אני שמאלנית
ואת אכן הומנית לעם שלך - אבל זה לא מספיק. ההודעה שלך ארוכה (קראתי את כולה, אל תדאגי), אז לא אגיב על כל נקודה ונקודה. אז בתימצות: בתור שמאלנית אני לא מקללת חיילים, ואני בעצמי הולכת לשרת בצה"ל, במלוא הגאווה, ועשית כאן הכללה שלא במקומה. אבל - אין מה לעשות, זה אכן צבא כיבוש, ושוטרי מג"ב שרוצחים - ואני מדגישה רוצחים, קראי את הכתבה בעיתון סוף שבוע האחרון, כי הגנה עצמית זאת לא הייתה - פלסטינים, הם אכן רוצחים במלוא מובן המילה. ובלי קשר לדת שלהם - גם יהודי יכול להיות רוצח - וזה לא משנה את מי הוא רוצח. והבצא שלנו הוא באמת צבא כיבוש - באנו למקום שלא היה שלנו (ולא משנה מה האמונות הדתיות אומרות - את הערבים זה לא מעניין ובצדק, כי זאת לא הדת שלהם) - וכבשנו אותו. איך עוד את רוצה לקרוא לזה? כבשנו, ואנחנו נשארים בשטחים פלסטינים ומתעללים בערבים במחסומים. אם היינו יוצאים משם ולא חוזרים אחרי שקיבלנו מדינה - הצבא לא היה צריך למנוע פיגועים. וכן - שמעתי ערבים מדברים נגד מחבלים. ואת יודעת מה? שמעתי גם ערבים שתומכים במחבלים - הם עם בדיוק כמותינו - יש דעות מרובות, יש ששונאים אותנו ויש שרוצים לעשות איתנו שלום. ואני לא חושבת שאני צריכה לתמוך בכל יהודי רק בשל היותו יהודי - אני אתמוך בכל, ואך ורק במי שצודק לדעתי - בלי קשר לדת שלו, כי דת אינה הצדק לכלום. אם את רוצה להיכנס יותר לפרטים ולהבין את הדעה שלי יותר לעומק, ובהודעות קצרות בכל פעם כדי שאני אוכל לענות לך בפרוטרוט וגם לשאול שאלות בעצמי - את מוזמנת לכתוב לי לאישי.