לא מספיק השבבים הדפוקים, עכשיו Intel הסתבכו בתביעה על אנטישמיות

דיברגנט חדש

Well-known member
אני חושב ששניכם מתבלבלים.

להסביר לכם את המצב זה לא אותו דבר כמו להביע תמיכה בצד זה או אחר.

וביננו, גם המתנחלים היהודים היו רוצחים אותי, ובאותה המהירות, כמו הערבים. אין בעיניי הבדל מהותי בין טרוריסט רצחני חסר מעצורים שהורג אזרחים ושורף בניינים רק כי הוא שונא את מי שגר שם, לבין חמאסניק.
הקישור שצירפת מראה על נקמה על רצח יהודים.
אף אחד מהמתנחלים לא היה בא לרצוח אותך במקום מגוריך, סה"כ לא עשית להם כלום, אך כן היו מתעבים אותך ומנדים אותך מהחברה, אך בין זה לבין רצח המרחק עצום.
מה שכן, אם היית עושה להם אקטים פרופוגנדים (מצעד) מול ביתם, היית זוכה ללינץ'.

BravoMan

Active member
וביננו, גם המתנחלים היהודים היו רוצחים אותי, ובאותה המהירות, כמו הערבים. אין בעיניי הבדל מהותי בין טרוריסט רצחני חסר מעצורים שהורג אזרחים ושורף בניינים רק כי הוא שונא את מי שגר שם, לבין חמאסניק.
וודאי שלא.
מכונית שרופה ותינוק שרוף זה אותו דבר בשבילך, העיקר שיהיה חומר להיכנס ביהודים...

לא שאני מסכים עם מה שהמתנחלים האלה עשו, אבל אני גם מבין מהיכן זה נובע: אם הצבא שלנו היה מטפל בטרור כמו שצריך, האזרחים לא היו צריכים לבצע פעולות תגמול.

vinney

Well-known member
וודאי שלא.
מכונית שרופה ותינוק שרוף זה אותו דבר בשבילך, העיקר שיהיה חומר להיכנס ביהודים...

לא שאני מסכים עם מה שהמתנחלים האלה עשו, אבל אני גם מבין מהיכן זה נובע: אם הצבא שלנו היה מטפל בטרור כמו שצריך, האזרחים לא היו צריכים לבצע פעולות תגמול.
רגע, אתה רוצה להגיד לי שזה בסדר?

באמת?

BravoMan

Active member
רגע, אתה רוצה להגיד לי שזה בסדר?

באמת?
מה המקרה הזה קשור למה שדיברנו?
אם היינו עושים דברים כאלה בכמויות שערבים עושים, כבר לא היו "פלסטינאים".
אבל העובדה היא שאפילו הרוב המוחלט של מתנחלים שאתה מכנה "מחבלים" - גם כשהם משתוללים כנקמה על פיגוע רצחני, לא טובחים בערבים, ובטח לא בתינוקות, אלא רק גורמים נזק לרכוש.

חוץ מזה, האנשים האחראים על דומא יושבים בכלא, ויישארו שם לכל החיים, כי אין מי שיעשה עסקה לשחרר אותם.
בינתיים, מאות מחבלים שלקחו חלק ב-7.10 שוחררו לבתיהם בטענה ל-"חוסר במקומות כליאה", ואז גם עשו להם סקר טלפוני לראות איך השירות.

חסוך ממני את ההשוואות המזויפות שלך - אתה שונה ישראל, ושונא יהודים.

vinney

Well-known member
מה המקרה הזה קשור למה שדיברנו?
אתה טענת: ״מכונית שרופה ותינוק שרוף זה אותו דבר בשבילך, העיקר שיהיה חומר להיכנס ביהודים...״, אז רציתי להבהיר אם אתה מתייחס לתינוק שרוף כאילו זאת מכונית, או למכונית שרופה כאילו זה תינוק? ואיזה מהם זאת האופציה המקובלת עלייך?

אם היינו עושים דברים כאלה בכמויות שערבים עושים, כבר לא היו "פלסטינאים".
אבל העובדה היא שאפילו הרוב המוחלט של מתנחלים שאתה מכנה "מחבלים" - גם כשהם משתוללים כנקמה על פיגוע רצחני, לא טובחים בערבים, ובטח לא בתינוקות, אלא רק גורמים נזק לרכוש.
אתה מנסה להציג את זה כאילו זה מקור לגאווה או משהו? ״תראו אותנו, אנחנו לא רוצחים אנשים כל יום שני וחמישי, איפה הטפיחות על השכם????״ - זה מה שאתה מנסה להגיד לי?

מה שאני מנסה להגיד לך זה שזה ש״אנחנו״ עושים כאלה דברים בכלל זה דבר פסול מיסודו, זה לא עניין של ניקוד. זה לא כמה הם הרגו לנו וכמה אנחנו הרגנו להם, כי הרגנו להם יותר. זה מה אנחנו מוכנים לעשות.

חוץ מזה, האנשים האחראים על דומא יושבים בכלא, ויישארו שם לכל החיים, כי אין מי שיעשה עסקה לשחרר אותם
יופי, רק שזה היית אתה שלפני שניה התעמרת על הפצ״רית ש״מתעמרת בחיילים״, וטענת שזה בסדר גמור לשרוף בסיס צה״ל ולשחרר פושעים לחופשי כי הם דחפו אלה לתחת של מחבל.

בינתיים, מאות מחבלים שלקחו חלק ב-7.10 שוחררו לבתיהם בטענה ל-"חוסר במקומות כליאה", ואז גם עשו להם סקר טלפוני לראות איך השירות.
אתה שוב מפגין בורות אפיינית לתומכי ימין. אתה החלטת מה אתה חושב, מתעלם מהעובדות שסותרות את מה שאתה חושב, וממציא עובדות להצדיק את מה שאתה חושב.

עובדה היא שלא היה ולא נברא שום ״סקר טלפוני״, ואתה מנסה לטעון את זה כדי לברוח מהצורך לענות לי למה לאנוס עצור עם אלה זה בסדר כשזה עצור ערבי, ולא בסדר כשזה עצור יהודי.

חסוך ממני את ההשוואות המזויפות שלך - אתה שונה ישראל, ושונא יהודים.
מעולם לא טענתי את זה, אתה החלטת את זה בשבילי.

אני יודע שאני מקשה עלייך - אתה מתבייש בעצמך, ומנסה לברוח מהמציאות העגומה שלך לעולמות הפנטזיה בהם יש הצדקה לרצח חפים מפשע, לאונס, ולהתעללויות, רק כדי למצוא את עצמך שם באותם העולמות עם אותם האנשים שאתה כה שונא ולגלות שהופה - וויני צדק, אתה הפכת להיות חמאסניק.

וזה מטריף לך את הדעת, וזה טוב, כי זה אומר שיש עוד איזו פינה חשוכה בראש שלך שמסתתר בה קצת מצפון.

vinney

Well-known member
אתה יוצא מנקודת הנחה שהבוסים שלו יודעים את זה.
בוודאי שיודעים, אלא מה.
הניחוש שלי הוא שאדון vinney עובד קשה להסתיר את עברות הישראלי ה-"מתועב", במיוחד ב-10 החודשים האחרונים, ועצם זה שהוא שייך לקהילת הלהט"ב כנראה גם מקנה לו נקודות זכות שם, או לפחות הוא מאמין שזה מקנה לו נקודות זכות עד שיגלה עד כמה הקהילה הזו היום אוכלת את עצמה יחד עם שאר השמאל.
לא, אין לי מה להסתיר. יותר מזה, כולם יודעים גם ששירתתי בצבא, שהייתי קצין, והפלא ופלא - אף אחד לא מפטר אותי.
הוא כותב ש-"המנהל הזה עבר על הנהלים", כשבפועל המנהל הזה הביע תמיכה בטרור, מה שלא חוקי אפילו בארה"ב למרות התיקון הראשון בחוקה שלהם.
זה קצת יותר מה "עבר על הנהלים".
התביעה שהוגשה הייתה תביעה אזרחית. אתה רוצה לטעון שהוא עבר עבירה פלילית - גש למשטרה בבקשה. התובע לא עשה זאת, ולכן הטענה שלך בכלל לא רלוונטית. ולא, זה לא ״לא חוקי״ להביע תמיכה בחמאס. כמו שזה לא ״לא חוקי״ להביע תמיכה במתנחלים.
אבל אולי זה אמת לגמרי צירוף מקרים שהעובד הועבר להיות תחתיו שבועיים לפני שפותר, שמשעבי אנוש לא עשו את העבודה שלהם, ובדיוק בדיוק באו קיצוצים, ודווקא המהנדס הוותיק מאוד הזה פותר.
אולי. כל מה שאתה יודע בא מצד אחד בסיפור. אלה טענות, התובע צריך עוד להוכיח אותן.

BravoMan

Active member
התביעה שהוגשה הייתה תביעה אזרחית. אתה רוצה לטעון שהוא עבר עבירה פלילית - גש למשטרה בבקשה. התובע לא עשה זאת, ולכן הטענה שלך בכלל לא רלוונטית. ולא, זה לא ״לא חוקי״ להביע תמיכה בחמאס. כמו שזה לא ״לא חוקי״ להביע תמיכה במתנחלים.
התביעה היא אזרחית, כי היא עוסקת בנושא פיטורים.

ה-FBI היה צריך להידפק על הדלת של האדם הזה, אבל כמובן הם לא עשו כך.

זה אומנם לא אצלכם אלא בבריטניה, ושם אין את החוקה, ואין את התיקון הראשון, אבל ראינו כבר מה קורה עם משטרה "מערבית" הופכת לפוליטית:
היו להם מקרים שבאו לבית של גברת שכתבה בטוויטר שלנשים אין זין, ומצד שני סרבו לעצור מפגינו עם תמונה של מחבל על מצנח רחיפה בהפגנה, למרות שיש חוק ברור נגד תמונות כאלה, ואין באמת חוק נגד מה שאותה גברת כתבה.

אני שמח בשבילך שלא פותרת, אבל אני חושב שאתה קצת יותר מידי בטוח בעצמך שזה גם לא יגיע אליך.
אולי אתה מפיץ שם מספיק שנאה כלפי ישראל ברשתות החברתיות, מתרגם להם כל סיפור על מתנחלים מתוסכלים שמוצאים זעמם על חפצים דוממים ומשווה אותם למחבלים, מדגיש איך הפרקליטות הצבאית פה מתעמרת בחיילים "למען האג" וכו'.

שמעתי המון סיפורים על יהודי אירופה בשנות ה-30 של המאה שעברה שחשבו כמוך.
הם עצמם לא פה לספר את הסיפור...

vinney

Well-known member
התביעה היא אזרחית, כי היא עוסקת בנושא פיטורים.
נכון.
ה-FBI היה צריך להידפק על הדלת של האדם הזה, אבל כמובן הם לא עשו כך.
לא, FBI לא מתדפקים על דלתות של כל טרול בפורום. אם הייתה מוגשת תלונה למשטרה - אולי המשטרה המקומית הייתה פותחת בחקירה, אבל גם זה כנראה לא היה קורה כי הגנות התיקון הראשון לחוקה הן די חזקות למרות כל מה שאתה אולי חושב.
זה אומנם לא אצלכם אלא בבריטניה, ושם אין את החוקה, ואין את התיקון הראשון, אבל ראינו כבר מה קורה עם משטרה "מערבית" הופכת לפוליטית:
היו להם מקרים שבאו לבית של גברת שכתבה בטוויטר שלנשים אין זין, ומצד שני סרבו לעצור מפגינו עם תמונה של מחבל על מצנח רחיפה בהפגנה, למרות שיש חוק ברור נגד תמונות כאלה, ואין באמת חוק נגד מה שאותה גברת כתבה.
אבל אנחנו לא מדברים על בריטניה, נכון?
אני שמח בשבילך שלא פותרת, אבל אני חושב שאתה קצת יותר מידי בטוח בעצמך שזה גם לא יגיע אליך.
אולי אתה מפיץ שם מספיק שנאה כלפי ישראל ברשתות החברתיות, מתרגם להם כל סיפור על מתנחלים מתוסכלים שמוצאים זעמם על חפצים דוממים ומשווה אותם למחבלים, מדגיש איך הפרקליטות הצבאית פה מתעמרת בחיילים "למען האג" וכו'
החיילים שהפרקליטות מתעמרת בהם זה... אלה שאנסו מחבל עם אלה? או החובש שרצח מחבל כפות? אלה החיילים שמתעמרים בהם? אתה באמת רוצה לדבר על פשעים פה ומי מבצע אותם?
שמעתי המון סיפורים על יהודי אירופה בשנות ה-30 של המאה שעברה שחשבו כמוך.
הם עצמם לא פה לספר את הסיפור...
לשמחתי אני מכיר כמה שכן סיפרו את הסיפורים. אחד הסיפורים שהם סיפרו זה שהעלילו עליהם עלילות דם משום מקום. אתה יודע, עלילות כמו שאתה והפרבולה פה מעלילים עליי.

BravoMan

Active member
החיילים שהפרקליטות מתעמרת בהם זה... אלה שאנסו מחבל עם אלה? או החובש שרצח מחבל כפות? אלה החיילים שמתעמרים בהם? אתה באמת רוצה לדבר על פשעים פה ומי מבצע אותם?
אנסו? אתה יודע משהו שמומחה רפואי שבדק ראיות לא יודע?
כי יש דעת מומחה שאף אחד לא אנס את המחבל הזה, אז היה הגיוני לחשוב שמפקד בנוחבא שמלמד את פקודיו איך נכון לשרוף תינוקות, ואיך לגרום שיעמוד לך בזמן קרב כדי שתוכל ביעילות לאנוס נשים יהודיות לפני שאתה רוצח אותם שיקר...

אבל מה להגיון ולשונאי ישראל...

vinney

Well-known member
אנסו? אתה יודע משהו שמומחה רפואי שבדק ראיות לא יודע?
מומחה רפואי הוא זה שהתלונן במשטרה, להזכירך.
אבל מה להגיון ולשונאי ישראל...
שונאי ישראל כמוך? כי אתה מוכן לשקר ולהעליל עלילות דם על ישראלי רק כדי להרגיש טוב יותר עם הפשעים שחבורת המחבלים הרצחניים שאתה תומך בהם ומעודד אותם מבצעת.

אתה יודע מה ההבדל בין ישראל לחמאס? שלטון החוק והאנושיות. כשאתה מוותר על אלה - מה ההבדל בינך לבינם? שום כלום ושום דבר, אתה הופך להיות בדיוק כמו הפרבולה או ערפאת - בהמה.

BravoMan

Active member
מומחה רפואי הוא זה שהתלונן במשטרה, להזכירך.
שום מומחה לא התלונן למשטרה.
מישהו במצ"ח קרא ידיעה בעיתון מערבי והתחיל להתקשר למחבלים ששוחררו כדי לבדוק אם למישהו מהם יש מה להגיד.

אתה מדבר על עצמך כישראלי?
למה, כי נולדת פה? לא נראה שאתה רוצה באמת איזשהו קשר למדינה הזו, ואתה מוכן לקרוא לאנשים שמחרפים את חייהם למענה מחבלים...

אם אתה באמת רואה בעצמך יהודי וישראלי, הרי שההבדל בינך לבין חמסניק זה שחמסניק שונא את האחר, ואתה שונא את עצמך!

הפרבולה1

Well-known member
אתה יודע מה ההבדל בין ישראל לחמאס? שלטון החוק והאנושיות. כשאתה מוותר על אלה - מה ההבדל בינך לבינם? שום כלום ושום דבר, אתה הופך להיות בדיוק כמו הפרבולה או ערפאת - בהמה.

זה ממש לא ההבדל החשוב , ההבדל הוא שה"פלסטינים" ( הפלסטינים זה חמאס או פאתח או גיאהד שמבחינתינו זה אותו דבר ) רוצים לגזול את מולדתו היחידה של העם היהודי ואילו ישראל לא הצהירה שהיא רוצה לגזול את השטח של מיצריים ירדן סוריה לבנון עירק .... גם על שיטחי A וגם על עזה וויתרנו ואפיל בזמנו גם על כל יו"ש ( ממשלת אהוד ברק ).
זה שורש הסיכסוך ולא מי עושה יותר פשעי מילחמה ואיזה "שלטון חוק" יש בכל צד , גם במיצריים יש שלטון חוק אבל היא תומכת באויב בעזה וחימשה אותו במשך כל השנים בכמויות עצומות של אל"ח.

אתה מחפש בפינצטה מעשי קיצוניים אצלינו כדי להוכיח כביכול שאנחנו באותה רמת מוסריות כמו האויבים , שבעצם הבעיה היא לא "שיטות הלחימה" של כל צד אלה המטרות של כל צד , אנחנו רוצים לחיות בשלום ובשקט ומוכנים אפילו לפשרות טריטוריאליות ( עד גבול מסום ! ) ואילו הצד השני דורש מ"הים עד ההנהר" זה הבעיה .

זה לא מוסרי לנסות לגזול את המולדת היחידה של העם היהודי!

נערך לאחרונה ב:

BravoMan

Active member
הייתי אומר שאפילו זה לא ההבדל העיקרי:

ההבדל העיקרי בין ישראל לחמס, זה שחמס מבינים שהם במזרח התיכון, ויודעים מה כללי המשחק עבור מי שרוצה לגור כאן.
בישראל לאומת זאת, חושבים שאנחנו באירופה, ומנסים לחיות לפי כללים אירופאים באמצע המזרח התיכון, וזה עולה לנו בחיי אזרחים רבים.

שכנינו מעבר לנהר למשל, ידעו מצוין איך להתמודד עם סכסוך עם פלסטינים...

vinney

Well-known member
הייתי אומר שאפילו זה לא ההבדל העיקרי:

ההבדל העיקרי בין ישראל לחמס, זה שחמס מבינים שהם במזרח התיכון, ויודעים מה כללי המשחק עבור מי שרוצה לגור כאן.
בישראל לאומת זאת, חושבים שאנחנו באירופה, ומנסים לחיות לפי כללים אירופאים באמצע המזרח התיכון, וזה עולה לנו בחיי אזרחים רבים.
וואו, נדיר שאתה מסכים איתי!

תודה רבה, זאת בדיוק הייתה הנקודה שלי. גם אתה, גם הפרבולה - אתם רוצים להיות כמוהם, אתם רוצים לדבר כמוהם, אתם רוצים להתנהג כמוהם, אתם חושבים שזה הדבר הנכון לעשות.

אז למה אתה מתפלא שאתה מקבל יחס כמוהם?

vinney

Well-known member
אתה מחפש בפינצטה מעשי קיצוניים אצלינו כדי להוכיח כביכול שאנחנו באותה רמת מוסריות כמו האויבים , שבעצם הבעיה היא לא "שיטות הלחימה" של כל צד אלה המטרות של כל צד , אנחנו רוצים לחיות בשלום ובשקט ומוכנים אפילו לפשרות טריטוריאליות ( עד גבול מסום ! ) ואילו הצד השני דורש מ"הים עד ההנהר" זה הבעיה .
פינצטה? סלח לי, אבל לא צריך לחפש, ולא בפינצטה. אם התירוץ שלך להתנהגות המחפירה שלך זה שהחמאס מתנהג ככה גם, אז זה רק מוכיח את הטענה שלי שאין בינך לבינם שום הבדל.

אני אמרתי כבר הרבה פעמים, היחיד בדיונים האלה שמתרגש מ״הצד השני״ זה אתה. אתה זה שמייצג את החמאס פה, אתה זה שמנהל את הדיון בשם הפלשטינאים פה, ואתה זה שמצדיק את ההתנהגות שלך בהתנהגות שלהם.

ואתה זה שכועס כשאני מציב לך מראה מול הפרצוף כשאתה עושה את כל זה.

וגם בראבו.

הפרבולה1

Well-known member
פינצטה? סלח לי, אבל לא צריך לחפש, ולא בפינצטה. אם התירוץ שלך להתנהגות המחפירה שלך זה שהחמאס מתנהג ככה גם, אז זה רק מוכיח את הטענה שלי שאין בינך לבינם שום הבדל.
לא הבנתה , התירוץ שלי לההתנהגות "המחפירה" כביכול היא לא ההתנהגות המחפירה שלהם אלה מטרות הלחימה של האויב . מלחמתינו באויב היא לגיטימית בלי קשר לשיטות הלחימה של האויב שהיא לא לגיטימית מלכתחילה בין אם היא מחפירה או בין אם היא לפי אמנת ז'נבה. ולמה מלחמתו של האויב לא לגיטימית - כי היא מנסה לגזול את האדמה שלנו ( כולל השטח שבתוך הקו הירוק ) ! זאת הארץ שלנו!

אז יש הבדל בינינו לבין הפלסטינים ( לא רק החמאס!) , הם רוצים לגזוול את המולדת שלנו כולה מהים עד הנהר, ואילו אנחנו לא דורשים את ירדן סוריה לבנון עירק מיצריים ... לכל היותר המחלוקת היא על שיטחי C ביו"ש.

עכשיו אחרי שהבהרנו למה מלחמתו של האויב היא לא לגיטימית ולמה שלנו כן , אפשר לדון איזה צד עושה דברים יותר "מחפירים". וגם כאן אין ספק איזה צד עושה דברים יותר מחפירים ( הפלסטינים ).

אני אמרתי כבר הרבה פעמים, היחיד בדיונים האלה שמתרגש מ״הצד השני״ זה אתה. אתה זה שמייצג את החמאס פה, אתה זה שמנהל את הדיון בשם הפלשטינאים פה, ואתה זה שמצדיק את ההתנהגות שלך בהתנהגות שלהם.
לא נכון , אני מצדיק את מעשי ( הלא מחפירים ) בזה שאני נילחם על קיום המדינה ומטרות האויב מלכתחילה לא לגיטימית.
ואתה זה שכועס כשאני מציב לך מראה מול הפרצוף כשאתה עושה את כל זה.
אתה בכוונה מסייט את הדיון לשאלה "מי עושה דברים יותר מחפירים" ומתעלם משורש הסיכסוך - שהוא ניסיון לגזול את האדמה שלנו ( כולל השטח שבתוך הקו הירוק ).

vinney

Well-known member
עצם העובדה שאתה יהודי ששירת בצה"ל עושה אותך מטרה לכל תומכי הפרו פלסטינים
אכן. אחד ניסה. נחש מי לא עובד בחברה שלי יותר. ואם אתה היית יוצא עליי בחברה שלי גם אותך היו מעיפים על טיל.

הפרבולה1

Well-known member
אכן. אחד ניסה. נחש מי לא עובד בחברה שלי יותר. ואם אתה היית יוצא עליי בחברה שלי גם אותך היו מעיפים על טיל.

למה שאני יצא עליך? אני לא תומך ב"פלסטין מהים עד הנהר", אם כבר אתה הרבה יותר תומך בזה כי אתה תומך ב "פלסטין מכביש 6 עד הנהר" שזה לא ממש הבדל גדול ( המרחק בין כביש 6 לים הוא רק 19 ק"מ). תיזהר שלא יפטרו אותך , אולי יש שם איזה עובד אוהד ישראל שלא יראה בעין יפה את ההזדהות החלקית שלך עם הפלסטינים ויעיף אותך כמו טיל.
אתה בבעיה גם שונאי ישראל יוצאים נגדיך וגם אוהדי ישראל יוצאים נגדיך.

למעלה