתעדכנת במה שעובר עליו.. וכשהוא יחזור את תראי שהוא ירגע ויחזור לעצמו.. אחרי הכל הוא נסע להתשחרר ולהתפרק... אם הוא נהנה זה הכי חשוב!!!

למה נראה לך שחצי מזה נכון?

זה קטע של אגו ושל מי שלא שכב בחו"ל עם אנשים זרים לא באמת היה בחו"ל וכל הקטע הזה שהוא מתייחס אליך כרגיל במסנג'ר ומתייחס אלייך כמו כולם במייל משהו פה לוקה בחסר עניין של משחקי קנאה.. אגב הוספתי אותך למסנג'ר שלי:)

Cobe Anan

New member
מזל טוב!

את הלקוחה המיליון שלנו! זכית ב... אכזבה. כן, הכי מאכזב לגלות שלא היית כזאת מיוחדת בשביל מישהו שכה ציפית להיות מיוחדת בשבילו. והוא עוד כזה אידיוט- משתדל להדגיש לך כמה "עוד אחת" את היית בשבילו.. אני כל כך מצטער בשבילך, אבל ככה זה- את לא יכולה לצפות לשום דבר מבנאדם ששוכב איתך בערב הראשון. לפעמים זה הופך לסיפור אהבה, לפעמים לסיפור אכזבה.. אבל עכשיו את יכולה להיות בטוחה בעצמך, בדרך שלך- שלא לקפוץ למיטה בקלות. ניסית, לא הצליח- מי שלא טועה לא לומד. תראי את זה כשיעור לחיים: מעכשיו- אין ויתורים. לגבייך אין כזה דבר סטוצים, יש רק אהבה, ועכשיו את רק יותר בטוחה בזה. לגביו? תשכחי ממנו. תחסמי את האימייל שלו, הוא לא שווה את העצב שלך. שיזיין ויהנה- וילך לישון לבד כל לילה. את לא צריכה את המלח שלו על הפצעים שלך, את בחורה טובה ומגיע לך יותר. זהו.

למעלה