לא מאמינה שהייתי עם בן אדם כזה

Piren

New member
חשבתי שלא תבין, אז הנה הסברים

ברור שהוא יודע שזה מגיע לענבל, הוא שם אותה ברשימה לא? השאלה שלי היתה למה קבעת שהוא עושה לה "דווקא"? עכשיו אתה גם יודע מה הוא חושב אני מבין לגבי "הוא יודע מה זה עושה לה"... מה הבעייה שאני אגיד שאני רואה שהיא מתה מקנאה? אתה טוען שאתה בתוך היכרות קצרה יודע הכל על בן אדם. אני טענתי שממה שהיא כתבה פה אפשר לדעת דבר אחד על בן אדם. תבדוק את הלוגיקה שלך בן אדם. לא אמרתי שכתבת בדיוק את זה, אבל אמרתי שאני בטוח שגם יום אחד אתה תגיד שאתה מופתע שלא ידעת משהו לגבי הבן אדם, או במילים אחרות "איך הייתי עם כזו בחורה". כמו כן אמרתי שאם אני זוכר נכון, אפילו כתבת משהו בסגנון הזה פעם. אם לא,אז לא. אבל תגיד, אף פעם לא קרה לך שבן אדם שהכרת במשך זמן מה הפתיע אותך בכזו רמה שלא הבנת למה אתה חבר שלו בכלל? או למה אתה יוצא איתה? למה ענבל טעתה? כי היא היתה איתו. כנראה פספסת את כל מה שקרה באשכול הזה. "מדובר עם זה שאני לא מסוגלת להאמין שהייתי עם מישהו דפוק" נראה לי כמו טעות לא? אולי לא הייתי צריך להגיד כולם, כי אני רואה שיש לך נטייה להוציא דברים מהקשרם, אז אני אסביר במדוייק. אתה קבעת שהוא מנייק, בגלל שהחלטת ככה. בלי להכיר את הבן אדם, בלי להכיר את כל הסיפור. רק בגלל שהיא ידידה שלך והחלטת שהיא לא מסוגלת לטעות, ולהיות עם בן אדם כזה. בדיעבד, מסתבר שהיא כן טעתה, וכן היתה עם כזה בחור. אז אתה, כנראה שלא מכיר אותה מספיק, או מעריך אותה יותר מדי. ואם אתה מתכוון להיות פה רציני בפורום, אל תכתוב זייני שכל כי לא מסכימים איתך. בינתיים, לפי כל מה שכתבת באשכול הזה, כל מה שאתה עושה זה להאשים אחרים בטעויות שלה, מאשר באמת לעזור לבחורה להבין את האמת, ולתת לה עצות שיעזרו לה בעתיד. אם אני זיין שכל, אתה לקקן חבל על הזמן.

תעשה לי טוב אחת פירן, ותתרחק ממני

אין לי כוח להולשיט שלך, אני לא מתכוון לרדת לרמה הנמוכה שלך ואני לא מתכוון לתת לך להכעיס אותי. להתראות (בתקווה שזה לא יקרה).

Piren

New member
בן אדם

אני רמה נמוכה? אני רושם לך הסברים לכל דבר שכתבתי בשביל שתבין אותי, ואתה רק קורא לי זיין שכל, אומר שמה שאני אומר זה בולשיט, וגם ברמה נמוכה. כבוד, אין לך. אם אתה לא מסוגל להביע את הדעה שלך, או לא מעוניין בדעות של אחרים מלבד של עצמך, אתה מוזמן לא לענות לתגובות שלי. אבל לסיים את זה ככה? זה סתם שפלות.

לפחות אל תעשה מעצמך "קדוש מעונה"

כבוד יש לי כלפי מי שנותן לי כבוד. מי שנכנס ותוקף אותי, ומכניס לי מילים לפה כדי למצוא עילה לתקיפה שלו, לא שווה כבוד.

Piren

New member
קדוש מעונה אני לא

אבל לפני שתחליט שאני תוקף אותך, קרא את מה שכתבתי שוב פעם בעיון, ותבין מה באמת אני אומר. גם במקרים שחשבת שאני מכניס לך מילים לפה, הראית לך שלא עשיתי כך. קרא, הבן, ואז אמור לי אם יש בסיס לטענה שאני "תוקף" אותך.

תעשה לי טובה...

כשאתה כותב איך כולם מנייאקים לדעתי, איך לא אכפת לי באמת מענבל, איך אני מתנהג כאילו אני יודע הכל על כולם... אתה גם תוקף אותי וגם מכניס לי מילים לפה. זהו תמשיך לבד, אין לי מה לומר לך.

Piren

New member
זה נעשה רקורסיבי

הוצאת את הדברים מהקשרם, ולכן הסברתי לך. לא רוצה לקרוא את ההסבר? שאר עם הכעס, הוא שלך בלבד.

Piren

New member
חח

"ואני לא מתכוון לתת לך להכעיס אותי" עוד משהו שאתה רוצה לנסות לחלוב?

dod_basim

New member
אורי ידידי

לפי כמה רגעים כתבת על כמה חבל שכל אי הסכמה מביאה לויכוח מטומטם. אז אם יורשה לי הויכוח שלך ושלך אדריכל כבר מזמן הפך למטומטם. תנו
ותמשיכו הלאה...

Piren

New member
ויורשה לך ../images/Emo6.gif

אני גם מסכים. פשוט רציתי להחזיר את המיקוד לטענות שלי ושל אדריכל.. לא כזה עבד. לא נורא
אולי בפעם אחרת

מענין מה זה אומר עליך...

אם אני כותב שאני לא אתן לך להכעיס אותי,סימן שלא הכעסתצ אותי וגם לא תצליח בעתיד. זה הסבר מספק?

Piren

New member
האמת

קודם כל זה לא מונע כלום (חחח) אבל בלי קשר, זה רק מוכיח שנעשית אטום למה שאומרים לך ולא רצית בכלל להמשיך בדיון. אבל אתה יודע מה, קח את כל הסיפור הזה איך שבא לך. ממש לא משנה לי
סיימנו או שיש עוד משהו? *סמיילי חיבוק שאין לי כח למצוא אותו ברשימת סמיילים*

פירן תרגע

לא אמרתי שאני מכירה אותו, אמרתי שככה א נ י מכירה אותו, לא אמרתי שהוא חייב לי כלום, תיארתי הרגשה. לא ביקשתי רחמים, באתי להוציא קריזה. לא ביקשתי עזרה בלמצא אשמים או טועים לא באתי כדי שיגידו שהוא חרא, תיארתי התנהגות שפגעה בי העובדה היא שנפגעתי וחטפתי קריזה, חוץ מזה מה עוד משנה? נדב אמנם לא מכיר אותי לעומק, אני בספק אם קיים מישהו כזה בכלל, אבל הוא מכיר את הרגישות יתר שלי ואת הקריזות, הוא יודע שאני לא סתם שוכבת עם גברים וגם השלושה ימים האלה לא מאוד אופיניים לי. עכשיו- יש אישור פירן? או שהייתי צריכה לשאול קודם אם מותר לפתוח שרשור?

Piren

New member
יש לכם בעייה לקבל ביקורת?

לא אמרתי שאני מכירה אותו, אמרתי שככה א נ י מכירה אותו. - לא אמרתי אחרת, ואפילו זה בדיוק מה שאמרתי. כל הטענה שלי היתה זה שבכלל שלא הכרת אותו בכלל, אני לא מבין איך אחרים פה יכולים לטעון שהוא חרא עולם, ואין לך שום קשר לנושא. עשית טעות. נקודה. לא אמרתי שהוא חייב לי כלום, תיארתי הרגשה. אה? מישהו אמר שהוא חייב משהו? לא ביקשתי רחמים, באתי להוציא קריזה. ולא הבאתי רחמים, ולא אמרתי שלא תוציאי קריזה. כל מה שאמרתי זה שחבל שכולם פה ישר זורקים חרא על הבחור, במקום לתת לך עצות שיעזרו לך למנוע כאלו מצבעים בעתיד, או חושבים בכלל אם לאו דווקא הבחור אשם בהכל. לא ביקשתי עזרה בלמצא אשמים או טועים אבל האשמת את הבחור, ולא "הגנת" עליו, או הסברת את עצמך כשאנשים האשימו אותו לא באתי כדי שיגידו שהוא חרא, תיארתי התנהגות שפגעה בי כמו שאמרתי, לא הפריע לך בכלל שיגידו את זה, אפילו עודדת את זה העובדה היא שנפגעתי וחטפתי קריזה, חוץ מזה מה עוד משנה? לא משנה נדב אמנם לא מכיר אותי לעומק, אני בספק אם קיים מישהו כזה בכלל, אבל הוא מכיר את הרגישות יתר שלי ואת הקריזות, הוא יודע שאני לא סתם שוכבת עם גברים וגם השלושה ימים האלה לא מאוד אופיניים לי. אז פה כל הטענה שלי. את לא הכרת את הבחור. עשית טעות! זהו! את עשית טעות! זה קורה! במקום להתלונן על מה שהבחור עושה, שלא מועיל בכלום, מלבד לגרום לך לחשוב על זה יותר ועצבים (את יודעת מה אומרים.. להתעצבן זה להעניש את עצמך על טעויות של אחרים) היית צריכה להבין איפה טעית, ואיך לתקן את זה בעתיד עכשיו- יש אישור פירן? או שהייתי צריכה לשאול קודם אם מותר לפתוח שרשור? עכשיו את סתם סרקסטית. אף אחד לא אמר שאת צריכה אישור לפתוח אשכול. עשי לי טובה, אל תהיי עם יחס שמראה כאילו אני גם צריך אישור בשביל לכתוב את הדעה שלי. אם היא לא טובה, את מוזמנת להתעלם ממנה, וההפסד, יכול להיות רק שלך.

לא מדובר בקנאה

מדובר עם זה שאני לא מסוגלת להאמין שהייתי עם מישהו דפוק ובעיקר לא מסוגלת להיות עוד אחת ברשימה. פירן- שמעתי לעצתך ואמרתי לו שאני בהריון

Piren

New member
אז לזה יש רק דבר אחד להגיד לך:

כל הזין, תתמודדי
קורה לכולם
כמה שתשלימי עם זה יותר מהר (ותביני איפה את [כן, את] טעית) תוכלי להמשיך עם החיים שלך בכיף ותהיי חכמה יותר בעתיד לגבי כאלו מקרים. שיהיה בהצלחה

למעלה