לא מבינה

alongrin

New member
תתחילי לרחרח

תסתכלי לו בטלפון, מחשב, אם יש לו ריח של בושם זר..
שעות שהוא לא זמין בהן פתאום ללא הסבר וכו'.
בסופו של דבר אם יש משהו זה יצוף.

IZZI10

New member
הטלפון שלו נעול בטביעת אצבע

ולרוב הוא מחובר אליו, מחשב אין לו, וכשהוא יוצא בערב עם חברים הוא חוזר אחרי שאני ישנה והבגידם שלו עם ריח של סיגריות לא בושם

בגלל שהוא לא כזה מתוחכם, ודי אולד פאשן, קשה לי להאמין שיעשה מעשים כאלה, ומצד שני גם אין לי את הכוחות לבלוש אחריו.
מאמינה שאם יש משהו זה יצוץ במוקדם או מאוחר כמו שאמרת.

שילה1

New member
נתת את התשובה לשאלה.

יוצא עם חברים בערב כשאת עם הילדים? עוד סיבה לחשוד.

היי, גם בעלי יוצא עם חברים בערב כשאני עם הילדים!

וגם החברים שלו
. דווקא לא מעורר חשד במיוחד.
וגם אני יוצאת עם חברות בערב כשהוא עם הילדים, וכנ"ל.

alongrin

New member
את לא חיייבת...

להגיב רק בגלל שהניק שלך הוא כזה.
אין ספק שההתנהגות שלו מעוררת חשד.
זה לא רק הטלפון הנעול שהוא צמוד מחובר אליו לורידים.
זה עוד מכלול שלם של דברים שגורמים ביחד לתחושה לא נעימה.
&nbsp
אפשר לטמון את הראש בחול, אני לא ממליץ על זה.

כשאין משהו אינטליגנטי להגיד, מתייחסים לניק שלי.

אני באמת כבר רגילה לזה.
יש אולי אספקטים מעוררים חשד בהתנהגות שלו - כמו זה שהוא פתאום נעל את הטלפון שלו עם טביעת אצבע, אבל זה שהוא יוצא עם חברים לא "עונה על השאלה שלה", כמו שנאמר בהודעה שהגבתי אליה. גם זה שהוא מחובר כל הזמן אל הטלפון אופייני בערך לכל בן אדם בעולם המערבי בימינו (תכלס אם חייזרים יגיעו הנה הם יחשבו שזה אחד האיברים בגוף האדם)...

alongrin

New member
אין מה לעשות - בחרת בניק מושך אש

וכנראה לא בכדי.
כן יש אספקטים מעוררים חשד בהתנהגות שלו... וזה שווה בדיקה.
רק בשביל השקט הנפשי.
כי אחרת אפשר להשתגע מזה..(ביחוד כשנמצאים בהריון מתקדם).

IZZI10

New member
קצת הגזמת...

הוא יוצא וגם אני יוצאת והכל טוב, בעיניי זו ממש לא סיבה לחשוד, ויש סיבות הרבה יותר "מחשידות" מזה שלבן אדם יש חיי חברה חוץ מהפרטנר שלו..

גם בעלי יוצא עם חברים. בכל השרשור הזה אני לא רואה סיבה

חזקה לחשוד בו. לפחות לא יותר מכל גבר אחר.
אני גם לא חושבת שאם עוד מישהו מצטרף לטיול אז זה אומר דרשני.
&nbsp
בכלל אני בדעה שאם מישהו בוגד אז אני לא מבינה את הצורך הזה לחפש אותו למצוא הוכחות. אם הוא אחד מאלה שלא מפסיקים לחפש נשים - אז לא תצליחי לעצור אותו. זאת מחלת נפש. ואם הוא גבר נורמלי שמאס בחיים מונוגומיים - אז מה יעזור לך שתוכיחי לו שהוא בוגד? נניח שהוא מנתק עם המאהבת כי גילית שהוא בוגד בך, אז מה עכשיו? תמשיכי לחיות איתו כרגיל כאילו כלום לא קרה? תלכו ליעוץ עד שהילדים יגדלו?
תאמיני לי - עדיף לא לדעת ולא לחטט. יש לך 4 ילדים, אחד בדרך ובעל. עזבי את השטויות. שלא לדבר על זה שהמחשבות רעות כאלה משפיעות עליך גופנית ודרכך על העובר. תעשי לתינוק טובה ענקית ותחשבי רק מחשבות משמחות ונעימות ויוולד לך תינוק שמח ובריא.
אם הוא בוגד שיבגוד. שידחוף את הבולבולינו שלו למי שהוא רוצה ובסוף היום יבוא הביתה שמח תומך ואוהב.
&nbsp

IZZI10

New member
האמת הצלחת לגרום לי לחייך...

תראי, אני תמיד אמרתי ואומרת שמה שלא יודעים לא כואב, והאמת גם אין לי דרך או אנרגיות מיותרות כרגע בשביל לבדוק מעבר לדברים הבסיסיים...
מה גם שאני מאוד אוהבת את עגילי היהלום שקיבלתי ליום ההולדת האחרונה, אז למה להרוס את הכיף ?

alongrin

New member
לדעתי...

לטמון את הראש בחול זו גישה די תבוסתנית לחיים...
אבל זו רק דעתי.

צודק בנסיבות מסוימות ולא צודק בנסיבות אחרות. כשאתה בהריון עם

4 ילדים קטנים בבית ,זה לא הזמן להתעמת עם הבעל על מאהבות.

Shamy

New member
אולי..אבל פה הסיפור שונה

אני בעד העמדה של התשובה, אוקיי נניח והוא בוגד? כל עוד הוא מספק אוכל על השולחן ורווחה למשפחה אז להגיע להסכמה שהיא מעלימה עין אבל שישכבו עם קונדומים כי אין לדעת איפה הוא דחף את הג'ונסון שלו.

לא מכירה אף זוג בסביבתי, כולל אותנו שלא יוצאים בנפרד...

נחמד לצאת כזוג, אבל גם נחמד (מאוד מאוד!) לצאת יציאות בנים או יציאות חברות.
וזה לא קשור לילדים (למרות שכשיש ילדים קטנים אז זה גם הגיוני לפצל חלק מהיציאות... ולא כל פעם הטריד סבתא/ בייביסיטר).

זה בפני עצמו ממש ממש ממש לא מדד בעיני לבגידות.
אחרת יוצא שאני בוגדנית כבר 20 שנה , די באינטנסיביות ולא ידעתי...

מריוס זכריה

Member
מנהל
קשה לענות (גם אחרי ש"קיבלת כבר תשובה")

מצד אחד אכן אינטואיציות הן דבר שצריך להקשיב לו.
מצד שני יש מצבים של פרנויה, בי אם היא הורמונלית וקשורה להריון ובין אם לא.
תכל'ס, האם הוא בוגד או יש לו כוונות כאלה, בארץ או בחו"ל, אני לא יכול לדעת.

מה שכן, להשאיר אותך עם 4 קטנים ובהריון ולנסוע לבלות עם בן דוד/בני דודים/מי שלא יהיה- לא הכי מתחשב ונחמד מצידו.

אצה מה? תמיד צריך לחשוב לא על הארוע הבודד שמעסיק אותך, אלא על התמונה הרחבה יותר: האם יש אמון כולל? האם מערכת היחסים טובה באופן כללי?

אם אין אמון כולל, אז יש בעייה בלי קשר לנסיעה שלו לאירופה ועם כמה בני דודים הוא נוסע.

זה כמובן לא אומר שהוא לא בסדר. יכול להיות שאין לך אמון בו ללא שום הצדקה.
אבל יכול גם להיות שכן יש לך הצדקה.
כאמור, אין לי דרך לדעת.
אבל תמיד כדאי להסתכל על התמונה הרחבה ולא רק על הארוע הבודד.

IZZI10

New member
מתחילת ההיכרות בינינו

אין אמון, אבל זה חד צדדי ורק מהצד שלו כלפיי, זאת אומרת שהוא תמיד חושב שאני לא נאמנה ועושה דברים אסורים, למרות שמאז שאנחנו מכירים אני רק סביב הריונות, לידות וילדים אז לא ברור לי מאיפה המחשבות האלו מגיעות אליו, כי אני האחרונה שאפשר לחשוב את זה עליה...
לי בעיקר מפריע שאני מקנאה לו, זה מתיש אותי ולוקח ממני אנרגיות שגם ככה אין לי וגם אם היו לי לא הייתי משקיעה אותן בלעקוב ולבלוש אחריו כמו שהוא עושה לי...
אגב, לפני כמה זמן הוא העביר את הטלפון שלו ממצב של קוד סודי (שהיה גלוי לי) למצב פתיחה של טביעת אצבע, והוא מאוד צמוד לטלפון, יש קשר ?

למעלה