לא מספיק השבבים הדפוקים, עכשיו Intel הסתבכו בתביעה על אנטישמיות

vinney

Well-known member
למה שאני יצא עליך? אני לא תומך ב"פלסטין מהים עד הנהר", אם כבר אתה הרבה יותר תומך בזה כי אתה תומך ב "פלסטין מכביש 6 עד הנהר" שזה לא ממש הבדל גדול ( המרחק בין כביש 6 לים הוא רק 19 ק"מ). תיזהר שלא יפטרו אותך , אולי יש שם איזה עובד אוהד ישראל שלא יראה בעין יפה את ההזדהות החלקית שלך עם הפלסטינים ויעיף אותך כמו טיל.
אתה בבעיה גם שונאי ישראל יוצאים נגדיך וגם אוהדי ישראל יוצאים נגדיך.
אתה מנסה לאיים עליי עכשיו? כדי להשפיע על ההתנהגות והדעות הפוליטיות שלי?

כי יש מילה לזה, אתה יודע...

הפרבולה1

Well-known member
אתה מנסה לאיים עליי עכשיו? כדי להשפיע על ההתנהגות והדעות הפוליטיות שלי?

כי יש מילה לזה, אתה יודע...
רק מזהיר אותך , כמו שאתה מפטר אנשים שתומכים ב "לשחרר את פלסטין מהים עד הנהר" , עלולים לפטר אותך כי אתה בעד "לשחרר את פלסטין מכביש 6 עד הנהר" , יש כאלו שלא יראו בזה הבדל גדול, בכל זאת ההבדל בינך לבין פרו פלסטינים הוא רק 19 ק"מ , מרחק אפסי במונחים אמריקאים.

vinney

Well-known member
רק מזהיר אותך , כמו שאתה מפטר אנשים שתומכים ב "לשחרר את פלסטין מהים עד הנהר" , עלולים לפטר אותך כי אתה בעד "לשחרר את פלסטין מכביש 6 עד הנהר" , יש כאלו שלא יראו בזה הבדל גדול, בכל זאת ההבדל בינך לבין פרו פלסטינים הוא רק 19 ק"מ , מרחק אפסי במונחים אמריקאים.
לפני שניה אמרתי לך שהזבלון הקודם שניסה לאיים עליי עכשיו מקבל הבטחת הכנסה, למה אתה חושב שאתה תצליח איפה שיותר מנוסים ממך נכשלו?

אפשר לחשוב אתה תומך טרור הראשון שמנסה לאיים עליי :-D

הפרבולה1

Well-known member
לפני שניה אמרתי לך שהזבלון הקודם שניסה לאיים עליי עכשיו מקבל הבטחת הכנסה, למה אתה חושב שאתה תצליח איפה שיותר מנוסים ממך נכשלו?

אפשר לחשוב אתה תומך טרור הראשון שמנסה לאיים עליי :-D
אני עדין לא מבין למה פיטרתם את אותו עובד שיצא נגדיך ? למה לא הסברתה בשימוע לאותו עובד שמצדד ב "פלסטין מהים עד הנהר" שהוא לא צריך להיות נגדיך כי אתה בעצם כמעט מסכים איתו , כל ההבדל ביניכם הוא רק 19 קמ, בעצם שניכם שונאים מתנחלים רק שהוא כלל בהגדרה גם את כל אלו שבין הים לכביש 6 .

יכול להיות שהוא היה משתכנע ומחליף את הסיסמא ל "פלסטין מכביש 6 עד הנהר" ואז לפי ההגדרות שלך זה לא נחשב תומך טרור אלה לוחם חופש שתומך בשלום. איך אומרים "שלום עושים עם אויבים" ( ומי שיוצא נגדיך הוא סוג של אויב ), ועדיף פתרון מדיני מאשר אלימות ( כולל פיטורים ).

נערך לאחרונה ב:

vinney

Well-known member
אני עדין לא מבין למה פיטרתם את אותו עובד שיצא נגדיך ? למה לא הסברתה בשימוע לאותו עובד שמצדד ב "פלסטין מהים עד הנהר" שהוא לא צריך להיות נגדיך כי אתה בעצם כמעט מסכים איתו , כל ההבדל ביניכם הוא רק 19 קמ, בעצם שניכם שונאים מתנחלים רק שהוא כלל בהגדרה גם את כל אלו שבין הים לכביש 6 .

יכול להיות שהוא היה משתכנע ומחליף את הסיסמא ל "פלסטין מכביש 6 עד הנהר" ואז לפי ההגדרות שלך זה לא נחשב תומך טרור אלה לוחם חופש שתומך בשלום. איך אומרים "שלום עושים עם אויבים" ( ומי שיוצא נגדיך הוא סוג של אויב ), ועדיף פתרון מדיני מאשר אלימות ( כולל פיטורים ).
לא איכפת לי מי חושב מה. אתה יכול לחשוב מה שאתה רוצה.

אבל אם אתה פותח את הג'ורה שלך בעבודה כמו שאתה פותח אותה פה - תהיה בטוח, בארה"ב תפוטר תוך יומיים.

הפרבולה1

Well-known member
לא איכפת לי מי חושב מה. אתה יכול לחשוב מה שאתה רוצה.

אבל אם אתה פותח את הג'ורה שלך בעבודה כמו שאתה פותח אותה פה - תהיה בטוח, בארה"ב תפוטר תוך יומיים.
אבל גם אתה עלול להיות מפוטר, תאר לך שעוד עובד פרו פלסטיני יפתח את הג'ורה נגדיך , אבל הפעם ההנהלה לא תרצה לפטר אותו , כי נגיד הוא עובד בעל ידע רב בתחום העבודה שיהיה קשה ויקר להחליף אותו , או שמקורב למישהו מההנהלה, ואגב גם בהנהלה אולי יש אנשים שמצדדים "מהים עד הנהר", אם זה קרה לנשיאי אונברסיטאות בארה"ב אז יש סיכוי שיש מישהו כזה גם בהנהלה שלכם .

ואז יחליטו להעיף אותך בטיל. והפעם לא בטוח שתקבל אבטחת הכנסה אם בכלל ירשו לך להשאר בארה"ב ( תלוי בסוג הויזה שיש לך ).

אולי עדיף כבר עכשיו שתחזור ארצה , נסלח לך ונקבל אותך בשימחה.

נערך לאחרונה ב:

vinney

Well-known member
אבל גם אתה עלול להיות מפוטר, תאר לך שעוד עובד פרו פלסטיני יפתח את הג'ורה נגדיך , אבל הפעם ההנהלה לא תרצה לפטר אותו , כי נגיד הוא עובד בעל ידע רב בתחום העבודה שיהיה קשה ויקר להחליף אותו , או שמקורב למישהו מההנהלה, ואגב גם בהנהלה אולי יש אנשים שמצדדים "מהים עד הנהר", אם זה קרה לנשיאי אונברסיטאות אז יש סיכוי שיש מישהו כזה גם בהנהלה שלכם .

ואז יחליטו להעיף אותך בטיל. והפעם לא בטוח שתקבל אבטחת הכנסה אם בכלל ירשו לך להשאר בארה"ב ( תלוי בסוג הויזה שיש לך ).

אולי עדיף כבר עכשיו שתחזור ארצה , נסלח לך ונקבל אותך בשימחה.
אתה צריך טיפול, נשמה.

דיברגנט חדש

Well-known member
אתה צריך טיפול, נשמה.
הוא צודק, הטעות של הסמוך הישראלי בסלוגן "לי זה לא יקרה" מתפוצץ בפרצוף פעם אחר פעם.
ה-7.10 זאת דוגמה מצויינת, של חטופים שהתעללו בהם כאשר כל עברם מראה שהם היו אלו שפעלו לטובת אותם מפלצות, הבריחו אותם לארץ לטיפולים ועוד.

vinney

Well-known member
הוא צודק, הטעות של הסמוך הישראלי בסלוגן "לי זה לא יקרה" מתפוצץ בפרצוף פעם אחר פעם.
ה-7.10 זאת דוגמה מצויינת, של חטופים שהתעללו בהם כאשר כל עברם מראה שהם היו אלו שפעלו לטובת אותם מפלצות, הבריחו אותם לארץ לטיפולים ועוד.
ידידי, אני סובל מטרור כל חיי, באמת שלא מעניין אותי אם המאיים עליי היום הוא הפרבולה, או סינוואר, או איזה איראני עם פצצה אטומית.

באמת שלא משנה לי איזה פלשטינאי מחבל יהרוג אותי, סינוואר או הפרבולה. ובינתיים, בחיי האישיים, סבלתי מהרבה יותר התעללות ממתנחלים ודתיים מאשר פלשטינאים.

למעלה