לא מבינה

מריוס זכריה

Member
מנהל
יכול להיות שיש קשר

זה חשוד, כן.
ויחד עם זאת, אינני יכול לקבוע/לפסוק/לדעת.

אגיד לך מה מטריד אותי:
הקנאה שלו והחשדנות מטרידות, לא רק בגלל שזה לא נח לך אלא גם בגלל זה עלול להיות סימפטום של השקרן שחושד בכולם שגם הם שקרנים. לא הייתי אומר את זה אלמלא היה ענין הנסיעות לחו"ל פלוס הטלפון עם הטביעת אצבע.

יש מצב שאת נאיבית ולא קולטת מה קורה מתחת לאף שלך.
אבל שוב, יש מצב שלא, והוא סתם בחור עם מוזרויות. יש גם כאלה.

אילו היית בתי, או חברה קרובה, הייתי מציע לך לא לטאטא את העניין מתחת לשטיח, אלא לפתוח בירור עם איש מקצוע. אולי מטפל/ת. אולי חוקר פרטי. לא יודע מי. אבל משהו בסיפור שלך מרגיש לי מטריד.

כמובן, נשאלת השאלה: "אוקיי, ונגיד הוא בוגד - מה כבר תעשי עם 4.5 ילדים?"
זו שאלה לא פשוטה, אבל יש לה גם תשובות לא רעות. הן כמובן תלויות בפרטי המצב.
אני במקומך הייתי פותח בירור מעמיק יותר.
ואני ממש לא מתכוון לשאול אותו, כי לאיזו תשובה כבר אפשר לצפות?

IZZI10

New member
אתה מזכיר לי

שכשרק הכרנו ועוד הייתי באמת צעירה ונאיבית, נסענו ליד אחד מהיישובים באיזור מגורינו, מקום פסטורלי ומקסים ואני לתומי אמרתי לו :" איזה מקום יפה, בטח ממש נחמד לגור כאן " אז הוא ענה לי :" תהי בטוחה שכולם כאן בוגדים בכולם " . לא הבנתי מאיפה זה בא בכלל...

יצא כמה פעמים שחשבתי שאולי באמת על ראש הגנב בוער הכובע, כי כל מי שמכיר אותי וסיפרתי לו על החשדות שלו כלפיי והמעשיים הקנאיים שלו, היה בהלם
ככה שתבין, כמה אין קשר בין מה שעובר לו בראש ולמציאות שלי ושלו..
מצד שני, כבר היה לי בן זוג בוגדני ושקרן פעם ומבלי לחפש ראיתי וגיליתי כל כך הרבה שקרים ובגידות שאני תוהה לעצמי, אם זה המצב כאן, איך עוד לא ראיתי כלום

חשבתי ללכת לטיפול, אבל מה זה יעזור לי ? אני מאוד שלמה עם עצמי ועם הדרך שלי, ונראה שדווקא לו יש כמה בעיות לא פתורות, ונניח ואשב מול המטפל ואומר לו שנראה לי שבעלי בוגד בי, מה אז ?
מצד אחד מעדיפה לעצום עיניים, מצד שני לא מסוגלת לחיות בתחושה שיש מישהי שלוקחת את מקומי ומקבלת את החום והאהבה שמגיעים לי...

את אולי כבר לא צעירה אבל עדיין נאיבית

לאיזה יעד באירופה רצה לנסוע עם בן הדוד (פלוס חברים?), לא הזכרת, תרשי לי לנחש? פראג? בוקרשט?

גברים שנוסעים עם חברים ליעדים האלה זה דבר אחד, ואחד בלבד. טיולי סקס. ולא אחד עם השני :)

אני מבין שאת מנסה לתת לו להנות מהספק ואולי אפילו מוכנה לפעמים לעצום עין ולא לחשוב על זה, אבל זה באמת לא משנה את המציאות.

איך עוד לא ראית כלום? ראית. זה מול העיניים שלך. אבל את מסרבת לראות.

אנשים מאמינים במה שנוח להם להאמין...

IZZI10

New member
קודם כל אל תעליב

אני לא מבוגרת ואפילו נראית צעירה מאוד לגילי

לענייננו - מה מול העיניים שלי ואני לא רואה ? אני באמת מנסה להבין.. את זה שבן אדם נוסע עם חברים לבד ? הם לא סגרו יעד אבל הכיוון היה אתונה...
אם יש עוד סימנים שאני לא רואה, אשמח אם תאיר את עיניי.
ולגבי הנאיביות - מוכנה להישאר כך לנצח

בגלל זה האולי

אז אני אתקן: נשארת צעירה ונאיבית ואולי (שוב אולי
) טוב שכך.

הדפוס הזה של נסיעות גברים נשואים לאירופה מרמז על דבר אחד.
עם חברים יוצאים בערב לדבר, לשתות איפשהו, וכד'. בנסיעות לחו"ל ביחד הסיפור שונה. למה באמת לא לקחת אותך אתו לנסיעה לאירופה? רק אם יש אטרקציה מעניינת יותר שלא מאפשרת שאת תהיי שם.

אתונה? אני לא יודע מי נוסע לאתונה, אולי הם חובבי ארכיאולוגיה של יוון העתיקה?
לכי תדעי. או אולי זה נשמע יותר תמים מיעד אחר. לאיפה נסע עם חברים בעבר (ראית כרטיס טיסה?
)

יתכן שיש יוצאי דופן כאלה שאוהבים להסתכל על פסלים של אפרודיטות מאבן ובשביל זה צריכים לקחת אתם את החברים, אטרקציה שאף אחד מהחבר'ה לא יפספס ואי אפשר לכלול בזה נשים, הרי מה נשים מבינות באתונה, אז בואי אסייג את דברי. לא תמיד. ב-95% מהמקרים. אוקיי?

אני פשוט מכיר כל כך הרבה מקרים כאלה, והאשה מפרגנת עוד, "כן, למה לחנוק אותם שיצאו ויהנו ביחד", ועוד באות ועושות השוואות שהן יוצאות בערב עם חברות מדי פעם (הנה כאן בשרשור גם היו כאלה) אז באמת למה לא, זה בטח תמים כי אף פעם לא הבחינו בשום בעייה, והגבר נוסע שוב ושוב ושוב ושוב לטיולי זונות.

מצטער שאני לא מייפה את הדברים.

חוץ מזה, להסתיר ממך את הטלפון (לא בטוח שאמרת זאת במפורש, אולי קראתי בין השורות) יש לו סיבה טובה אם הוא עובד במוסד אולי, אחרת זה דברים שאת לא אמורה לדעת.

IZZI10

New member
תודה על התיקון, חזרתי לחייך

אני באמת חייבת להבין משהו , אבל תענה לי ברצינות -
95% מטיולי הגברים/חברים/בני דודים לאירופה , זה למטרת סקס וזונות ?!?! באיזו מסגרת נתקלת בכל כך הרבה מקרים כאלו?
יש לי 2 חברות שעשו עכשיו סופש יחד בפראג ועשו מלא שופינג וכיף אבל לא סקס, זה תקף רק לגברים ?

כן

זה בדיוק כמו החברות שלך, גם הגברים עושים שופינג, אבל יותר מעוניינים בציצים ותחת ופחות בנעליים ותיקים.

IZZI10

New member
אז נניח ואני נאיבית ומתקשה להאמין שזה מה שבעלי

והחברים שלו עושים שם, מה לגבי הנשים האחרות ? גם הן כאלה תמימות ?
כי זה לא נראה שמישהי עושה מזה סיפור חוץ ממני...

אני מתאר לעצמי שכן

תראי, זה ממש לא קשה לברר. אבל לא בטוח שזה מה שאת רוצה או צריכה לעשות כרגע. יכול להיות לגמרי שזה שאמרת "לא" עכשיו והבהרת לו את העניינים, זה פותר את הדברים מבחינתך, כרגע לפחות.

רוצה לתת לו להנות מהספק, בבקשה, קחי סיפור יפה: בעבר הנסיעות היו תמימות, הוא יצא עם חברים אמנם ולא עשה כלום בעצמו, כי הוא נאמן לך וזה לא האופי שלו, הפעם אולי היה עושה משהו אחר, אם היה מתפתה (השפעה רעה אולי, מספיק חבר אחד שובב שמדליק את האחרים) אבל כיוון שהתנגדת הכל בא על מקומו בשלום.

סיפור יפה עם הפי אנד, לכי תדעי. אפשר להאמין אם רוצים. אני יכול לחתום לך שתהיה פעם הבאה שיבוא אליך עם מיתולוגיות של אתונה וכד', מה תעשי אז?

אם היית רוצה לברר, בבקשה, תני לו לנסוע. ברגע שהוא חוזר תבקשי לראות את הטלפון. אם מסרב בתוקף ומתעקש ולא מוכן בשום אופן, יש לך את התשובה שלך. אם מסכים, פשוט כנסי לוואטסטפ או למסנג'ר של פייסבוק ותראי את הכל, ואם תעברי על התמונות יש מצב שגם תראי שם כמה דברים (גם מי שמתוחכם מתרשל). או אפילו לפני הנסיעה. הכל יופיע בתכתובות עם החברים. כיוון אחר, היעד המוצהר לעומת האמיתי, כי הסיפור של "כנראה אתונה, אבל לא נסגרו על יעד" מסריח מקילומטר.

IZZI10

New member
אתה לא מבין עם איזה איש מערות אתה מתעסק

חוץ מלהיכנס ל"זינגה פוקר" בפייסבוק הוא לא יודע לעשות שם כלום
אין לו מושג אפילו איך מחליפים תמונה, אז מסנג'ר ?? יש לו כמעט 100 התראות ואיזה 20 בקשות חברות , כי הוא לא מסתכל על זה... הוא מחזיק את הפייסבוק רק בשביל לשחק בפוקר הזה...
לגבי הוואטסאפ זה כבר יותר מורכב כי אני צריכה את הנייד שלו וקשה לי להאמין שייתן לי להסתכל בו סתם ככה...
אגב, הוא אומר שבסוף התבטלה הנסיעה, כי בן דוד שלו לא ייסע בלעדיו... ולגבי זה שלא סגרו יעד, אני נוטה להאמין, כי זה אחד הדברים שאני הכי פחות אוהבת בו - הנטייה לסגור דברים בדקה ה - 90 שזה נוגע כמובן לנסיעות המשפחתיות, לא של החברים...
וברוב הפעמים שנסעו זה היה לרודוס, בגלל קזינו מסויים שהם הולכים אליו.. אבל את זה הוא עושה עם "חבורת הזבל" (סתם שם שנתתי להם כרגע, סה"כ הם חבר'ה נחמדים וטובים )

יש לו חבורה אחרת של חברי ילדות שאני ממש אוהבת אותם, הם אנשים הרבה יותר הגונים ואינטליגנטיים מחבורת הקזינו...
והם גם כאלה, שלא יוצאים בערב עם חברים ולא נוסעים לבד לאירופה

האם לך היתה בעיה לתת לו ברגע זה להסתכל לך בנייד?

אם לו יש בעיה עם זה, אז יש לכם בעיה.
או שהוא מפלרטט, או שהוא כבר יותר ממפלרטט. או שכתוב שם על תוכניות שהוא לא רוצה שתדעי עליהן, כי כמה תמונות עירום או סירטונים שחברים שלחו לו בוואטסאפ לא מצדיקים הסתרה. וגם הוא יודע את זה.

IZZI10

New member
לא רק שאין לי בעיה

כי אין לי מה להסתיר, הוא עושה לי את זה מלא פעמים, למרות שלאחרונה הוא נרגע בקטע הזה...
אני מאמינה שאם אקח לו את הנייד לידו ואסתכל הוא לא יגיד לי לא, כי זה ייראה הכי שקוף שיש, וגם עשיתי את זה לא מזמן בשביל משהו אחר, אבל הוא לא עושה את זה בחפץ לב בואי נאמר ...

את לא צריכה את הטלפון שלו. בואי אגלה לך סוד קטן

אם תהיה לך הזדמנות שהטלפון פתוח לשנייה והוא במקלחת, תכנסי למחשב בבית, 1. תקישי בגוגל: whatsapp web. תלחצי על הקישור שיופיע.
2. כשיעלה מסך של וואטאפ במחשב את תתבקשי לסרוק עם הטלפון ברקוד מרובע. דו מימדי.
3. את נכנסת לוואטסאפ בטלפון שלו, לוחצת על השלוש נקודות למעלה משמאל ובתפריט בוחרת את האופציה whatsapp web.
4. מעמידה את הטלפון מול הברקוד במחשב, סורקת את הברקוד וזהו.
המסך שלו משוקף למחשב שלך.
גם כשהוא יהיה בחול. ברגע שתיכנסי לאתר הזה שוב תראי את כל ההודעות שהוא שולח. כמו מראה.
המסך יפסיק להיות פעיל רק אם הוא ילחץ על התנתקות של הוואטפאפ מהנייד.
זה אומר שעד שהוא חוזר מחול, יש לך אפשרות למעקב 24 שעות על כל מה שהוא כותב כולל כל הריכולים על הנשים.
אין לו דרך לדעת שאת מחוברת אליו, אלא אם תקלידי איזו הודעה מהמחשב על גבי הוואטאפ שלו.
אם את אומרת שהוא לא טכנולוג הוא בטח לא מכיר את האופציה, כך שבטח לא משתמש בזה בעבודה, כי אי אפשר להתחבר ליותר ממחשב אחד באותו הזמן.

זה נכון שזה לא יפה לעקוב, אבל זו דרך להשקיט את המצפון שלך.
ייתכן ואת לא תרצי לדעת כשאת בהריון חמישי ממנו.
אני הייתי ממליץ לעזוב את זה ולבנות אמון בינכם.
בהנחה שהוא לא בוגד סדרתי (הם בוגדים גם כשטוב הם בבית), כדאי לברר עם עצמך ומולו האם יש משהו חסר במערכת יחסים שלכם, כי אלו שהם לא בוגדים סדרתיים יבגדו רק כשלא טוב להם בבית (גם נשים וגם גברים)

IZZI10

New member
אני מכירה את האופציה הזו

אבל לדעתי זה מראה שהוא מחובר בוואטסאפ אם אני מחוברת במחשב וזה יעורר חשד...
אם בכלל הוא בגד/בוגד הוא בטוח לא סדרתי, ומה אומר לך - 4.5 ילדים קטנים זה לא מתכון בטוח לחיים שלווים ונינוחים ובטח לא מתכון לזוגיות נפלאה , אבל זה מצב זמני עד שהם יגדלו קצת ונתפנה לנשום ולפנק גם את עצמנו, אם עד אז הוא יבחר באופציות ה״אסורות״ ואני אגלה את זה, הוא יפסיד את כל מה שיש לו והוא יודע את זה, מה גם שאז הוא יצטרך להיות עם הילדים הרבה יותר משהוא יכול אז אני לא בטוחה שהוא ימהר לגרום לי להתגרש

עזבי רקע את החשדות והנסיעה, בואי נדבר תכלס

אם אני הייתי יושב עכשיו מולך בכורסת המטפל, איך היית מתארת לי מה המצב הנוכחי במערכת היחסים שלכם?
האם יש ביניכם אינטימיות או שבעלך מרגיש שהוא חי עם אשה שהיא רק אמא לילדים שלו ולא החברה / אהובה שלו?
לא מדובר בהריון ראשון. יש לכם כבר ארבעה ילדים. האם בעלך שותף לרצון שלך ללדת ברצף? בלי שיפוטיות, אולי את עם אג'נדה שונה משלו בחיים? אולי הוא רוצה לעשות חיים, לנצל את הכסף שהוא עובד עבורו כל כך קשה ואת עסוקה בלעשות ילדים?
לגדל חמישה ילדים זה לא מעט. דורש ממךם המון אנרגיות שבטוח באות על חשבון רומנטיקה וזוגיות.
הנושא הוא לא הנסיעה ומה יעשה בה. לבגוד אפשר גם פה. שם פשוט יש יותר אווירה לעשות את זה בחבורה.
מהם הגורמים לזה שאת חושדת בו. האם כי את אנקית במהות, או שיש סיבות?ציינת שהוא גם לא סומך עלייך כל כך. מנסה גם לבדוק את הטלפון שלך.

אגב אני לא חושב שלגיטימי שאשתי תסתכל לי בטלפון. טלפון נייד הוא אביזר אישי.
אני לא בגדתי בה מעולם. אין לי מה להסתיר, עדיין, כעיקרון, אולי לא הייתי מתנגד אם היתה מבקשת ממני לראות את הטלפון שלי, אבל בטוח שלא הייתי רואה זאת בעין יפה ואני בטוח שזה אותו הדבר מצידה.
כשאדם מנהל קשר מאחורי האף של אשתו, יש סימנים, אם לדוגמה הוא מסתגר בשירותים עם הטלפון, או יורד הרבה למטה עם הזבל , או מקבל שיחות הודעות בשעות לא שעות.
גם שינויים חריגים בסגנון לבוש. לפתע, מתחיל ללכת למכון כושר, פתאום הוא רוצה לעשות צבע בשיער, מצב רוח לא רגיל (פתאום הופך חייכן וסבלני מהרגיל), מצביעים על אפשרות שיש לבן זוגך סיבה להיות מאושר.
אגב, יש אומרים שהרבה מהבוגדים / בוגדות הופכים להיות יותר מיניים גם בקשר הקבוע שלהם.

רגע, יש אנשים שיש להם סמארטפון

של-א לוקחים אותו לשירותים? ומשפחה עם 4 ילדים קטנים מייצרת הרבה זבל...
תפסיקו לגרום לה לחשוד גם מדברים שאין סיבה לחשוד בגללם.

IZZI10

New member
אוהבת את התגובות שלך....

אל תדאגי , אני לוקחת כל תשובה בפרופורציות , לא נתגרש מחר

אני מדבר על שינויי התנהגותי. נתתי רק דוגמאות

יש הבדל בין מצב שהאשה תמיד היתה אומרת "רד בבקשה עם הזבל" ואני בתור גבר הייתי שולח את הבן במקומי או מושך את הזמן ואומר "אחר כך" לבין מצב שפתאום אני מתנדב לרדת עם הזבל וגם משתהה למטה איזה רבע שעה ומתרץ כמעט כל יום שנורא כיף לי לדבר עם השכנים.

אם אני מתלבש ברגיל בחולצה סצם וג'ינס ולא מתגלח כל יום ופתאום העאשה נוכחת לראות בשינוי מהותי, גבר שפתאום הולך קלנות לעצמו בגדים חדשים, לפתע החליט לצבוע את השיער וקונה בגדים חדשים זה מצביע על משהו.

אני מבין שמדובר בגבר עצמאי בעסק. קשה מאוד לבלוש אחרי אדם שעובד עצמאי.
אני לדוגמה שכיר. מידי פעם חוזר יותר מאוחר, אבל יהיה קשה להסתיר חזרה בלילה פעמיים בשבוע אחרי שהתקלחתי אצל המאהבת כדי שאשתי לא תריח את הבושם שלה.

למעלה