לא מבינה

IZZI10

New member
לא מבינה

אני באמצע הריון חמישי עם 4 ילדים קטנים בבית ובעלי היום שאל אותי אם זה בסדר שייסע ל4 ימים בסופ"ש הקרוב עם בן דוד שלו ליעד באירופה.. עוד לא סגרו..
אציין כי זו לא פעם ראשונה שהוא נוסע, תמיד פרגנתי לו בשמחה ובלב שלם, אממה, הפעם זה לא הצליח לי...
הגבתי בכעס נורא, ועד עכשיו אני בסערה עם עצמי של "איך הוא בכלל מעלה בקשה כזו כשאני במצב כמו שאני נמצאת.
אציין כי בעלי עצמאי וכל "נטל" הבית והילדים הוא עלי ואני עושה זאת באהבה, אבל בתקופה האחרונה לא טוב לי איתו ועם עצמי, הכוונה בקטע שאני כל הזמן חושדת בו שהוא בוגד, כל הזמן אני חולמת שהוא בוגד ובאופן כללי שהוא הרבה פחות אוהב ונמשך אלי מפעם, פשוט הרגשה כזו של חוסר ביטחון שהובילה אותי לתגובה שהגבתי לגבי הנסיעה , בין אם יש בה ממש או לא..
רציתי לדעת - האם הגזמתי בעיניכם ? אני מוצפת הורמונים וגם ככה קשה לי לאחרונה עם כל מיני דברים אחרים שלא קשורים לזה.. אולי בזמן אחר הייתי מפרגנת בשמחה ?
ללכת עם הלב ולהגיד לו לא או לפרגן בצביעות ?
אני באמת אוהבת ומעריכה אותו לא רוצה להיות "האישה הרעה"... אבל קשה לי הפעם לא יודעת למה..

IZZI10

New member
קיבלתי כבר תשובה..

כששלח לי הודעה שרצה לשלוח למישהו אחר לגבי הנסיעה ורשם בה בסיום "תהנו" כשבעצם אמר שנוסע רק עם בן דוד שלו..
שמחה שאמרתי לא.

SupermanZW

Well-known member
לא תפסת אותו בכלום

הוא יכול לנסוע רק עם בן דוד שלו ולהיפגש ביעד עם עוד אנשים (שהוא מכיר) שיהיו באותו טיול, את סתם מחפשת תירוצים.

לדעתי תתנצלי על כך שכעסת עליו

כי אין סיבה לכעוס עליו על עצם הבקשה. אבל אם קשה לך עם זה שהוא ייסע, אין סיבה שתגידי כן - תגידי שקשה לך עכשיו, בהריון ועם 4 ילדים, ואת מבקשת שהוא לא ייסע. לא נראה לי לעניין להעלות את הנושא שאת חושדת שהוא בוגד או כל דבר בסגנון - אבל את בהחלט לא חייבת להסכים שייסע. להיות לבד עם 4 ילדים קטנים כשאת בהריון (ובסופ"ש גם אין מסגרות, כך שאת כל הזמן איתם) נראה לי על גבול הבלתי אפשרי.

IZZI10

New member
מסתבר ששיקר

ויש עוד מישהו שמצטרף, למרות שלא ברור לי למה הסתיר, אבל זה רק מחזק את מה שחשבתי.. שכנראה מטרת הנסיעה הזו לא טהורה מלכתחילה.
אם לא היתה לי התקופה האחרונה שאני חושדת בו יותר מדי פעמים - הייתי סופגת את הקושי ונותנת לו לסוע בכיף שינוח וינקה את הראש מהכל, גם ממני ומהילדים..

לא יודעת למה זה שמישהו מצטרף

מחזק את ההשערה שמטרת הנסיעה לא טהורה, אבל בכל מקרה - לא משנה שאת חושדת בו לצורך הבקשה לא לנסוע, ואין סיבה להעלות את זה - מספיק להגיד שזה לא מתאים עכשיו וזהו. אבל אם הוא ביטל בכל מקרה, אז העניין סגור ממילא ואין מה לדוש בו איתו.
אגב, גם לא בטוח שהוא הסתיר - יכול להיות שכשהוא דיבר איתך היה ידוע רק שהוא והבן דוד נוסעים, ובינתיים עוד מישהו אישר שהוא יכול גם.

IZZI10

New member
יכול להיות שאת צודקת

כבר קשה לי לראות את זה עכשיו...
ונכון שהוא ביטל, אבל כמובן שההסבר שנתן להם הוציא אותי המגעילה... אני יודעת את זה לפי ההודעה..

מה זה אומר שהוא הוציא אותך ה"מגעילה"

מעבר לזה שהוא אמר להם שאת מתנגדת? ותכלס את בעצמך אמרת שהתפרצת עליו באופן מפתיע מבחינתו כי עד היום לא התנגדת ופתאום את כועסת על עצם הבקשה.

3תיתי

New member
באתי מהראשי. ומי שמגעיל, זה מישמתכנן להשאיר

את אישתו ההרה לבד עם ארבעה קטנים בבית ולנסוע, ועוד משקר לה בפרצוף.

IZZI10

New member
עצם ההצטרפות היא לא המחשידה

עצם ההסתרה את כמות וזהות משתתפי הנסיעה - זה הדבר המחשיד.

shlang

New member
אשה טיפשה - כדי לזיין מהצד הוא לא צריך לנסוע לחו"ל

אפשר לעשות זאת כאן מתחת לאף שלך

שלום

אם הוא רוצה לבלות, שייסע אלא אם זה מפריע לטיפול בילדים ולעבודות השוטפות שלכם. החשוב שתעבדו על הקשר ביניכם ותפתחו את האהבה ההדדית ואת הנתינה והדאגה, ואז פחות תצטרכו לחשוש מנטישה ובגידה. הוא ודאי מנוכר אלילך יותר בזמן האחרון, וזה הזמן להיות יותר מעניקה כלפיו באופן טבעי כדי שיהיה יותר מעניק כלפיך והקשר ישתפר.
&nbsp

IZZI10

New member
מענין אותי לדעת

למה רשמת " הוא ודאי מנוכר אליך יותר בזמן האחרון " ?

alongrin

New member
בהרבה מקרים

אין עשן בלי אש...
ובהרבה מקרים תחושות הבטן לא משקרות.
אם את מרגישה לא נח עם הנסיעה הזו, כנראה שיש דברים בגו.

alongrin

New member
מקווה מאד בשבילך גם...

אבל בשביל להסיר ספק, כדאי שתבדקי.
אחרת הספק ימשיך לנקר.

למעלה