Golden Eyes 1
New member
איך מוצאים פורום ? דרך גוגל לא ניתן ? למשל פורום שיפוץ ובנייה?
פעם היה פורום תחבורה ציבורית, נראה לי נעלם. מצד שני למטה הם רשמו אותו אבל כשלוחצים עליו , נאדה, אתה לא מגיע לשום מקום.
איך מוצאים פורום ? דרך גוגל לא ניתן ? למשל פורום שיפוץ ובנייה?
אקטואליה - על סדר היום - תחבורה ציבוריתפעם היה פורום תחבורה ציבורית, נראה לי נעלם. מצד שני למטה הם רשמו אותו אבל כשלוחצים עליו , נאדה, אתה לא מגיע לשום מקום.
אקטואליה - על סדר היום - תחבורה ציבורית
יש לשים לב לשרשור הנעוץ ולא להקפיץ נושאים ישנים, אם יש דיון חדש, יוצרים נושא עבורו
הו יופי, מתחילים ישר עם באגים
post-0
מספר הודעה לא חוקית, גם אם מגיעים לנושא לאחר מחיקת post-0 ואז עוברים לדף הפורום בניווט המיקום מעל שם הנושא, מגיעים לאותה תצוגה מקורטעתהו יופי, מתחילים ישר עם באגים
גינון - תצוגה מקרטעת ורשימת הנושאים לא מוצגת ואין דרך לראות אותה כלל, אפשר לעבור לקטגוריה תחביבים (1144) וברשימה של התת-פורומים לעבור משמאל לנושא האחרון שנכתב אלא שגם אז מגיעים לשגיאה כי הכתובת מסתיימת ב-post-0
מספר הודעה לא חוקית, גם אם מגיעים לנושא לאחר מחיקת post-0 ואז עוברים לדף הפורום בניווט המיקום מעל שם הנושא, מגיעים לאותה תצוגה מקורטעת
נראה קוליזיה בין שדות SQL בביצוע ייבוא, כפי שקורה בהרבה נושאים מתחת לשם הנושא עם הכיתוב של פותח הנושא ותאריך הפרסום
כדי לפתוח את הנושא תקין, יש למחק פרמטרים מיותרים בקישור בשורת הכתובת (page-2) או לעבור לנושא לא דרך שמו אלא דרך התאריך, אבל זה עדיין יצריך לגלול לאיפה שמוצגת ההודעה החדשה...כן, ארסני, ראיתי את זה בפורום גינון. זה לא בסדר עדיין. אבל מודה לך מאד על ששלחת לי את הקישורים לשני הפורומים.
אגב, ניסיתי כבר כמה פעמים להודות לך על התשובה, גם כאן, באתר החדש, וגם מהמייל שלי, וכל הזמן היו הודעות שגיאה. טוב שעכשיו הצלחתי.
אקטואליה - על סדר היום - תחבורה ציבורית
יש לשים לב לשרשור הנעוץ ולא להקפיץ נושאים ישנים, אם יש דיון חדש, יוצרים נושא עבורו
אגב הממשק הקודם היה הרבה יותר ידידותי למשתמשהכל טוב פה בממשק החדש
אגב הממשק הקודם היה הרבה יותר ידידותי למשתמש
לא בדיוק הרבה אנשים עזבו בגלל צנזור וחסימות ללא כל סיבה חוסר עניין בדיונים מעניינים או חשובים ( בעבר בהרבה מקרים הדיונים הגיעו לשרשורים ארוכים מאוד בגלל הדיונים האלה )וחוסר העניין של תפוז לתמוך בגולשים ובמקביל המנהלים בתפוז( וזה קורה גם מחוץ לתפוז כל הזמן בחיים של הרבה אנשים כולל שלי ) חשבו שאם יהרסו משהו טוב הם ירוויחו וזה לא המקרה בדרך כלל כי זה קל יותר להרוס וקשה מאוד לבנות מחדש ולהצליח באותה הצורה או באותו האופןנכון. ולכן רבים עזבו.
וגם הנמצאים, בקושי נכנסים לאתר, כי הלך הכיף שהיה פעם.
אני, לדוגמה, הייתי נכנסת באופן קבוע כמה פעמים ביום לפחות לפורום אחד, ואפילו לשניים עד שלושה. כיום, אותו פורום ראשון שלי, כבר לא מתפקד בכלל. שני האחרים פעילים, אבל מעט. ללא שום השוואה למה שהיה בהם באתר הקודם. ואני נכנסת פעם בשבוע, שבוע וחצי, וגם לרוב רק מציצה, ולא כותבת.
לא בדיוק הרבה אנשים עזבו בגלל צנזור וחסימות ללא כל סיבה חוסר עניין בדיונים מעניינים או חשובים ( בעבר בהרבה מקרים הדיונים הגיעו לשרשורים ארוכים מאוד בגלל הדיונים האלה )וחוסר העניין של תפוז לתמוך בגולשים ובמקביל המנהלים בתפוז( וזה קורה גם מחוץ לתפוז כל הזמן בחיים של הרבה אנשים כולל שלי ) חשבו שאם יהרסו משהו טוב הם ירוויחו וזה לא המקרה בדרך כלל כי זה קל יותר להרוס וקשה מאוד לבנות מחדש ולהצליח באותה הצורה או באותו האופן
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.