מסכימה איתך.אם הם היו משאירים את האתר והממשק הקודמים והיו טיפה משנים את העיצוב ומשאירים את כל הפורומים כמו שהיו המצב היה טוב בינתיים זה לא נראה טוב בכלל עם העיצוב החדש
הבעייה לא הייתה בממשק הקודם, להיפך, זה היה ממשק הפורומים הכי טוב בארץ. הבעייה הייתה במערכת עצמה שהורכבה טלאי על גבי טלאי וכבר לא היה ניתן להמשיך ולתחזק אותה.אם הם היו משאירים את האתר והממשק הקודמים והיו טיפה משנים את העיצוב ומשאירים את כל הפורומים כמו שהיו המצב היה טוב בינתיים זה לא נראה טוב בכלל עם העיצוב החדש
הבעייה לא הייתה בממשק הקודם, להיפך, זה היה ממשק הפורומים הכי טוב בארץ. הבעייה הייתה במערכת עצמה שהורכבה טלאי על גבי טלאי וכבר לא היה ניתן להמשיך ולתחזק אותה.
עיצוב זה דבר שמתרגלים אליו וניתן לאתר את הפורומים גם בלי לדעת איפה הם נמצאים על ידי מעקב אחרי ההודעות החדשות ואחרי הגולשים. חוץ מזה מומלץ לראשון שמוצא את הפורום האבוד שלו לכתוב בו משהו שיכיל את שם הפורום ואז ניתן יהיה בקלות להגיע אליו דרך מנגנון החיפוש.
בכל מקרה קשה להגיע לכל פורום רק בפעם הראשונה.
אדגים לך.שיח, האם תוכל לתת דוגמה להמלצה שלך? "...מומלץ לראשון שמוצא את הפורום האבוד שלו לכתוב בו משהו שיכיל את שם הפורום ואז ניתן יהיה בקלות להגיע אליו דרך מנגנון החיפוש."
מצאתי את הקישור לכניסה לפורום שרציתי. ואני יודעת את מספרו החדש. אבל איך אוסיף לקישור משהו שקשור לשם הפורום? איפה אפשר להוסיף? או שהתכוונת שאכתוב בפורום עצמו כותרת עם שם הפורום?
תודה, שיח. אינני בטוחה שהבנתי נכון את ההוראותשרשמת לי, אבל ניסיתי לעשות זאת.אדגים לך.
סמני שורה או כמה מילים מתוך הפוסט שלך, למשל משהו שקשור לשם והעתיקי אותו. אח"כ תלחצי על תיבת החיפוש שנמצאת בחלק העליון שמאלי של הדף והדביקי לשם את מה שהעתקת.
מייד תקבלי רשימה ובה בין היתר הפוסט הזה.
כרגע זה לא עובד על החומר הארכיוני שהועבר מהמערכת הישנה אבל אולי בעתיד זה יעבוד גם עליה.
כתבתי על זה כבר שנעלם הממשק הנוח של לחפש את הפורום שאתה מכיר את שמו או שהעברת לאדם אחר..וזה קריטי ! אתן דוגמא..אני מנהל פורום הפרעת אישיות גבולית..של חברים שלא במצב פשוט....רוצה להפנות מישהו שלא מכיר את תפוז לפורום המצב הנפשי שלו לא אידיאלי אם הוא לא מוצא אותו בקלות..הוא יתייאש ימהר מאוד..וחבל ואף מסוכן. זה לא ל"התרגל" יש אנשים שלא מכירים את תפוז...לך תסביר להם איפה הפורום...שהיה פעם פשוט : כנס לדף..חפש פורום X כנס וכתוב..אהבת? תוסיף לפורומים שלי..ופעם הבאה גישה קלה יותר..פשוט הרגו את זה. מישהו שכח שמתעסקים פה בפורומים בנושאים קשים מאוד , לא רק נפשי, אלא, סרטן ומחלות קשות ולפעמים אנשים בלחץ לחפש תשובה שהם לא מוצאים איפה הם רוצים לכתוב..הם יתייאשו ותפוז כפורומים עלול "למות" פשוט ככה..אגב גם מי שלא בא תקופה וירצה להכנס לפורום שהיה בו..שהפורטמים יהיו פתוחים לכולם...ולא ימצא אותו בקלות ספק אם יחפש ממש..קיצור עשו חדש ושכחו להשאיר את הטוב בישן וחבל מאוד..הבעייה לא הייתה בממשק הקודם, להיפך, זה היה ממשק הפורומים הכי טוב בארץ. הבעייה הייתה במערכת עצמה שהורכבה טלאי על גבי טלאי וכבר לא היה ניתן להמשיך ולתחזק אותה.
עיצוב זה דבר שמתרגלים אליו וניתן לאתר את הפורומים גם בלי לדעת איפה הם נמצאים על ידי מעקב אחרי ההודעות החדשות ואחרי הגולשים. חוץ מזה מומלץ לראשון שמוצא את הפורום האבוד שלו לכתוב בו משהו שיכיל את שם הפורום ואז ניתן יהיה בקלות להגיע אליו דרך מנגנון החיפוש.
בכל מקרה קשה להגיע לכל פורום רק בפעם הראשונה.
מכניסים את הפורום למעקב ומוציאים ממנו דרך אותו הלחצן או על ידי ניהול רשימת המעקב (יש סמן בחירת פורום ברשימה)בינתיים בוקה ומבולקה
אין אפשרות לערוך רשימת פורומים מועדפים .
ואני לא אתחיל לחפש ברשימה הכללית פורום ספציפי.
איפה נעלם פורום סלולר?
הבעיה עם דפדוף הדפים הכבוי להצגת כל הנושא על אותו העמודהקישור להודעה האחרונה לא עובד באשכול הזה - כנראה בכל האשכולות עם הרבה תגובות? גם הקישור בהודעות האחרונות (במסך המשתמש שלי) לא מקשר להודעה זו.
וכמובן, בטח כולם כבר שמו לב לקישור שנקרא "לחץ לפרטים נופסים".
יאיר
נ.ב. אם עדיין יש משתמשים שצריכים לאפס סיסמה כדי להיכנס, אולי כדאי להודיע זאת במסך הראשי, או בהודעה לכל הפורומים?
לאחר הכנסת הפורום לרשימת המעקב ניתן להשתמש בסמן הבחירה (הצ'קבוקסים) ליד עמודת כמות הנושאים בפורום, ולהשתמש באפשרויות הניהול של הרשימה - למטה בפינה או בתפריט הביטול מעקב (manage watched forums) למעלהכנראה משהו בהגדרות bookmarks שעדיין אין אפשרות לסמן
אם הכוונה ללחצן עם סמל הסימניה בפינה של כל הודעה, אז אלו "הודעות נבחרות", אך לעומת הודעות הנבחרות בבחירת מנהל כמו במערכת הישנה, כל משתמש בונה את רשימת ההודעות הנבחרות הפרטית שלוarseny82
אתה מנסה בכל כח לסנגר ומודים לך על כך.
ברם ככה לא בונים פורומים.
bookmarks מה תפקידו וכיצד משתמשים בו?
אחזקה וניהול בית - שיפוץ ובנייהאיך מוצאים פורום ? דרך גוגל לא ניתן ? למשל פורום שיפוץ ובנייה?
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.